0

Nieuws

Koop Vaporizers: Wat u zou moeten overwegen

on Jun 14, 2017

Koop Vaporizers: Tips en Trucs Het is algemeen bekend, als je wilt naar een verdamper die vaporizers zijn zeer verschillend, niet alleen in termen van hun ontwerp, maar ook voor hun functionaliteit te kopen. Als u een verdamper selecteert zijn er veel dingen op de hoogte te zijn en te overwegen. Kruiden, concentraten, oliën .... Dit hangt natuurlijk geheel af van uw eigen voorkeuren! Hierna volgt een paar voorbeelden van hoogwaardige vaporizers. kruiden PAX 2: Lange batterijduur en 4 temperatuursniveaus, lip sensor en een zeer elegant design. Boundless CFX: temperatuurbereik van 38C tot 221C, keramische kamer, een stoompad gemaakt van medisch plastic, snelle opwarmtijd.Arizer Air: Slim, mondstuk gemaakt van glas, 5 temperatuursnelheden, keramisch verwarmingselement.ConcentratenPenverdampers zijn bijzonder geschikt voor concentraten.Grizzly Honey... Lees verder »

Vaporizer tips voor een ultieme vaping sessie

on Jun 08, 2017

Wat volgt is een kleine samenvatting met veel vaporizer tips.Iedereen in de Duitse vaporizer-scene weet en houdt ervan dat vaporizers ongelooflijk gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn vrijwel onzinloos en laten u genieten van uw favoriete kruidenmixen zonder wanneer en maar!Vaporizers zijn echter niet ongekompliceerde apparaten; Ze komen vaak met een heleboel instellingen en functies die uw vapingsessie kunnen verbeteren.Dat is de reden waarom de belangrijkste informatie die uw vaping-ervaring zou kunnen verbeteren is beschreven in dit blogbericht. Vaporizertipps: 1. De Grinder: Droge kruiden verpletterd Vaporizers gebruiken verwarmingselementen, ofwel geleiding of convectie, om het droge kruid te verhitten of in de verwarmingsruimte te concentreren. Bekende geleidingsverdamperen zijn bijvoorbeeld de PAX 3 verdamper van PaxLabs, evenals de legendarische DaVinci IQ verdamper. Vooral de... Lees verder »

Stoomgeur: Vaporizer met ultieme stoomproductie

on Jun 06, 2017

Stoomproeven: Smaken zijn verschillend. Niettemin hebben we hier 3 van de (naar onze mening) de beste verdamper geproefd. Vaak beschikt het over een digitaal display en een digitale controle, evenals het ontwerp is van groot belang voor klanten.Maar nog belangrijker is de kwaliteit en textuur van de stoom die uit het apparaat komtIs geproduceerd. De buitenkant kan soms groot zijn, maar de smaak is nogal middelmatig. De beste zijn de vaporizers, die zowel een cool ontwerp met praktische eigenschappen als een geweldige stoomproductie kunnen bieden. De verwarmingskamer is een zeer belangrijk onderdeel voor stoomproductie. De verwarmingskamer van een verdamper kan worden vergeleken met de motor van een auto. Belangrijke componenten van Vaporizers Dus wat verhoogt de productie van een grote... Lees verder »

Tips voor Vapen droge kruiden!

on May 31, 2017

De Duitse vaporizers scène is relatief nieuw, en als zodanig zijn er veel liefhebbers die misschien niet de meest uit hun verdamper te krijgen.In andere Komsumtechniken fouten zijn veel duidelijker misschien, maar als een verdamper wordt gebruikt, is het soms moeilijk om een klein foutje in gebruik te merken.Om u te helpen, hebben we een kleine lijst van technieken samengesteld in om de beste vaporizer ervaring te garanderen! De kruiden verpletterd Het is ongelooflijk belangrijk dat uw kruid recht wordt gemalen voordat die van het kruid kamer . Er zijn vaporizers, zoals grizzly goeroe, waarin het neerslaan is slechts gedeeltelijk nodig, maar over het algemeen de kruiden hebben fijn te malen, zodat uw vaporizer heeft voldoende ruimte rondom de luchtvochtigheiden... Lees verder »

De Chewy Grinder: Grinder Elektrische klasse

on May 30, 2017

Chewy Grinder: Nu in Nederland! Chewy de Grinder is gratis bij elke bestelling van een Firefly 2!  Waar was de Chewy Grinder ontworpen? Het komt uit het prachtige groene eiland genaamd Ierland! Misschien heb je gehoord van de gasdreven verdamper "Iolite Vaporizer"? De productontwerpers van deze verdamper hebben ook de Chewy Black Widow Grinder ontworpen.Al lang was hij helemaal uitverkocht, maar dat betekent niks! De Chewy maakt het knuffelen van je droge kruiden makkelijk! Dit is eigenlijk het verkeerde woord omdat de Chewy uw droge kruiden met zijn scherpe tanden snijdt terwijl de essentiële oliën worden beschermd.Het scherpe mes in deze grinder is daarom bijzonder innovatief, omdat veel andere grinders, die handmatig worden bediend, vaak de effectiviteit van de kruiden... Lees verder »

Goede Vaporizer: stoom pad materialen en de voordelen ervan

on May 26, 2017

Goede vaporizers zijn niet allemaal hetzelfde, omdat ze hun eigen individuele kenmerken en natuurlijk unieke fabrikant!nieuwe en geavanceerde vaporizers zijn bijna dagelijks gepubliceerd.Dit Vapes hebben hun eigen stijl, hun individuele stoom kwaliteit en de levensduur van de batterij, maar ook om uiteindelijk te voldoen aan hun objectieve functies en andere eigenschappen. Dat brengt ons bij de belangrijke elementen van verstuivers die van ervaring, onderzoek enafhankelijk zijn persoonlijke opvattingen. Een bijzonder belangrijke factor is natuurlijk de kwaliteit van de Vaporizer. De kwaliteit functies zijn onder meer de gebruikte methoden voor verwarming. De verwarming kan zowel worden gedaan door geleiding of convectie, afhankelijk van de fabrikant.Daarnaast heeft betrekking op de bij de vervaardiging van de verwarmingskamer en de luchtwegen materialen.Dit brengt ons... Lees verder »


is toegevoegd aan uw winkelwagen
Betalen