0
go to cart

De Arizer Solo II en zijn eigenschappen: Pre-order nu!

Blog Logo
Affiliates Namaste 15/05/2017

Nieuw en onverslaanbaar: Arizer Solo II

De voorganger van de Solo II is in 2011 vrijgegeven en heeft bijna een soort verdampingsrevolutie tot stand gekomen. De smaak van de stoom die door het originele solo werd geproduceerd, werd veel geprezen. Wat later volgde was de Arizer Air, die iets kleiner was en vervangbare batterijen bevatte.

En nu komt de grote Arizer Solo II! Pre-orders kunnen nu geplaatst worden.
De nieuwe eigenschappen van de Solo 2 bieden een ultramoderne opwarmtijd, betere luchtstroom, verbeterde levensduur van de batterij, een volledig digitale temperatuurinstelling, en nog veel meer!

De Solo II is iets slanker en een beetje ovaal. Dit maakt deze verdamper bijzonder handig. Daarnaast komt de Solo II met een soort riemclip! Dus hij kan overal reizen.

Solo II kaufen

Snelle verwarmingstijd

Je hebt geen geduld nodig als het gaat om de Arizer Solo II. Na ongeveer 30 seconden kun je beginnen met vapen.

Ultimate stoomproductie

De Solo II produceert, net als zijn voorgangers, heerlijke, koele en dikke stoom!
Het keramische en roestvast stalen verwarmingssysteem levert pure smaak en de glazen buis draagt ook bij tot koeling en netheid! De originele solo had een beperkte luchtstroom. Dit probleem werd ook opgelost met de Solo II. De lucht stroomt gemakkelijk door het stoompad.

Ook zorgt de batterij ervoor dat u uren kan staan, omdat de Solo II een van de sterkste batterijen op de verdampermarkt heeft. Het duurt bijna 3 uur totdat het volledig is opgeladen, maar u kunt het na een paar minuten gebruiken tijdens het opladen.

Digitale controle

Drie knoppen en het digitale display zorgen voor volledige controle over de functie van het apparaat. Het is zelfs mogelijk om de helderheid van het digitale display te veranderen, evenals de automatische uitschakelfunctie. Maar natuurlijk is de digitale temperatuurregeling nog belangrijker van 50C tot ongeveer 220C. Er zijn twee opties die u kunt kiezen: u kunt de temperatuur in stappen van 10 graden of 1 graden aanpassen aan uw voorkeuren.

Solo II kaufen

Conclusie

Hierna volgt een korte samenvatting van de bovenstaande informatie:
De Solo II is iets kleiner, heeft een super sterke batterij, een geweldige stoomproductie met het glasstoompad, een snelle opwarmtijd en een volledig digitaal display.
Een echt geweldige, hoogwaardige vaporizer, geschikt voor beginners en beginners in de vaporizer scene.


Blog tags: