0

Besparingen Tip: De afstandhouder voor het daVinci IQ vaporizers

on May 24, 2017

Geld sparen gemakkelijk gemaakt

De afstandhouder (genoemd in het Engels "spacer") kunt u een hoop geld binnen een korte tijd te besparen. De afstandhouder wordt geplaatst in het vulpatroon en dus je hoeft niet om het gebruik van een volledige kamer. Meer daarover later.

Abstandhalter daVinci IQ kaufen

De daVinci IQ en waarom hij zo populair

We zijn er zeker van dat u inmiddels gehoord van de ultra-intelligente daVinci IQ verdamper.
Zo niet, of als u wilt worden herinnerd aan een aantal van de speciale functies, dan moet u zeker verder lezen.

De kruiden vaporizer klasse

daVinci IQ kaufen

De daVinci Ascent was de voorloper van de beroemde IQ en in die tijd waren veel mensen al overtuigd met zijn keramisch verwarmingselement kamer en de algemene hoge kwaliteit! Maar toen kwam de daVinci IQ, die unieke vaardigheden heeft en het ziet er ook goed uit.

Wat natuurlijk opvalt het speciale ontwerp van de daVinci IQ direct opvalt als gevolg van de 51 mini-led-verlichting en ook vanwege de algemene modern design. Maar wat betekent het daVinci IQ anders te bieden?

Pure stoom genieten na slechts een paar seconden

De DaVinci IQ heeft ook een keramische verwarmingskamer, een stoompad en mondstuk van keramisch zirkoniumoxide, evenals een industriële standaard batterij (die snel kan worden uitgewisseld).
Alles bestaat uit hoogwaardige materialen!

Met de smartphone-app kunt u de temperatuur eenvoudig bepalen. De daVinci IQ bereikt binnen 20 tot 30 seconden de gewenste temperatuur. Het temperatuurbereik is tussen 120C en 220C.

Om de temperatuur instelling nog een beetje makkelijker te maken, zijn er ook drie vooraf ingestelde temperaturen: Smart Path Mode, Precision en Boost.

De stoomproductie en de stoomsmaak die door de DaVinci IQ wordt geproduceerd is echt wereldberoemd. Begrijpelijk is daVinci IQ een van de beste vaporizers ter wereld!

Belangrijk: De kruidenkamer moet strak worden gevuld om de beste resultaten te behalen. Dit is normaal voor geleidingsverdamperen. En nu komt de daVinci IQ glasafstandsplaat in het spel.

De spacer en waarom is hij zo geweldig

Door de glazen spacer kunnen alleen kleine hoeveelheden kruidenmateriaal worden gebruikt. Zo kunt u de helft van de kruidenkamer volledig invullen en niet de hele kruidenkamer. Je krijgt nog steeds hetzelfde, grandiose resultaat. De spacer wordt eenvoudig in de kruidenkamer ingebracht en u kunt beginnen met het opslaan.

De spacer is gemaakt van glas en behoudt daarom de smaak van de materialen.

De DaVinci IQ Spacer is echt een kleine investering, waardoor u veel geld bespaart.

mail
Blijf op de hoogte:

Toegevoegd aan Winkelwagen
Betalen