0
go to cart

De Herbalizer en de Volcano: De Strijd van de Titanen

Blog Logo
Affiliates Namaste 05/04/2017

Tafel Vaporizer is: Wie maakt de eerste plaats?

De vulkaan is ongelooflijk populair omdat het beschouwd wordt als een van de beste tafelvaporizers die beschikbaar zijn. De uitstekende stoomkwaliteit laat niets te wensen over!
Bijgevolg heeft de vulkaan ongelooflijk veel bewonderaars.
Maar nu is er concurrentie! Binnenkort wordt de nieuwe tafelverdamper genaamd 'Herbalizer' ook in Duitsland! Hij is een slanke en stijlvolle concurrent. De Herbalizer is een krachtig en efficiënt apparaat dat zoveel te bieden heeft met zijn moderne eigenschappen en bijna de huidige tafelverdampermarkt revolutioneert. Maar kan de Herbalizer de vulkaan volgen?

Het ontwerp van de concurrenten

Tisch Vaporizer kaufenDe Vulcano kan worden verkregen met een digitale display of met een digitale versie. Beide mogelijkheden bieden maximale controle over de temperatuur! Het ontwerp van de Vulcano lijkt op een vulkaan!

Tisch Vaporizer kaufenDe Herbalizer is een tafelvormige vaporizer ontworpen door ex-NASA wetenschappers. Het is compact en zeer stabiel!

Wat is er achter de buitenkant?

Naast de verschillende exterieur, zijn er ook 'innerlijke' verschillen.
De Vulcano heeft een grotere kruidenkamer! In tegenstelling hiermee is de Herbalizer verwarmingskamer iets kleiner en bevat misschien de helft van het materiaal van de Vulcanos.

De opwarmingsperiode is altijd een controversieel ding als het gaat om tafelverdamperen en in dit geval is er een enorm verschil. De Vulcano Vaporizer duurt een paar minuten om de gewenste Vaping temperatuur te bereiken. Als we dit vergelijken met de Herbalizer, is het maar een paar seconden. De Herbalizer Vaporizer heeft een van de snelste opwarmtijden op de verdampermarkt. De Herbalizer kan de gewenste verwarmings temperatuur binnen ongeveer 15 seconden bereiken. Het is bijna onmogelijk om te wachten bij de Herbalizer! Dit betekent ook dat u sneller stoom krijgt.

Het grootste verschil tussen de twee vaporizers is de temperatuurregeling. De originele versie van de vulkaanverdamper liet veel te wensen over met het temperatuurregelsysteem en je kon je temperatuur niet precies beheersen. Natuurlijk, met de digitale versie van Vulcano en Vulcano met het Ziffersysteem is er natuurlijk iets anders, want zelfs nog nauwkeuriger is de temperatuurinstelling bijna niet.
Met de Herbalizer Vaporizer heeft u de meest accurate temperatuurregeling, aangezien u bijna de controle over uw gewenste Vaping-temperatuur hebt.

kwaliteit stoom

Beide vaporizers zijn bekend om hun extreem hoge stoomgeneratie en voor hun consistente productie van hoogwaardige stoom. De stoomkwaliteit van beide machines is ongelooflijk hoog en het is moeilijk om ze te scheiden, omdat ze beide consistente kwaliteitsstoom produceren. De stoomwolken die door beide eenheden worden geproduceerd, zijn rijk en vol smaak!

Het resultaat

Beide tafelverdamperen zijn op sommige gebieden vergelijkbaar en met betrekking tot de belangrijkste factor, de stoomkwaliteit, zijn ze vrijwel hetzelfde. De Vulcano is een gevestigde tafelverdamper die veel fans heeft. De Herbalizer is nieuw en heeft een aantal functies die de Vulcano niet heeft.
Dus, de keuze hangt zo vaak af van de voorkeuren van de gebruiker.

Voorbestellingen voor de Herbalizer kunnen onmiddellijk opgegeven worden!


Blog tags: