0
go to cart

De Dr Dabber - Een populaire keus in 2019

Blog Logo
Affiliates Namaste 28/01/2019

Je zal er ongetwijfeld wel over hebben gehoord, de dry herb vaporizer oftewel de verdamper van droge kruiden. Deze uitvinding bestaat al een aantal jaren maar in de laatste jaren is het pas echt populair geworden, en terecht. Deze dry herb vaporizers, ook bekend als portable vaporizers, zijn een uitvinding die voor heel erg positieve kwaliteiten hebben gezorgd.
Ze zijn draagbaar, je kan een sessie pauzeren en later op de dag of in de komende dagen hervatten. Ook zijn ze stukken gezonder. Met een dry herb vaporizer heb je in je voordeel dat je alle medicinale stoffen die vrijkomen inhaleert dat erg goed is voor je gezondheid en het bestrijden van ziektes. Jaarlijks komen er veel variaties op de markt van deze modellen. Van kleine tot grote modellen, varianten bestemd voor discrete sessies of juist groepsessies, ze zijn beschikbaar in alle vormen en maten.
Jaarlijks komen er steeds meer modellen bij die de concurrentie hoog houden. Sommige modellen zijn niet meer dan de rest, maar er komen ook dry herb vaporizers bij met de nieuwste technologieën. Hier zullen we het hebben over het model waar veel over wordt gespeculeerd of het mogelijk de markt en de vape scene over zal nemen. Dit gaat om de populaire Dr. Dabber Switch Vaporizer. Hier zullen we deze portable vaporizer omschrijven en uitleggen waarom het mogelijk de vape scene over kan nemen.

Dr. Dabber Switch Vaporizer en kwaliteiten:


De Dr. Dabber Switch Vaporizer is een zeer innoverend model speciaal ontworpen om de beste dampkwaliteit te produceren om de meest ideale ervaringen waar te maken. De Dr. Dabber Switch Vaporizer overtreft alle limieten en biedt een complete ervaring met hoge vaping-prestaties. Het temperatuurbereik bestaat uit in totaal 25 verwarmingsprofielen inclusief een modus voor kruiden en een modus voor oliën en bevat een zeer krachtige extra batterij die tot 150 gebruiksgelegenheden per lading mogelijk maakt.
In de doos vindt je alles wat je nodig hebt, van keramische inductietools en kommetjes in het wit en zwart tot een carb cap deskel en opslaghouders. Het model heeft een garantie van 2 jaar. Bij de krachtigste warmteprofielen voor kruiden moet je er wel op letten dat de kruiden kunnen verbranden. Het heeft een capaciteit dat tot 0,6 gram gedroogde kruiden toestaat.

 

dr dabber
Opwarming, temperaturen en verwarmingsprofielen:


Inductieverwarming is sneller dan andere verwarmingsmethoden, vooral om gunstige temperaturen voor oliën te bereiken. Het temperatuurbereik van de Dr. Dabber Switch Vaporizer is van 149°C tot 426°C. Met deze inductiemethode hoef je je nooit zorgen te maken over het vervangen van verwarmingselementen.
Deze portable vaporizer gebruikt inductieverwarming die verschilt van convectie- en conductieverwarming. Het gebruikt een elektromagnetisch element om olie of droge kruiden te verwarmen. Met deze methode wordt het element van binnen naar buiten verwarmd in plaats van naar de binnenkant.
Terwijl de meeste portable vaporizers 5 warmte instellingen bieden, bevat de Dr. Dabber Switch Vaporizer 25 verwarmingsprofielen. Kies de beste temperatuur om je favoriete samenstellingen beschikbaar te maken of het maximale halen uit je favoriete olie of kruiden. Schakel binnen enkele seconden van de olie modus naar die voor kruiden. Ontworpen om veelzijdigheid te bieden, kun je met de Dr. Dabber Switch Vaporizer je sessies aanpassen aan elk materiaal of stijl van vapen.

De Dr. Dabber Switch Vaporizer wordt geleverd met twee keramische inductiekommen. De eerste witte keramische kom stelt je in staat om een uitstekende smaak van het materiaal te extraheren, zelfs bij hogere temperaturen. De tweede, de zwarte keramische kom, is gericht op lagere temperatuurniveaus die juist zorgen dat ze meer smaak geven.
De zwarte keramische kom absorbeert het materiaal, waardoor de oliën in het keramiek kunnen smelten, om te garanderen dat elke aanwezige druppel wordt gebruikt. Beide inductiekommen zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek dat langzaam opwarmt en een groot aantal aan smaaktonen extraheert.

 Oplading en batterij:


Met een van de krachtigste batterijen die er tot nu toe bestaan is de Dr. Dabber Switch Vaporizer sneller, duurzamer en dynamischer dan de gemiddelde verdamper. De dry herb vaporizer wordt snel opgewarmd in slechts 4 seconden en levert de soort damp dat je wilt, wanneer je maar wilt. De batterij laadt op in slechts 60 minuten. Dit is veel sneller dan de gemiddelde dry herb vaporizer en gaat bijna 150 gelegenheden mee met maar één oplading.
De Dr. Dabber Switch Vaporizer maakt het mogelijk om zelfs tijdens het opladen door te gaan met een vaping sessie. Je kan van tevoren instellen hoeveel tijd je van plan bent om te vapen en het apparaat zal gedurende de tijd die je hebt ingesteld warm blijven om hem te gebruiken. De batterij heeft ook een automatisch afkoelsysteem na elke vaping sessie, het apparaat start een zelfreinigende modus om de resterende resten van de keramische inductiekommen te verbranden.


Bubbler van borosilicaatglas:


Dr. Dabber Switch Vaporizer wordt geleverd met een zandloper-achtige bubbler gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas. Een samenstelling van ingeslepen glas van 50 mm past perfect voor een luchtdichte afdichting en zorgt voor een optimale luchtstroom. De damp passeert de percolator van het aflopende systeem en lost op in fijne bubbels voor maximale waterfiltratie.
Het ontwerp van glas met hoge sterkte is zeer goed bestand tegen temperatuur en toont de natuurlijke aroma’s van oliën en kruiden zonder enige toegevoegde smaak. Met innovatieve instellingen van warmte, een uitzonderlijke dampkwaliteit, dubbele functionaliteit en een toonaangevende batterij legt de Dr. Dabber Switch Vaporizer het pad vrij voor de komst van de volgende generatie dry herb vaporizers.

 

dr dabber

In conclusie:


De Dr. Dabber heeft de grenzen verlegd met de Dr. Dabber Switch Vaporizer wat een portable vaporizer van hoge kwaliteit is. Het voldoet aan alles, je kan je ervaringen zelf zo goed mogelijk aanpassen, je kan allerlei soorten kruiden en oliën gebruiken, het gaat lang mee, het is stevig, het heeft een groot temperatuurbereik met 25 verwarmingsprofielen en een modus voor ieder type gebruik, het heeft een maximale waterfiltratie, de capaciteit is zeer groot en alle onderdelen van de Dr. Dabber Switch Vaporizer zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het apparaat bevat alle kwaliteiten samen die we nooit eerder hebben gezien in een verdamper waardoor we kunnen concluderen dat de Dr. Dabber Switch Vaporizer de toekomst is en de scene compleet over zal nemen.

Blog tags: