0
go to cart

De Volcano Vaporizer - Populair in Nederland

Blog Logo
Affiliates Namaste 07/11/2018

Er is veel optie als we het hebben over de redelijk nieuwe uitvinding van de Dry Herb Vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden. Deze uitvinding is nog niet heel lang op de markt maar het heeft in een korte tijd voor veel succes gezorgd. Veel mensen die op de traditionele manier rookten zijn overgestapt tot het vapen met een vaporizer. Bij het verdampen van droge kruiden zorgen we ervoor dat medicinale en plantaardige materialen niet worden geëlimineerd zoals een sigaret dat zou doen.

 

De Volcano Vaporizer Nederland

Gebruik van een vaporizer is buiten dat het gezonder is veel flexibeler. Je kan ze overal naartoe nemen en beginnen aan een sessie. Je kan handmatig de standen en temperaturen instellen naar wens. Wanneer je wilt stoppen met een sessie hoef je hem alleen maar op stop te zetten en als je verder wilt kan je hem op een gemakkelijke manier weer aanzetten en is hij in een korte tijd klaar voor gebruik. Onder vaporizers vallen veel varianten, we hebben bijvoorbeeld kleine draagbare vaporizers en desktop vaporizers. Onder de meest succesvolle Desktop Vaporizers en Vaporizers in het geheel valt de Volcano Vaporizer, hier zullen we het gedetailleerd hebben over de Volcano Vaporizer en waarom het mogelijk het beste model is om te bestellen.

De Volcano Vaporizer is zonder twijfels de baas van Desktop Vaporizers. Het is niet iets dat we zomaar zeggen, maar negen van de tien gebruikers van vaporizers zijn het eens met deze verklaring. Het is perfect voor het verdampen van zowel droge kruiden, oliën en concentraten. Het heeft een redelijk hoge prijs en is niet draagbaar, maar voor mensen die graag verdampen in het comfort van hun huis is het ongetwijfeld de beste optie. Het is ontworpen en uitgebracht door het Duitse merk Storz & Bickel. De bouwkwaliteit is zeer hoog, de damp die het produceert is optimaal, zowel qua smaak, dichtheid en temperatuur, en het is ook een van de gemakkelijkst te gebruiken verdampers. Mensen gebruiken het al twee jaar lang en de meesten hebben de mening dat hij nog steeds werkt als dag één.

 

De Volcano Vaporizer Nederland

 

Kenmerken van de Volcano Vaporizer

De afmetingen van de grootte van deze Desktop Vaporizer zijn 20 bij 18 cm en hij weegt 1.6 kg. Het heeft een net ontwerp gemaakt van roestvrij staal en een vulkaanontwerp dat verwijst naar zijn naam. Hij is ook beschikbaar in een roestvrijstaal kleur. Zijn damp is van zeer hoge kwaliteit. De beschikbare temperaturen zijn tussen 130°C en 230°C verdeeld over 9 standen. Hij heeft een garantie van 3 jaar.

Verschillende soorten van de Volcano Vaporizer

De Volcano desktop vaporizer heeft vier mogelijke configuraties om uit te kiezen, afhankelijk van onze smaak, het gebruik dat we zullen geven en het geld dat we willen uitgeven. Als we het over de basis hebben kunnen we kiezen uit twee modellen, de Volcano Classic en de Volcano Digital Vaporizer.

De digitale versie van de desktop vaporizer van de Volcano heeft een digitale display en knoppen om de temperatuur van de gewenste kachel te kiezen. Het bevat ook een automatisch uitschakelsysteem na inactiviteit van 30 minuten, wat erg handig is en ons helpt om de levensduur van onze verdamper te verlengen. Het enige voordeel van de Volcano Classic ten opzichte van de Volcano Digital is dat de Classic een redelijk lagere prijs heeft.

De klassieke versie van de Volcano Vaporizer, de meest voorkomende onder gebruikers, bevat een analoog wiel om de temperatuur van de kachel te regelen. Deze kunnen we van positie 1 (laagste temperatuur) naar positie 9 (hoogste temperatuur) instellen. De temperatuur hangt af van de keuze van elke gebruiker en van de versheid van de kruiden in de kachel.

Met betrekking tot de verbindingsklep van de zak van de de basis kunnen we kiezen tussen de Solid Valve en de Easy Valve. De Solid Valve versie van de Volcano verdamper is gemaakt van roestvrij staal van hoge kwaliteit en hittebestendig plastic. Deze versie biedt verschillende groottes van zakken die herbruikbaar zijn, wat over de loop van een jaar veel geld zal besparen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de herbruikbare zakken continu moeten worden schoongemaakt. Bovendien zijn de kwaliteit van de kachel en het mondstuk groter dan in de Easy Valve versie.

De Easy Valve versie van de Volcano vaporizer is zo ontworpen dat je niet veel tijd aan onderhoud hoeft te besteden. Waar je wel aan moet denken is dat aangezien het wegwerpzakken gebruikt, dat we rond de €25 en €50 per jaar aan zakken kunnen uitgeven, altijd afhankelijk van hoe we ze gebruiken.

 Hoe werkt de Volcano Vaporizer?

De werking van de Volcano vaporizer met betrekking tot alle versies is erg eenvoudig. Als hij eenmaal aangesloten is kunnen we kiezen uit de temperatuur waarop we willen vapen. Het duurt ongeveer 3 tot 5 minuten om de vaporizer volledig op te warmen op de gewenste temperatuur. Terwijl hij opwarmt kunnen we profiteren om de kruiden in de kachel te plaatsen. Terwijl de Volcano aan het opwarmen is blijft er een rood lampje branden. Als hij klaar voor gebruik is springt hij op een geel lampje. Het volgende dat we moeten doen is het mondstuk met de kruiden of oliën op de bovenkant plaatsen, de zak plaatsen en op de "Air" knop drukken. De pomp wordt geactiveerd en blaast frisse lucht door de weerstand en door de kruiden, het haalt er alle essenties uit en vult de zak. In ongeveer 30 seconden is de zak gevuld met damp en klaar om te worden gevaped.

 

In conclusie, als je op zoek bent naar een desktop model van vaporizers van de hoogste kwaliteit en je een product van een erkend merk en een lange garantie wilt, de Volcano de beste optie is. Het maakt niet uit welke versie van de Volcano Vaporizer je kiest, zowel de digitale als de klassieke versie en de Easy Valve en Solid Valve zijn van heel hoge kwaliteit. De voorkeur van deze hangt altijd af van de voorkeur en behoeften van de gebruikers.


Blog tags: