0
go to cart

De Chewy Grinder: Grinder Elektrische klasse

Blog Logo
Affiliates Namaste 30/05/2017

Chewy Grinder: Nu in Nederland!

Chewy de Grinder is gratis bij elke bestelling van een Firefly 2!

Chewy Black Widow Grinder kaufen

Waar was de Chewy Grinder ontworpen? Het komt uit het prachtige groene eiland genaamd Ierland! Misschien heb je gehoord van de gasdreven verdamper "Iolite Vaporizer"? De productontwerpers van deze verdamper hebben ook de Chewy Black Widow Grinder ontworpen.

Al lang was hij helemaal uitverkocht, maar dat betekent niks! De Chewy maakt het knuffelen van je droge kruiden makkelijk! Dit is eigenlijk het verkeerde woord omdat de Chewy uw droge kruiden met zijn scherpe tanden snijdt terwijl de essentiële oliën worden beschermd.

Het scherpe mes in deze grinder is daarom bijzonder innovatief, omdat veel andere grinders, die handmatig worden bediend, vaak de effectiviteit van de kruiden vernielen.

Het maakt niet alleen makkelijker maar ook veel beter dan conventionele slijpmachines.

Dus wat zijn de voordelen van de Chewy Grinder Black Widow?

Dit toestel wordt aangedreven door een hoogwaardige batterij (9 volt) en heeft nog steeds maximaal 10 uur. Maar maak je geen zorgen, deze elektrische grinder is echt erg stil en discreet, ondanks zijn grandiose vaardigheden. De grote kruidkamer dek tot 2g. Veel kruiden kunnen worden verpletterd.

De Chewy Black Widow heeft een ontladingsruimte die kan worden gebruikt om uw vaporizer gelijkmatig te vullen. De uitwerpkamer zorgt dus voor een stuk makkelijker vullen. Zoals reeds vermeld, worden de droge kruiden van de Chewy Grinder niet gekneusd, maar gesneden.

Wanneer u de kruiden eindelijk in de verdamper invult, verspreiden de warme lucht en het vocht gelijkmatig in uw kruidkamer. Dit bevordert de stoomproductie en de effectiviteit van de stoom.

Anderzijds verhinderen slecht "gemalen" kruiden stoomproductie. Veel conventionele slijpmachines maken het beste uit uw kruiden.

chewy black widow grinder kaufen

Hoe werkt dit Grinder?

Druk gewoon op de drukknop en je bent klaar om te gaan. De Chewy Grinder heeft een nieuwe snijtechnologie waarmee u zowel voorwaarts als achteruit kunt snijden. Op deze manier kunnen zelfs zeer harde knoppen gemakkelijk worden gesneden.

Bovenstaande voordelen maken de Chewy Grinder ook bijzonder aantrekkelijk voor beginners en verdampersliefhebbers en natuurlijk is de Chewy Grinder ook uitstekend geschikt voor medisch gebruik. De Chewy Black Widow Grinder is zo ongelooflijk populair over de hele wereld.


Blog tags: