0

Gezondheisvoordelen van Vaporizers

on Jan 15, 2014

Welkom bij NamasteVapes Nederland! We raden het gebruik van vaporizers voor de volgende redenen aan - houd er rekening mee dat dit nauwelijks alle voordelen omvat, maar het is een begin voor diegene die het concept nog niet kennen. 

  1. De aromatherapie geleverd door vaporizers is vrijwel onschadelijk voor uw longen (voor diegene die zich zorgen maken over de giftige stoffen die vrijkomen via de traditionele methoden).
  2. Verdampen is een veel  efficiëntere manier om aromatherapie te gebruiken - u kunt minder dan een derde van de hoeveelheid gebruiken die u normaal gesproken zou gebruiken met traditionele methoden.
  3. Vaporizers kunnen in gezelschap worden gebruikt. Omdat er geen schadelijke bijproducten vrijkomen in de lucht kunnen vaporizers in een verscheidenheid van sociale gelegenheden worden gebruikt. 
  4. Als u toevallig in een appartement of flat woont is dit belangrijk - de damp kan nauwelijks worden geroken naast u, laat staan in een andere kamer die gescheiden wordt door muren. Traditionele methoden zijn eenvoudig detecteerbaar. 
  5. Vaporizers zijn leuk! Met zo veel verscheidenheid is er voor iedereen wat wils!

 

 Toegevoegd aan Winkelwagen
Betalen