Nieuws · Namaste Vapes Nederland
FIJNE VAKANTIE!
Spaar voor korting dit vakantieseizoen! 10% korting op alles! Gebruik code: VAPE10
Niet geldig op PAX2, DaVinci IQ, Storz en Bickel en Firefly
Time Left:

Nieuws

Koop Vaporizers: Wat u zou moeten overwegen

Posted on Jun 14, 2017

Koop Vaporizers: Tips en Trucs Het is algemeen bekend, als je wilt naar een verdamper die vaporizers zijn zeer verschillend, niet alleen in termen van hun ontwerp, maar ook voor hun functionaliteit te kopen. Als u een verdamper selecteert zijn er veel dingen op de hoogte te zijn en te overwegen. Kruiden, concentraten, oliën .... Dit hangt natuurlijk geheel af van uw eigen voorkeuren! Hierna volgt een paar voorbeelden van hoogwaardige vaporizers. kruiden PAX 2: Lange batterijduur en 4 temperatuursniveaus, lip sensor en een zeer elegant design. Boundless CFX: temperatuurbereik van 38C tot 221C, keramische kamer, een stoompad gemaakt van medisch plastic, snelle opwarmtijd.Arizer Air: Slim, mondstuk gemaakt van glas, 5 temperatuursnelheden, keramisch verwarmingselement.ConcentratenPenverdampers zijn bijzonder geschikt voor concentraten.Grizzly Honey... Lees Meer »

Vaporizer tips voor een ultieme vaping sessie

Posted on Jun 08, 2017

Wat volgt is een kleine samenvatting met veel vaporizer tips.Iedereen in de Duitse vaporizer-scene weet en houdt ervan dat vaporizers ongelooflijk gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn vrijwel onzinloos en laten u genieten van uw favoriete kruidenmixen zonder wanneer en maar!Vaporizers zijn echter niet ongekompliceerde apparaten; Ze komen vaak met een heleboel instellingen en functies die uw vapingsessie kunnen verbeteren.Dat is de reden waarom de belangrijkste informatie die uw vaping-ervaring zou kunnen verbeteren is beschreven in dit blogbericht. Vaporizertipps: 1. De Grinder: Droge kruiden verpletterd Vaporizers gebruiken verwarmingselementen, ofwel geleiding of convectie, om het droge kruid te verhitten of in de verwarmingsruimte te concentreren. Bekende geleidingsverdamperen zijn bijvoorbeeld de PAX 3 verdamper van PaxLabs, evenals de legendarische DaVinci IQ verdamper. Vooral de... Lees Meer »

Stoomgeur: Vaporizer met ultieme stoomproductie

Posted on Jun 06, 2017

Stoomproeven: Smaken zijn verschillend. Niettemin hebben we hier 3 van de (naar onze mening) de beste verdamper geproefd. Vaak beschikt het over een digitaal display en een digitale controle, evenals het ontwerp is van groot belang voor klanten.Maar nog belangrijker is de kwaliteit en textuur van de stoom die uit het apparaat komtIs geproduceerd. De buitenkant kan soms groot zijn, maar de smaak is nogal middelmatig. De beste zijn de vaporizers, die zowel een cool ontwerp met praktische eigenschappen als een geweldige stoomproductie kunnen bieden. De verwarmingskamer is een zeer belangrijk onderdeel voor stoomproductie. De verwarmingskamer van een verdamper kan worden vergeleken met de motor van een auto. Belangrijke componenten van Vaporizers Dus wat verhoogt de productie van een grote... Lees Meer »

Tips voor Vapen droge kruiden!

