0
go to cart

Feestagen post: Wat is nieuw bij Namaste Vapes

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 18/12/2014

Het is de december feestmaand en we hebben het erg druk bij Namaste Vapes. We hebben nieuwe produten toegevoegd aan ons assortiment en zitten in de laatste fase van de productie van het het prototype van onze nieuwe vaporizer the Guru. Met deze blog post willen we u graag laten weten over alles waar we meer bezig zijn geweest.

Een aantal van de nieuwe producten die we hebben toegevoegd aan het assortiment zijn de Haze Vaporizer, de Firefly, die net is uitgebracht voor de internationale markt, en daarnaast de Mighty en Crafty vaporizers van Storz & Bickel. 

De Haze vaporizeris een gloednieuw vape die wordt geproduceerd door een bedrijf genaamd Haze Technologies, gevestigd in Georgia, USA. Zij zijn het eerste bedrijf dat een twee kom verdamper produceert waarmee de gebruiker makkelijk tussen twee individualisten vulkamers in het apparaat kan schakelen met een druk op de knop. De Unit werkt voor droge materialen, wassen / Oliën en concentraten. Voor droge materialen wordt er een een convectie scherm en een geleiding scherm meegeleverd. Het convectie scherm is volledig omheind, zodat er geen blootstelling aan de verwarmingsoppervlak is. Vanuit onze ervaring zagen we betere damp productie in het gebruik van het geleidingsscherm. Er worden olie kannetjes mee geleverd die kunnen worden geplaatst in de vulkamer voor gebruik met oliën en concentraten. De Haze is een vape is van hoge kwaliteit en wordt verkocht als een premium vaporizer aan de top prijsklasse samen met anderen, zoals de Firefly, Pax en Davinci Ascent

Haze Dual Bowl Vaporizer
Haze Dual Bowl Vaporizer

Deze maand zijn we erg blij om de Firefly te introduceren aan alle internationale markten waaronder natuurlijk Nederland en België. We zijn enkele maanden bezig geweest deze deal te sluiten met Firefly en zijn zeer verheugd om nu de Firefly aan onze internationale klanten  te kunnen verkopen. De Firefly is naar onze mening een van de beste draagbare vaporizers op dit moment. De grootste verkooppunt afgezien van het stijlvolle uiterlijk van het apparaat (het werd ontworpen door een voormalig Apple-werknemer) is dat het een 100% convectie-gebaseerde draagbare vaporizer is. Dit betekent uw blend nooit in direct contact met het verwarmingselement is. De Firefly heeft 50 watt vermogen om te verdampen en dit is allemaal samen verpakt in een van de meest verbazingwekkende vaporizers van dit moment. We hebben voorraad van de Firefly in alle kleuren, dus als u nog steeds op zoek bent naar een last minute kerstcadeau voor uzelf of voor uw familie of vrienden is dit een perfect cadeau! Geweldige accessoire voor de Firefly zijn de reserve batterijen en externe lader zodat u nooit zonder power zit voor uw vaporizer.

Firefly Premium Convection Vaporizer
Firefly Premium Convectie Vaporizer

We hebben nu ook de gewilde Crafty en Mighty van Storz & Bickel, die de reputatie van uiterst hoge kwaliteit producten die worden gemaakt in Duitsland waarmaken. Deze units hebben verbazingwekkende beoordelingen ontvangen online en zijn een van de meest populaire items in onze webshop de afgelopen maand. De Crafty heeft een heel nette app waarmee je de temperatuur kan regelen en uw vaping geschiedenis kan bekijken. Iets heel unieks inderdaad en we verwachten deze te kunnen zien bij meer vaporizers in de komende jaren. Deze producten zijn vanuit de fabrikant slechts beschikbaar in beperkte hoeveelheden en het is niet makkelijk om hem op voorraad te hebben. 

Mighty and Crafty Vapes by Storz & Bickel
Mighty and Crafty Vapes van Storz & Bickel

We willen graag een aantal van de nieuwe producten die we zelf produceren noemen. Wij waarderen alle feedback die we krijgen van onze klanten en gebruiken dat bij wat we produceren zo dat we u innovatieve producten ter verbetering van uw ervaring aan kunnen bieden. Één punt zijn we erg enthousiast over is een 14mm Water Tool Adapter voor uw Pax. Dit product heeft veel tijd vereist om te produceren omdat we de afmetingen precies moesten krijgen om alles passend te krijgen met de Pax en de water tool. We hebben  ook een nieuwe 14mm Water Tool Adapter voor uw Arizer Solo die zeer populair is bij onze klanten en we hebben opnieuw grote aantallen besteld. We zijn opnieuw bezig met de productie van een nieuwe 18mm borosilicate water tool met een adapter die nieuwe waarde toevoegt aan veel producten te koop op onze site.


Als laatste willen we u een update geven over een nieuw product dat we stilletjes ontwikkelen in het afgelopen jaar genaamd The Guru van NamasteVapesTM. De Guru wordt een premium draagbare vaporizer met nauwkeurige digitale temperatuur controle en een volledig keramisch verwarmingselement kamer en een glazen damp weg. De keramische kamer en glazen damp pad zijn naar onze mening zeer belangrijke kwestie in een vaporizer om ervoor te zorgen dat de materialen en damp worden geproduceerd in de schoonst mogelijke manier zonder blootstelling aan metalen of kunststoffen. Wij geloven dat deze producten vele voordelen bieden voor de gezondheid en dat de manier waarop uw damp wordt geproduceert even belangrijk is als het materiaal dat je erin steekt. Iets heel spannends bij The Guru Is dat het compatibel is met uw vloeistof cartridges. U kunt eenvoudig de keramische verwarmingskamer verwijderen en een uw cartridge adapter aansluiten zodat u deze vape kunt gebruiken met een van uw vloeistoffen of concentraten. De Guru detecteert automatisch dat een vloeistof cartridge is aangesloten op het apparaat en zal u toelaten het voltage aan te passen tot 7 Volt afhankelijk van uw voorkeur. We zijn erg enthousiast over dit product en ontvangen het eerste prototype toestel deze week. We hopen dat in volle productie van de Guru te gaan in Q2 van 2015, maar houden u met regelmatige updates op hoogte!


Dus dat is het voor deze blogpost van vandaag. Bedankt voor het lezen en het bezoeken van onze site. Wij wensen u het allerbeste voor de feestdagen en een gelukkig en gezond 2015 van het hele Namaste Vapes team. Liefde en licht voor iedereen. Namaste.

Blog tags: