0

Concentraat pen vaporizer is: Klein maar fijn!

on Mar 29, 2017

Concentreer Pen Vaporizer van de topklasse!

Bent u op zoek naar een goedkope concentratievaporator die toch een hoge kwaliteit heeft en doet wat het belooft? Dan ben je precies hier! Wat volgt is een korte compilatie met enkele van onze favorieten onder de Concentrate Vaporizer pennen.

The Skinny: The KandyPens Slim

kandypen slim kaufen

De KandyPens Slim is, zoals de naam al aangeeft, een zeer dunne potloodverdamper. Ondanks zijn kleine breedte is de KandyPens Slim echt krachtig.
Het is een grote vaporizer pen speciaal voor degenen die de voorkeur hebben om olie en e-vloeistoffen te verdampen. De zogenoemde 'wickless' technologie zorgt voor betere luchtstroom. De 510-schroefverbinding maakt de slanke kit een echt veelzijdige vaping pen. Ook de levensduur van de batterij is indrukwekkend! En de KandyPens Slim kan snel en gemakkelijk opnieuw worden opgeladen. De KandyPens Slim is de perfecte verdamper voor degenen die graag concentreren en willen een probleemloze vaping-ervaring ervaren.

Zo goed als Honing: de Grizzly Honey Dab

grizzly honey dab kaufen

De Grizzly Honey Dab Pen Vaporizer is een krachtige, maar compacte vaporizer pen ontworpen voor het gebruik van concentraten. Het past perfect in de zak en kan gemakkelijk meegenomen worden bij het reizen. Ook is de USB-kabel erg handig, aangezien de Grizzly Honey Dab overal kan worden opgeladen. De Honey Dab is geschikt voor nieuwkomers in de vaporizer scene en voor geavanceerde gebruikers. Het goede ding over deze concentratepen is de hoge kwaliteit verwerking, de keramische donut en de dual quartz atomizer. Er zijn verschillende temperaturen waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u proberen tot u uw eigen favoriete temperatuur vindt. Bovenop is er een soort pet dat voorkomt dat het materiaal morsen.
De Grizzly Honey Dab produceert veel stoom en is een uitstekende concentraat potloodverdamper, die men moet proeven.

Degene met de zekere iets: de Puffco Plus

puffco plus kaufen

De Puffco Plus is een slanke vaporizer pen. Er is een extra 'sesh' functie waarbij de Puffco binnen slechts 12 seconden opwarmen. In de Sesh-modus zal de Puffco automatisch na ongeveer 8 seconden weer uitschakelen. De knop Cloud geeft informatie over de temperatuurinstellingen en de batterijwaarden. Groen betekent laag, blauw betekent gemiddeld en rood betekent dat een hoge temperatuur ingesteld is / bereikt wordt. De Puffco Plus heeft een cool ontwerp en is een super concentraatpen onderweg.

mail
Blijf op de hoogte:

Toegevoegd aan Winkelwagen
Betalen