Posted on May 31, 2017

De Duitse vaporizers scène is relatief nieuw, en als zodanig zijn er veel liefhebbers die misschien niet de meest uit hun verdamper te krijgen.In andere Komsumtechniken fouten zijn veel duidelijker misschien, maar als een verdamper wordt gebruikt, is het soms moeilijk om een klein foutje in gebruik te merken.Om u te helpen, hebben we een kleine lijst van technieken samengesteld in om de beste vaporizer ervaring te garanderen! De kruiden verpletterd Het is ongelooflijk belangrijk dat uw kruid recht wordt gemalen voordat die van het kruid kamer . Er zijn vaporizers, zoals grizzly goeroe, waarin het neerslaan is slechts gedeeltelijk nodig, maar over het algemeen de kruiden hebben fijn te malen, zodat uw vaporizer heeft voldoende ruimte rondom de luchtvochtigheiden... Lees Meer »

De Chewy Grinder: Grinder Elektrische klasse

Posted on May 30, 2017

Chewy Grinder: Nu in Nederland! Chewy de Grinder is gratis bij elke bestelling van een Firefly 2!  Waar was de Chewy Grinder ontworpen? Het komt uit het prachtige groene eiland genaamd Ierland! Misschien heb je gehoord van de gasdreven verdamper "Iolite Vaporizer"? De productontwerpers van deze verdamper hebben ook de Chewy Black Widow Grinder ontworpen.Al lang was hij helemaal uitverkocht, maar dat betekent niks! De Chewy maakt het knuffelen van je droge kruiden makkelijk! Dit is eigenlijk het verkeerde woord omdat de Chewy uw droge kruiden met zijn scherpe tanden snijdt terwijl de essentiële oliën worden beschermd.Het scherpe mes in deze grinder is daarom bijzonder innovatief, omdat veel andere grinders, die handmatig worden bediend, vaak de effectiviteit van de kruiden... Lees Meer »

Goede Vaporizer: stoom pad materialen en de voordelen ervan

Posted on May 26, 2017

Goede vaporizers zijn niet allemaal hetzelfde, omdat ze hun eigen individuele kenmerken en natuurlijk unieke fabrikant!nieuwe en geavanceerde vaporizers zijn bijna dagelijks gepubliceerd.Dit Vapes hebben hun eigen stijl, hun individuele stoom kwaliteit en de levensduur van de batterij, maar ook om uiteindelijk te voldoen aan hun objectieve functies en andere eigenschappen. Dat brengt ons bij de belangrijke elementen van verstuivers die van ervaring, onderzoek enafhankelijk zijn persoonlijke opvattingen. Een bijzonder belangrijke factor is natuurlijk de kwaliteit van de Vaporizer. De kwaliteit functies zijn onder meer de gebruikte methoden voor verwarming. De verwarming kan zowel worden gedaan door geleiding of convectie, afhankelijk van de fabrikant.Daarnaast heeft betrekking op de bij de vervaardiging van de verwarmingskamer en de luchtwegen materialen.Dit brengt ons... Lees Meer »

Besparingen Tip: De afstandhouder voor het daVinci IQ vaporizers

Posted on May 24, 2017

Geld sparen gemakkelijk gemaakt De afstandhouder (genoemd in het Engels "spacer") kunt u een hoop geld binnen een korte tijd te besparen. De afstandhouder wordt geplaatst in het vulpatroon en dus je hoeft niet om het gebruik van een volledige kamer. Meer daarover later. De daVinci IQ en waarom hij zo populair We zijn er zeker van dat u inmiddels gehoord van de ultra-intelligente daVinci IQ verdamper.Zo niet, of als u wilt worden herinnerd aan een aantal van de speciale functies, dan moet u zeker verder lezen. De kruiden vaporizer klasse De daVinci Ascent was de voorloper van de beroemde IQ en in die tijd waren veel mensen al overtuigd met zijn keramisch verwarmingselement kamer en de algemene hoge kwaliteit!... Lees Meer »

Wat is een vaporizer?

Posted on May 20, 2017

Wat is een vaporizer? Met een verdamper kunnen gedroogde kruiden worden verwarmd zodat ze hun actieve ingrediënten in de vorm van stoom laten vrijkomen. Dit is echter niet het geval, zoals gebruikelijk met sigaretten, voor de verbranding van de materialen. Er is dus geen giftige rook maar schone stoom. Aromatherapie In kruiden zijn er oliën en geuren, die vaak een effect hebben op ons. Deze essentiële geuren kunnen een positief effect hebben op onze gezondheid en welzijn. Het is bijvoorbeeld bekend dat de lavendellucht een kalmerende werking heeft op ons.Aromatherapie is al eeuwen succesvol gebruikt. Een verdampingsmiddel maakt het gemakkelijker de actieve ingrediënten en geuren te verwijderen. Het is een veel gezondere en efficiëntere methode om kruiden te genieten. Het... Lees Meer »

De goede vrienden: De Flowermate V 5.0 Pro en Mini

Posted on May 17, 2017

De Flowermate's Flowermate V5.0 Pro De nieuwste vaporizer van Flowermate is de goedkope, maar toch van hoge kwaliteit V5.0 Pro. De V5.0 Pro is een volledig verstelbare geleidingsverdamper met een temperatuurbereik van ongeveer 40C tot 230C. Het is vooral onderscheiden door zijn keramische kamer en de digitale display. Daarnaast komt het ook standaard met een glazen mondstuk. Het glazen mondstuk zorgt voor bijzonder puur stoom. Eenvoudig ontwerp, eenvoudige bediening De originele Flowermate is erg populair omdat het bijzonder makkelijk te gebruiken is. Alle producten van Flowermate zijn daarom bijzonder geschikt voor beginners, ook vanwege hun eenvoudige ontwerp.Net als de originele Flowermate heeft de V5.0 Pro een ongekompliceerd design en een extra snelle opwarmtijd. De wapen kan binnen 8 seconden beginnen.... Lees Meer »

De Arizer Solo II en zijn eigenschappen: Pre-order nu!

Posted on May 15, 2017

Nieuw en onverslaanbaar: Arizer Solo II De voorganger van de Solo II is in 2011 vrijgegeven en heeft bijna een soort verdampingsrevolutie tot stand gekomen. De smaak van de stoom die door het originele solo werd geproduceerd, werd veel geprezen. Wat later volgde was de Arizer Air, die iets kleiner was en vervangbare batterijen bevatte.En nu komt de grote Arizer Solo II! Pre-orders kunnen nu geplaatst worden.De nieuwe eigenschappen van de Solo 2 bieden een ultramoderne opwarmtijd, betere luchtstroom, verbeterde levensduur van de batterij, een volledig digitale temperatuurinstelling, en nog veel meer!De Solo II is iets slanker en een beetje ovaal. Dit maakt deze verdamper bijzonder handig. Daarnaast komt de Solo II met een soort riemclip! Dus hij kan overal... Lees Meer »

De Herbalizer en de Volcano: De Strijd van de Titanen

Posted on Apr 05, 2017

Tafel Vaporizer is: Wie maakt de eerste plaats? De vulkaan is ongelooflijk populair omdat het beschouwd wordt als een van de beste tafelvaporizers die beschikbaar zijn. De uitstekende stoomkwaliteit laat niets te wensen over!Bijgevolg heeft de vulkaan ongelooflijk veel bewonderaars.Maar nu is er concurrentie! Binnenkort wordt de nieuwe tafelverdamper genaamd 'Herbalizer' ook in Duitsland! Hij is een slanke en stijlvolle concurrent. De Herbalizer is een krachtig en efficiënt apparaat dat zoveel te bieden heeft met zijn moderne eigenschappen en bijna de huidige tafelverdampermarkt revolutioneert. Maar kan de Herbalizer de vulkaan volgen? Het ontwerp van de concurrenten De Vulcano kan worden verkregen met een digitale display of met een digitale versie. Beide mogelijkheden bieden maximale controle over de temperatuur! Het ontwerp... Lees Meer »

