0
go to cart

De beste vaporizers onder de €200.00

on Nov 15, 2018

Wat is de beste vaporizer onder de €200?

 

 Dry herb vaporizers, portable vaporizers, draagbare verdampers van droge kruiden, of hoe je ze ook wilt noemen, is de meest ultieme en effectieve uitvinding van de laatste jaren. Het is een succesvolle trend geworden door tientallen redens. Ze hebben het traditionele roken in alle aspecten weten verbeteren. Zijn draagbaarheid, gemakkelijk te besturen, hygiëne, gezondheidsvoordelen, en nog veel meer, heeft ervoor gezorgd dat het populaire ‘vapen’ geschikt is voor een onweerstaanbare sessie voor wanneer we zin in hebben in een hijs. Maar velen schaffen tegenwoordig ook dit apparaat aan vanwege de medicinale werking die kruiden en extracten aan te bieden hebben. Zo zien we veel verschillende behoeftes en wensen. Ben je opzoek naar kwaliteit? Ga dan voor een kwaliteitsverdamper. Zoek je juist naar iets simpelers? Ga dan voor een simpelere verdamper. Velen zijn vaak opzoek naar een kwaliteitsvolle portable vaporizer die tegelijkertijd ook voldoet aan een niet te hoge prijs. Veel van de meest succesvolle modellen hoeven niet noodzakelijk een te hoge prijs te hebben. Hier zullen we het hebben over de ideale portable vaporizers die niet boven de 200 euro zullen raken.

 

 De Arizer Air 2 Vaporizer

Onder dry herb vaporizers van hoge kwaliteit en onder de 200 euro kan de Arizer Air 2 niet missen. De Arizer Air 2 is een portable vaporizer die het uitstekend goed heeft gedaan en veel fans heeft weten scoren. Hij is vrij modern en biedt veel opties voor een niet heel hoge prijs. Op de meeste plekken is hij rond de 170 en 190 euro.

Wat het kwaliteitsniveau omhoog haalt bij de Arizer Air 2 is dat het een module voor temperatuurselectie via een OLED scherm bevat voor het instellen van de exacte graden waarnaar we van plan zijn om te verdampen. De temperatuur blijft de hele sessie lang geschikt. De Arizer Air 2 heeft een grote variëteit van temperaturen tussen de 50ºC en 220ºC.

Deze portable vaporizer beschikt over een oplaadbare 18.650 batterij die geschikt is voor langere sessies en een oplaad duur van rond de 3 uur voor het behalen van een volledige lading van rond de 90 minuten gebruik. Hij kan geladen worden via een micro USB poort. De Arizer Air 2 heeft een garantie van 2 jaar.

Het is een apparaat dat je overal naartoe kan nemen en het is zeer comfortabel. Je kan overal je maar wilt beginnen aan een sessie die zeer compleet is en waar weinig zal ontbreken voor een vrij lage prijs.

 

De Grasshopper Vaporizer

De Grasshopper is een uitstekende keuze voor zijn onweerstaanbare kwaliteiten en treft nog niet eens de 200 euro. De Grasshopper is tegenwoorden een van de meest discrete portable vaporizers die we kunnen hebben. Het heeft afmetingen van 14 mm in diameter en 140 mm in de lengte. Qua ontwerp heeft het de uiterlijk van een pen. De Grasshopper is erg populair en super eenvoudig in alle aspecten.

De omwerking van deze dry herb vaporizer is gemaakt van staal. Dit beschermt de componenten van het apparaat. Hij is erg resistent vanwege dat hij 95% uit staal bestaat speciaal om zo lang mogelijk mee te kunnen gaan. Een van de grootste voordelen is nog dat hij een levenslange garantie heeft.

De Grasshoper heeft verwarmingstemperaturen die kunnen variëren van 130ºC tot 210ºC, eenvoudig instelbaar dankzij de drukknop op het bovenste deel van het apparaat. Dit temperatuurbereik zorgt voor een optimale verdamping zonder de kruiden te verbranden. Het convectieverwarmingssysteem maakt het mogelijk dichte en op smaak gebrachte dampwolken te produceren.

De misschien ngo wel meest overtreffende kwaliteit is die van dat het na 5 seconden al klaar voor gebruik is om aan een sessie te beginnen. Het is dus ideaal voor liefhebbers van snel en discreet om te gaan met het vapen. Heft heeft een uitwisselbare en oplaadbare AA-batterij.

 

 De Pax 3 Vaporizer

Bereid om net iets meer uit te geven? Voor rond de 200 -250 euro kun je de populaire Pax 3 Vaporizer verkrijgen. De Pax 3 Vaporizer is een kleine en comfortabele dry herb vaporizer van hoge waarde. Hij staat waarschijnlijk bij de meesten wel in hun top 5.

De Pax 3 Vaporizer is intelligent, intuïtief en direct. Deze portable vaporizer kan worden gebruikt zowel voor kruiden als extracten. Het heeft een compact ontwerp, met een metalen afwerking verkrijgbaar in vier kleuren die bestand is tegen stoten en krassen.

Het is eenvoudig te gebruiken. De Pax 3 Vaporizer heeft een knop en een LED indicator die stroom en temperatuur weergeeft. Het is ook duurzaam, gebouwd met onderdelen van de hoogste kwaliteit, materialen van medische kwaliteit en ondersteund met een garantie van 10 jaar. De Pax 3 Vaporizer is een vertrouwbare dry herb vaporizer uitgerust met een batterij met hoge capaciteit die tot tien sessies kan duren.

De Pax 3 Vaporizer is ontworpen voor efficiënt en langdurig gebruik. Hij heeft vier hitteknoppen, zodat je de dampervaring aan kunt passen en de interne oven zorgt voor constante warmte en optimale dampproductie. Je hoeft slechts 15 seconden te wachten totdat de oven is opgewarmd om te beginnen aan een sessie.

Na het opwarmen heeft de Pax 3 Vaporizer een capaciteit van verdamping rond de 105 minuten, oftewel 1 uur en 45 minuten. Dit dankzij de grote 3500mA-batterij. Het volledig opladen duurt rond de 90 minuten. De Pax 3 heeft een eigen besturingssysteem via een app die via bluetooth verbinding kan maken met een mobiele telefoon of computer.

 

 Andere opties voor onder de 200 euro

Andere opties die zeker de waard zijn en we ook graag op willen noemen zijn onder andere de Arizer Solo 2 en de Pax 2 Vaporizer. De Arizer Solo 2 heeft net zoals de Arizer Air 2 Vaporizer een damp van hoge kwaliteit en is ideaal voor medicinaal gebruik. Het is ook erg gemakkelijk in gebruik. De Pax 2 Vaporizer is ook een optie, iets goedkoper dan de Pax 3 en ook veel gewaardeerd. Toch weet de Pax 3 Vaporizer de klassieke Pax 2 te overtreffen met meerdere kwaliteiten. Als je niet kunt kiezen, ga dan opzoek naar welke portable vaporizer het best je wensen vervult.