0

De goede vrienden: De Flowermate V 5.0 Pro en Mini

on May 17, 2017

De Flowermate's

Flowermate V5.0 Pro

De nieuwste vaporizer van Flowermate is de goedkope, maar toch van hoge kwaliteit V5.0 Pro. De V5.0 Pro is een volledig verstelbare geleidingsverdamper met een temperatuurbereik van ongeveer 40C tot 230C. Het is vooral onderscheiden door zijn keramische kamer en de digitale display. Daarnaast komt het ook standaard met een glazen mondstuk. Het glazen mondstuk zorgt voor bijzonder puur stoom.

Eenvoudig ontwerp, eenvoudige bediening

Flowermate Vaporizer kaufen

De originele Flowermate is erg populair omdat het bijzonder makkelijk te gebruiken is. Alle producten van Flowermate zijn daarom bijzonder geschikt voor beginners, ook vanwege hun eenvoudige ontwerp.

Net als de originele Flowermate heeft de V5.0 Pro een ongekompliceerd design en een extra snelle opwarmtijd. De wapen kan binnen 8 seconden beginnen. De batterij is bijzonder duurzaam en onderhoudt langdurig gebruik zonder problemen (tot 2,5 uur). Dus sommige vaporizer sessies, dus de V5.0 Pro kan verdragen!
Met de zijregelaars kunnen alles gemakkelijk worden aangepast. De digitale temperatuurinstelling zorgt voor een zeer precieze controle.

Het is daarom belangrijk dat de Pro tegenover de V5.0 digitale staat. De V5.0 heeft 3 vooraf ingestelde temperaturen, dus het is niet zo specifiek als de Pro.

Klein maar ook goed: De Flowermate V5.0S Mini
Flowermate Mini kaufen

Hij lijkt bijna op de grote broer. De Flowermate V5.0S Mini kan ook worden aangesloten met een waterpijpadapter, die bij de levering inbegrepen is. Dus je krijgt praktisch een extra Vaping-functie!

Functionaliteit

Deze kleine en handige verdamper heeft een uiterst compact design. Dit maakt hem tot een van de meest discrete apparaten.

De keramische verwarmingskamer zorgt voor een uitstekende stoomkwaliteit en kleine ingebouwde batterij kan enige sessies (afhankelijk van de hoogte van de temperatuur) te weerstaan.

Men kan kiezen uit een totaal van 3 temperatuur niveaus.
De blauwe temperatuurinstelling is 196C, de paars-gekleurde op 204C en de rode rond 213C.

Gebruik deze verdamper als oplader

Een bijzonder kenmerk van de V5.0 Mini:
U kunt uw telefoon ook herlaaien met een normale USB-poort met deze verdamper. Deze mini-verdamper is niet alleen geschikt voor de vapen, maar ook als powerbank voor uw andere USB-aangedreven apparaten.

mail
Keep up with us:

Toegevoegd aan Winkelwagen
Betalen