Video Review: Firefly Vaporizer

Posted on Apr 02, 2017

Een van de meest populaire vaporizers in de afgelopen jaren was ons, de Firefly Vaporizer - een hoogwaardig draagbaar apparaat om zijn extreem goede Damperzeugnis en het speciale ontwerp (voormalige Apple-ontwerper die hielp vorm het uiterlijk van) bekend en gewaardeerd. NamasteKory toont u nu de inhoud van de doos en de werking van de kleine genie. De Firefly is zeer makkelijk te gebruiken en toch produceert een damp - is ongeëvenaard in de wereld van draagbare vaporizers. Kijk vandaag nog voor verdere informatie van de Firefly vaporizers op NamasteVapes. Als u al een trotse eigenaar van een Firefly, interesse heeft in één van onderdelen of accessoires die je bent. Alleen verkrijgbaar bij op NamasteVapes is ook de Firefly To Go... Lees Meer »

Concentraat pen vaporizer is: Klein maar fijn!

Posted on Mar 29, 2017

Concentreer Pen Vaporizer van de topklasse! Bent u op zoek naar een goedkope concentratievaporator die toch een hoge kwaliteit heeft en doet wat het belooft? Dan ben je precies hier! Wat volgt is een korte compilatie met enkele van onze favorieten onder de Concentrate Vaporizer pennen. The Skinny: The KandyPens Slim De KandyPens Slim is, zoals de naam al aangeeft, een zeer dunne potloodverdamper. Ondanks zijn kleine breedte is de KandyPens Slim echt krachtig.Het is een grote vaporizer pen speciaal voor degenen die de voorkeur hebben om olie en e-vloeistoffen te verdampen. De zogenoemde 'wickless' technologie zorgt voor betere luchtstroom. De 510-schroefverbinding maakt de slanke kit een echt veelzijdige vaping pen. Ook de levensduur van de batterij is indrukwekkend! En... Lees Meer »

Storz & Bickel - een Duitse fabrikant leidt de wereldwijde markt voor Vaporizer!

Posted on May 17, 2016

De Storz & Bickel GmbH & Co. KG, Tuttlingen (tussen Villingen-Schwenningen en de Bodensee) in Duitsland met hun top Vaporisers "Crafty", "Mighty", "Plenty" en "Volcano" niet alleen een aantal van de beste apparatuur bracht de stoomproductie op de markt, heeft de gebruikte technologie ook nieuwe standaarden in elk geval, waarop de andere fabrikant ter wereld moest eerst oriënteren.Wat begon in 1996 met de ontwikkeling van vaporizers en 1998 met de octrooiaanvraag van de verwijderbare ventielballon voor Volcano vaporizer, geleid tot een verdere verkoopkantoor in Oakland, USA. Vandaag de dag, Storz & Bickel is een van de meest prestigieuze en meest gerespecteerde fabrikant van TUV gecertificeerd vaporizers, ISO en staat bekend om haar uitzonderlijke klantenservice - vooral na de verkoop. Je... Lees Meer »

Vaporizer in Nederland

Posted on May 11, 2016

Het thema Vaporizer wordt steeds populairder over de hele wereld - ook in Nederland.Het feit dat steeds meer mensen zich bewust zijn van de schadelijkheid van sigaretten en hun ingrediënten en voor een alternatief of beter te worden op zoek naar een manier om te stoppen met roken, de basisrente voor een uitgebreide Vaporizernutzung heeft gewekt. Voeg daaraan toe dat de medische voordelen van marihuana wordt steeds duidelijker is (net voor kankerpatiënten) en door de wetenschap geaccepteerd. Tot slot is er ook een groeiend aantal mensen die geïnteresseerd zijn in de relatief onschadelijke genot van oliën zijn en concentreert zich smaken. De combinatie van deze factoren verdamping (in plaats van verbranding)kan van kruiden, oliën en concentraten, van een meer "nerd-achtige"... Lees Meer »

Pax Vaporizer - Pax2 van Ploom - Vaporizer Hype heeft een naam!

Posted on May 09, 2016

Zoals u wellicht al weet, het thema van "verstuivers" wereld geniet een steeds groeiende populariteit - ja, het onderwerp is zelfs ervaren een boom en is waarschijnlijk nog maar het begin!Dit is te wijten aan de uitstekende producten van de Amerikaanse fabrikant PAX Labs: Omdat de twee premium modellen PAX en PAX 2 onthouden, niet alleen door het ontwerp voor Apple-apparaten (een EX ontwerper van Apple betrokken was in feite bij de ontwikkeling) maar ze kunnen ook een stuk te zijn! Ploom's Pax 2 Vaporizer Een van de kleinste Vaporizer in de wereld die echt ziet er slim en heeft een technologie die was zo was nog niet gegeven - om een duurzaamheid die de fabrikant verleid om de gedurfde uitspraak... Lees Meer »

Vape Gossip Guest Blog - GPen Elite

Posted on May 05, 2016

We zijn blij om een van de video's van de dames van VapeGossip met jullie te kunnen delen. In deze video bekijken ze de GPen Elite van Grenco Science.Met een kamer capaciteit van ~ 0,75 gram en een meerdere accessoires, waaronder een Grinder kaart die deze met zich meebrengt. Dit Vaporizer als eerste vaporizer om toe te voegen aan iedereen's collectie. Bekijk hieronder de G Pen Video beoordeling.Wilt u GPEN ELITE  bestellen? Dat kan hier! Hij is momenteel in de aanbieding.  Lees Meer »

Guru Vaporizer van Grizzly nu beschikbaar - Video beoordeling

Posted on Mar 30, 2016

Bekijk hierboven de video beoordeling van Kory van de Guru vaporizer.  De Guru is een fantastische vaporizer voor het verdampen, van drogen materialen, wassen en E-liquids. Al met al een alles kunner.  De Plus en Minpunten van de Grizzly Guru Vaporizer Pluspunten Innovatief modulair ontwerp, verschillende opzetstukken zorgen voor verschillende verdampingsmogelijkheden U zult geen betere multifunctionele draagbare vaporizer in deze prijsklasse vinden Minpunten Groter en omvangrijker dan een heleboel andere draagbare vaporizers op de markt in deze prijsklasse Niet zo subtiel of discreet als andere eenheden, helaas geen stealthy pocket  Vaporizer Beoordeling - Score 9.0 / 10.0 In zijn prijsklasse is de Grizzly Guru de beste multifunctionele draagbare vaporizer beschikbaar. Wat er ontbreekt in stealth en discretie wordt meer dan goedgemaakt met... Lees Meer »

NamasteVapes™ 2015 Vaporizer Terugblik

Posted on Dec 30, 2015

Het is al weer even gelden sinds onze blogpost, dus we dachten we plaatsen er nog één vlak voor het nieuwe jaar begint! 2015 was een interessante tijd voor de vaporizer-industrie. We hebben producten als de Crafty en Mighty zien arriveren en deze hebben de nummer 1 plek ingenomen qua verkoop op NamasteVapes™. Voor het eerst hebben we een vaporizer die nog beter verkoopt dan PAX vaporizers. Storz en Bickel levert geweldige klantenservice en geeft echt om de klant.  We zagen ook producten zoals de Vapir Prima is gearriveerd, welke goed is ontvangen qua reviews maar waarvan de verkoop nog niet echt van start is gegaan op onze sites. We hebben ook gezien dat de draagbare vaporizer inmiddels een stuk populairder is... Lees Meer »

NamasteVapes Top 5 Desktop Vaporizers

Posted on Dec 21, 2015

NAMASTE'S TOP 5 DESKTOP VAPORIZERS Here's NamasteVapes Top 5 Desktop Vaporizers.  We put some of the best vaporizers in the world head-to-head to pick out who could make the top 5. Hope you enjoy, and if you don't already own one of these, go check them out!  1)  Volcano Digital   The first and most famous of all vaporizers: the Volcano by storz and bickel is the summation of all that is vaporizers, which is why it higher-tech brother makes our number 1 spot.  The Volcano Digital is made in Germany and is an extremely high quality product.  The new digital version is a convection based forced-air system that is designed for bag/balloon fills. the volcano digital is available in solid valve or... Lees Meer »

Testimonials en beoordelingen bij