0

Nieuws

Waarom een Davinci IQ aanschaffen?

on Nov 07, 2018

De Dry Herb Vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden hebben de markt helemaal overwonnen. Het gaat om een redelijk nieuwe uitvinding die in de afgelopen jaren voor veel positieve reacties hebben gezorgd. En dat is ook niet zomaar want deze portable vaporizers zijn optimaal in gebruik en ze zijn tientallen keren gezonder vergeleken met het traditionele roken of blowen. Portable vaporizers kan je overal naartoe nemen en wanneer je maar wilt aan een sessie te beginnen. Je kan de duur van de sessies zelf bepalen en een pauze hebben naar wens. Bij het beginnen van een sessie zijn de meesten in enkele seconden al klaar voor gebruik en je kan ze gemakkelijk weer op uit zetten. Het vapen is een... Lees verder »

De Volcano Vaporizer - Populair in Nederland

on Nov 07, 2018

Er is veel optie als we het hebben over de redelijk nieuwe uitvinding van de Dry Herb Vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden. Deze uitvinding is nog niet heel lang op de markt maar het heeft in een korte tijd voor veel succes gezorgd. Veel mensen die op de traditionele manier rookten zijn overgestapt tot het vapen met een vaporizer. Dat komt omdat het vapen tien keer gezonder is dan het roken van een klassieke joint of blunt en tegelijkertijd veel gemakkelijker is voor gebruik. Bij het verdampen van droge kruiden zorgen we ervoor dat medicinale en plantaardige materialen niet worden geëlimineerd zoals een joint of sigaret dat zou doen.   Gebruik van een vaporizer is buiten dat het gezonder... Lees verder »

Een eenvoudige handleiding voor het gebruiken van de Arizer Extreme Q Vaporizer

on Nov 07, 2018

De afgelopen tijd zijn ze een van de grootste trends geworden als het gaat om dampen en roken van doge kruiden. De dry herb vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden hebben het traditioneel roken in alle kanten weten overtreffen. Dit komt omdat verdampen met veel meer voordelen rekent. Zo is het traditionele roken van bijvoorbeeld een joint erg ongezond als we het vergelijken met het verdampen. Ook is het een feit dat het gebruiken van een verdamper veel flexibeler is. Het heeft het voordeel dat wanneer je zin hebt in een hijs je gang kan gaan waar je maar wilt. De draagbare dry herb vaporizers zijn overal naartoe te nemen en ze zijn heel eenvoudig voor gebruik. Je kan ze... Lees verder »

Wat zijn de beste Dry Herb Verdampers?

on Nov 07, 2018

Velen kennen ze ondertussen al, de Dry Herb Vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden. Dit is een draagbaar apparaat dat je overal naartoe kan nemen na een goede oplading en je kan waar je maar wilt en hoe lang je maar wilt een sessie droge kruiden zoals cannabis dampen voor een ultieme ervaring. De uitvinding is nog redelijk recent maar vlak na de ontdekking en op het markt brengen van deze wonderbaarlijke draagbare verdampers is het meteen een hit geworden. Waar je maar bent, je ziet overal promoties over dry herb vaporizers en overal waar je komt waar oud-rokers zich bevinden zullen ze het hebben over de dry herb vaporizers verdampers. Het heeft veel kwaliteiten aangezien ze het consumeren van... Lees verder »

Is de Pax 2 Vaporizer nog steeds de beste verdamper ooit?

on Nov 07, 2018

We kennen ze ondertussen allemaal wel, de bekende Dry Herb Vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden. In de afgelopen tijd hebben ze het traditionele roken helemaal overtroffen en de meeste mensen zijn begonnen met vapen en hebben het klassieke roken helemaal geskipt. Vlak na het op de markt brengen van deze portable vaporizers zijn ze meteen een hit geworden aangezien ze veel voordelen hebben vergeleken met het traditionele roken van een joint, pijp of blunt. De voordelen hiervan zijn is dat het vapen met een dry herb verdamper een veel gezondere en comfortabele optie is. Met een portable vaporizer kan je zelf handmatig alles regelen zoals de warmte, de duur, aan en uit zetten, pauzes geven en weer kunnen beginnen... Lees verder »

Mighty Vaporizer review: Is het nog steeds de beste verdamper?

on Nov 07, 2018

We kennen ze allemaal ondertussen wel, de Dry Herb Vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden. Het is een redelijk recente uitvinding die vlak na het op de markt brengen een grote hit is geworden. Natuurlijk weten we dat de dry herb verdampers een veel betere optie zijn voor het consumeren van droge kruiden en extracten van bijvoorbeeld cannabis. Veel mensen zijn het traditionele roken van cannabis en alles gerelateerd ondertussen vergeten aangezien dampen een veel gezondere en comfortabelere optie is. De meeste mensen hebben een voorkeur naar dry herb vaporizers aangezien ze alles kunnen reguleren, van de warmte tot duur, ze kunnen ze handmatig uit doen en beginnen aan een nieuwe sessie voor wanneer ze willen. Ze zijn draagbaar en... Lees verder »


Toegevoegd aan Winkelwagen
Betalen