0
go to cart

Alles wat u wilt weten over de Arizer Solo

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 23/07/2014
De Arizer Solo is een zeer krachtige en makkelijk te gebruiken vaporizer en is bedoeld voor iedereen en kan gebuikt worden in alle weersomstandigheden. Met een oplaadbare lithium-ion batterij die het keramische verwarmingselement aandrijft kunt u binnen 2 minuten beginnen met verdampen. De damp is dan klaar om geïnhaleerd te worden via de prachtig bewerkte stengel. Zeer geschikt, zelfs met zijn kleine formaat genereert de Arizer Solo enorme wolken van damp. De Arizer Solo's unieke eigenschappen hebben deze vaporizer aan de top van de vaporizer ladder geplaatst. Een van belangrijkste eigenschappen is de temperatuurregeling met 7 onderscheidende temperatuurinstellingen van 50°c up to 210°c.
Arizer Solo Vaporizer Silver
Als je op zoek bent naar een fantastische vaporizer die precies in de palm van je hand past dan is de Arizer Solo zonder twijfel een slimme beslissing. Met een conservatieve bouw bestaande uit een zeer solide en robuuste externe behuizing is de solo is beschermd tegen krassen en slijtage door dagelijks gebruik. Het verwarmingselement is gemaakt met een sterke omkasting wat er voor zorgt dat deze niet makkelijk breekt. Dit geeft op extra laag bescherming die u niet vindt in andere vaporizers in dezelfde prijsklasse. Mocht er iets gebeuren dan kunt u er zeker van zijn dat de Arizer een zeer aangename garantie biedt. Het keramische verwarmingselement wordt ondersteund door een levenslange garantie, zodat u weet dat deze is gemaakt om lang mee te gaan. De Arizer Solo vaporizer wordt geleverd in het zwart.
Kan de Arizer Solo worden gebruikt terwijl deze wordt opgeladen?
Ja, dat kan! Het nieuwe model van de Arizer Solo maakt het mogelijk om te verdampen tijdens het opladen, hoe handig is dat? Als u enorme wolken wilt genereren stelt u het apparaat in op niveau 7 en laat u het opwarmen voor een tijdje. Zodra de temperatuur is berijkt plaatst u uw fijngemalen aromatherapie mengsel in glazen stengel welke u daarna in de Arizer Solo plaatst. Laad uw Arizer Solo regelmatig op om er zeker van te dat hij klaar is voor verdamping.
Solo Arizer with Charger

Hoe de Vaporizer Solo te gebruiken?

Many customers find that drawing from the Solo is like drinking milk shake;; however there are a few simple techniques for getting gigantic billows of vapor.  Set the vaporizer to the desired temperature, the numbers will light up as that temperature is reached.  To abstain from spilling aromatherapy blend while embedding the draw stem, hold the unit upside down and join it with the stem.  Flip the unit right side up and wait about fifteen prior seconds breathing in.

Now draw for about ten seconds and you will be making tasty clouds of vapor all day long.  For arguably the the best portable vape of this generation you will not be disappointed with the vapor it is able to produce consistently and quickly.  The Arizer Solo is outfitted with a twelve minute auto-shutoff feature to save battery life.  Also, you can come back to the last temp setting you used by pressing the down button for five seconds.  Overall this is great especially when you consider the price.  Other comparable portable vaporizers sell for much more.  Thanks for reading, leave any questions or comments you might have in the comment section below.
Veel klanten vinden heeft gebruik van de Solo net zo makkelijk als het drinken van een milkshake; maar er zijn een paar eenvoudige technieken voor het krijgen van gigantische wolken van damp. Stel de verdamper in op de gewenste temperatuur, de getallen lichten op zodra de temperatuur is bereikt. Om ervoor te zorgen dat er geen aromatherapie mix wordt gemorst, houdt u de Solo ondersteboven om de stengel te plaatsen. Daarna houdt u  het apparaat voor 15 seconde in de normale positie voordat u inhaleert.
Neem nu een voor ongeveer tien seconden en u zult de hele dag grote wolken damp produceren. Voor misschien wel de de beste draagbare vaporizer van deze generatie zult u niet teleurgesteld worden met de damp die consequent en snel wordt geproduceerd. De Arizer Solo is uitgerust met een twaalf minuten automatische uitschakeling functie om de batterij te sparen. U kunt daarnaast de laatste temperatuur instelling gebruik door de knop voor 5 seconde ingedrukt te houden. Kortom is dit een geweldige vaporizer, vooral gezien de prijs. 

Blog tags: