0
go to cart

Hoeveel invloed heeft temperatuur op de prestaties van uw vaporizer?

on Aug 04, 2015

Dus u heeft net de Mighty van Storz en Bickel gekocht , maar u heeft geen idee op welke temperatuur u de vaporizer in moet  stellen voor de beste vape ervaring. U hebt zich al afgevraagd of het een verschil maakt, maar u weet  niet zeker waar te beginnen. Dit is precies waarom we hier zijn! Vandaag gaan we de verschillende vaporizer temperaturen bespreken, en hoe ze de prestaties beïnvloeden, en hoe u ze kunt gebruiken om de beste ervaring te hebben met uw vaporizer.

 

temperatuur vaporizer

 

Alvorens te vertellen welke temperaturen het beste lijken te zijn, waarom zou u zich hierover zorgen maken? Maakt de temperatuur van uw vaporizer een verschil!?

Ja!

 

Dit is waarom: De temperatuur heeft een grote invloed op de productie van stoom, smaak, alsmede de chemische afbraak afhankelijk van het type aromatherapie producten die u gebruikt.

 

Als u verdampt met een lagere temperatuur, kunt u genieten van een koelere, lichter van smaak vape sessie. Uw sessie zal langer duren over het algemeen omdat u langzaam uw materiaal gebruikt. Als u verdampt bij een hogere temperatuur, dan kunt u snel meer damp verwachten, en een robuuste smaak. Dit resulteert in kortere sessie omdat u in essentie het proces versnelt. Een lagere temperatuur verdamping wordt algemeen beschouwd als ongeveer 140-150'C, terwijl hoge temperaturen variëren tussen 200-210'C. Ga niet veel hoger dan dit of uw vaporizer zal dit niet aankunnen of u zult uw materiaal verbranden en op deze manier het idee achter verdampen verpesten. Zowel lage, als hoge temperaturen zijn meestal niet gewenst, maar liever ergens daartussen in. Over het algemeen kunt u een goed temperatuur vinden rond 175-200'C.Namaste Kory vindt algemeen zijn favoriete temperatuur rond 185'C!

 

 Dus waar begint u?  

Allereerst, vaporizer temperatuur is meestal relatief ten opzichte van de voorkeur van de gebruiker en de vaporizer die u heeft, er zijn echter een aantal algemene richtlijnen die wij u kunnen geven die u kunnen helpen bij dit proces!

Dus waar begint u Namaste Vapes

Stap 1)  Ken uw vaporizer.

Heeft uw vaporizer pre-set temperaturen, digitale bediening, handmatige bediening, of adem-controls? (dit zal invloed hebben op uw verdere kennis over temperaturen)

Stap 2)  Lees de handleiding.  

Uw vaporizers hebben over het algemeen een voorgestelde temperatuur / techniek opgenomen om uw reis te helpen bij het vinden van wat het beste voor u werkt. Begin met hun suggesties!

Stap 3) Probeer 175-200 graden Celcius

Dit is onze algemene suggestie voor een goede spreiding dus probeer het uit!  Ga nog verder Namaste Kory's setting van 185'C te proberen!

Stap 4)  Probeer verschillende opties!

Een goede setting is 175-200'C maar probeer het en bekijk welke beter werkt voor u en uw vaporizer! Probeer een lagere/hogere temperatuur als u nieuwsgierig bent! Vergeet niet, elke vaporizer is anders, en elke gebruiker is anders, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Namaste Vapes Logo Nederland
Keep Calm.... Vape On!