0
go to cart

Namaste Vapes Top 5 Draagbare Vaporizers

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 18/06/2015

Dit is de NamasteVapes Top 5 Draagbare Vaporizers. We hebben een aantal van de beste vaporizers in de wereld naast elkaar gezet om te kijken wie de top 5 zouden kunnen samen stellen.

1)  Mighty

Mighty

Vervaardigd door Storz & Bickel, The Mighty Vaporizer biedt de beste damp productie mogelijk van een draagbare vaporizer. The Mighty maakt gebruik van convectie verwarming technologie, en is een extreem hoogwaardige vaporizer die werkt met droge kruiden en concentraten met met behulp van de Storz & Bickel concentraat pads. De Mighty Vaporizer heeft een uitstekende levensduur van de batterij, en een slanke digitale temperatuurregelingsscherm aan de voorkant van het toestel. Dit is een duurdere vaporizer maar ook de kwaliteit die u hiervoor krijgt is zeer de moeite waard, er is een reden waarom deze vaporizer nummer # 1 is.

2) Crafty

Crafty

De Crafty Vaporizer wordt ook geproduceerd door Storz en Bickel. De Crafty is zeer vergelijkbaar met de Mighty in termen van damp productie en kwaliteit, maar dit toestel heeft een kleiner formaat dan de Mighty, maar heeft ook een kortere levensduur van de batterij. Het andere verschil is deze geenn digitaal scherm voor het instellen van de temperatuur heeft. Het heeft 3 vooraf ingestelde temperaturen, maar het heeft ook een app waar je mee in kunt inloggen met uw telefoon om de temperatuur handmatig aan te passen, wijzigen of de vooraf ingestelde temperasture te bekijken, en ook het controleren van de levensduur van de batterij is mogelijk. Zeer dicht bij de Mighty, en een phenomenale draagbare vaporizer maakt de Crafty een sterke # 2, nauwelijks vergeslagen door zijn oudere broer Mighty.

3) Pax 2

Pax 2

De Pax 2 van Ploom. Zo’n beetje de enige vaporizer omschreven als “Sexy” door Namaste Kory, is de Pax 2 de strakste en meest populaire vaporizers momenteel beschikbaar. De Pax 2 is een upgrade van de originele Pax en is nog compacter en is van nog betere kwaliteit dan het reeds fantastische eerste model. De Pax 2 is een geleidingsvaporizer en heeft een boven gemiddelde damp productie voor een vaporizer van zijn formaat en is van zeer hoge kwaliteit. De Pax 2 is net beschikbaar in de VS en NamasteVapes heeft nu een volledige voorraad geimporteerde voor de Europese websites.

4) Firefly

Firefly

De Firefly is een fantastische vaporizer en een van de beste verkopende op de markt. Deze convectie gebaseerde vaporizer met een aantrekkelijk uiterlijk die een vintage auto naabootst met het chromen accenten. De Firefly gebruikt een handmatige warmteregeling, omdat de gebruiker het toestel activeert door middel van een knop op de zijkant waardoor een intieme gebruikerservaring en een zeer robuuste smaak mogelijk is. Ze bedachten de term 'vapor surfing', omdat het gebruik van de heater handmatig kunt u surfen over een bereik van temperaturen (niet hoger dan 400'F) voor een zeer unieke ervaring. Een ander voordeel ten opzichte van een aantal van onze andere favorieten is dat het beschikt over een kleinere oven die een efficiënter gebruik van materialen mogelijk maakt.

5) Ascent

Ascent

Als laatste maar zeker niet als minste, de Davinci Ascent. Dit is een zeer geode vaporizer gemaakt door Davinci vaporizers. Dit is een van de weinige vaporizers die een keramische kamer heeft en een voledig glaze damppad. Het voledig glaze damppad betekent dat u de beste mogelijke smaak heeft omdat de damp niet in aanraking komt met plastic of metal. De Ascent is echt een stukje kunst omdat deze gebruik maakt van een hybride method met een combinatie van convectie en geleiding. De dampproductie is minder vol en hierdoor lichter maar puur en vol van smaak. De Ascent is een zeer high tech unit inclusief LED scherm voor nauwkeurige temperatuur berheersing mede als reeds bestaande temperatuurinstellingen die met een timer kunnen worden ingesteld. We bevelen deze vaporizer aan in combinatie met de 14mm water tool adapter en water tool voor Ascent DLX combinatie!

Blog tags: