0
go to cart

Is de Pax 2 Vaporizer nog steeds de beste verdamper ooit?

Blog Logo
CSR Namaste 07/11/2018

We kennen ze ondertussen allemaal wel, de bekende Dry Herb Vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden. In de afgelopen tijd hebben ze het traditionele roken helemaal overtroffen en de meeste mensen zijn begonnen met vapen en hebben het klassieke roken helemaal geskipt. Vlak na het op de markt brengen van deze portable vaporizers zijn ze meteen een hit geworden aangezien ze veel voordelen hebben vergeleken met het traditionele roken. De voordelen hiervan zijn is dat het vapen met een dry herb verdamper een veel gezondere en comfortabele optie is. Met een portable vaporizer kan je zelf handmatig alles regelen zoals de warmte, de duur, aan en uit zetten, pauzes geven en weer kunnen beginnen wanneer je wil. Het vapen is een veel gezondere optie vanwege dat veel medicinale en plantaardige materialen niet wegbrandt, deze stoffen worden behouden dat een positief effect heeft op het lichaam.

Na op het op de markt brengen van de portable vaporizers zijn ze meteen de nieuwe trend geworden op internationaal niveau. Er zijn veel varianten van modellen die allen veel unieke kwaliteiten bevatten. Jaarlijks doen verschillende merken er alles voor om er het beste uit te halen voor een ultieme vape ervaring. Er wordt alles aan gedaan en de merken hebben er alles voor over om de eerdere versies van verschillende modellen zo goed mogelijk te verbeteren en ook nieuwe modellen op de markt te brengen. Zo hebben we veel al langer bekende modellen van dry herb vaporizers die veel populariteit hebben gekregen door hun unieke kwaliteiten en hebben ervoor gezorgd dat tot hedendaags deze portable vaporizers nog steeds als de beste worden gezien.

Kijk bijvoorbeeld naar de Pax 2, een verdamper van zeer hoge kwaliteit die bij veel mensen op nummer één staat en dat ook niet snel zal veranderen. Als we het hebben over de Pax 2 kunnen we zeggen dat deze variant van het populaire merk PAX Labs veel succes heeft gemaakt. Er zijn veel vernieuwde versies gemaakt die op dit model gebaseerd zijn van het merk zelf en van concurrenten. Zo hebben we de Pax 3, de opvolger van de Pax 2 die ook door velen wordt beschouwd als de nummer 1, die wat verschillende geïnnoveerde kenmerken heeft vergeleken met de Pax 2. Of de Pax 2 beter is dan de Pax 3 hangt af van de smaak van gebruikers van deze portable dry herb vaporizers.

 

Wat maakt de Pax 2 Vaporizer zo speciaal?

 

De Pax 2, misschien wel één van de beste dry herb verdamper ooit tot het hedendaags, is een door velen gewaardeerde draagbare verdamper die veel succes heeft opgeleverd door een paar bepaalde kwaliteiten. De Pax 2 die al een paar jaren op de markt te vinden is, is enig in zijn soort vanwege kwaliteiten zoals het gemakkelijk zorgen voor het regelen van korte of lange sessies. Met de Pax 2 vaporizer heb je vlak na het beginnen al damp van hoge kwaliteit die goed blijft gedurende de gehele sessie. De potentie en grootte van de damp blijven consistent gedurende de hele sessie. De Pax 2 verdamper is erg compact in termen van grootte. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en warmt redelijk snel, binnen 40-45 seconden ongeveer. De temperatuur kan handmatig worden veranderd en hij heeft 4 opties van temperatuurinstellingen. De verdamper heeft een flinke capaciteit voor je kruiden tot 0,4 gram.

 

Prestatie en kwaliteit van damp

De kwaliteit van de stoom is zeer goed en superieur aan die van andere convectie-verdampers van vergelijkbare grootte. Wanneer de Pax 2 portable vaporizer schoon is, is dit wanneer we de beste stoomkwaliteit krijgen. Bij gebruik ontstaan ​​er resten in de kachel en het stoomkanaal, waardoor de weerstand tegen inademen toeneemt en de ervaring kan verslechteren. Houd hier rekening mee. Daarom raden we aan om de kachel om de 2-3 sessies snel schoon te maken, inclusief de schoonmaak set voor een betere ervaring.

De stoom is vrij zacht en aangenaam. Er zijn vier temperatuurniveaus, voor de beste resultaten met 2 en 3, op deze niveaus zal de damp nooit oververhit raken. Over het algemeen is de smaak redelijk goed voor een dry herb vaporizer van deze grootte. Aan het begin zal je meteen de goede smaak proeven die gedurende de gehele gebruiksduur puur zal blijven.

De Pax 2 kachel is iets kleiner vergeleken met soortgelijke modellen maar dieper, met een capaciteit tussen 0,3 en 0,4 gram, afhankelijk van hoe goed we de kruiden malen. Het is ontworpen om de verwarming van het contactoppervlak te maximaliseren en de verdamping van de kruiden beter te profiteren.

De Pax 2 kan de lippen in het mondstuk detecteren voor een optimalisatie van de temperatuur en om de dampproductie te vergroten. Dit voorkomt dat de temperatuur in de kachel afneemt in de diepte en voorkomt dat onze kruiden worden geconsumeerd terwijl we de verdamper niet gebruiken.

 

Verschil tussen Pax 2 en Pax 3

 

Namens velen zijn Pax 2 en de Pax 3 de beste modellen als we het hebben over portable vaporizers. De Pax 3 lijkt heel erg op de Pax 2, het is een soort van verbeterde versie van de Pax 3. Velen zijn van mening dat de Pax 3 beter dan zijn vorige versie is. Dit is best realistisch als we kijken naar de kenmerken van de Pax 3 in vergelijking. Toch is Pax 2 iets klassieker en er zijn ook veel mensen die van mening zijn dat deze de beste ooit is. Dit gaat puur om mening. Als we het hebben over verschillen kunnen we zien dat de Pax 3 uiteraard een hogere kwaliteit heeft als het gaat om het opwarmen, hij is klaar voor gebruik in slechts 20-30 seconden, de helft van de Pax 2. Beiden verschillen erg in garantie. De Pax 3 heeft nu 10 jaar garantie, dit was ook het geval bij de Pax 2 maar ze hebben hier nu 2 jaar van gemaakt. Pax 3 is te besturen met een app via bluetooth. De Pax 2 heeft het voordeel dat hij goedkoper is. De Pax 2 is heel gemakkelijk te besturen. De twee varianten lijken erg op elkaar en er zijn geen grotere verschillen buiten de opgenoemde kenmerken. Er zijn liefhebbers die de voorkeur aan de Pax 2 geven boven alle andere portable vaporizers.

 

Conclusie:

Het is een groot feit dat de Pax 2 mogelijk als de beste dry herb vaporizer kan beschouwd worden. Het heeft alle kwaliteiten die samen zorgen voor een gemakkelijke en aangename ervaring als we vapen. De pax 2 is eenvoudig, het is gemaakt van goed materiaal en heeft een praktische grootte. De kwaliteit van de damp en sessies is groot en het zorgt voor ultieme prestaties.


Blog tags: