0
go to cart

NamasteVapes™ 2015 Vaporizer Terugblik

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 30/12/2015

Het is al weer even gelden sinds onze blogpost, dus we dachten we plaatsen er nog één vlak voor het nieuwe jaar begint!

2015 was een interessante tijd voor de vaporizer-industrie. We hebben producten als de Crafty en Mighty zien arriveren en deze hebben de nummer 1 plek ingenomen qua verkoop op NamasteVapes™. Voor het eerst hebben we een vaporizer die nog beter verkoopt dan PAX vaporizers. Storz en Bickel levert geweldige klantenservice en geeft echt om de klant.

Happy New Year NamasteVapes Nederland

We zagen ook producten zoals de Vapir Prima is gearriveerd, welke goed is ontvangen qua reviews maar waarvan de verkoop nog niet echt van start is gegaan op onze sites. We hebben ook gezien dat de draagbare vaporizer inmiddels een stuk populairder is dan de Desktop vaporizer, 6-1 vergeleken met 2-1 in de voorgaande jaren.

Magic Flight heeft gewerkt aan het internationaal uitbrengen van de Maud 'Dib via NamasteVapes™ en we hebben internationaal gezien dat de verkoop hiervan goed is begonnen. Het is heel interessant om te zien dat de markt aan het veranderen is naar concentraten en wassen in plaats van droge producten.

Maud Dib 3

NamasteVapes™ is trots om te zeggen dat we in 2015 meer dan 20 van onze eigen producten hebben gelanceerd, wat niet gemakkelijk was, maar we zijn erg blij met de feedback en positieve vibe rond onze eigen producten in de industrie.


NamasteVapes™ zal in 2016 net zo hard blijven werken voor haar klanten, en zal nieuwe producten lanceren, de nieuwste producten over de hele wereld blijven leveren tegen de beste prijzen. Wij willen u laten weten dat we uw steun in 2015 erg waarderen en kijken er naar uit u weer te mogen helpen in het nieuwe jaar.

We wensen u een veilig Oud en Nieuw en we kijken uit naar het plaatsen van een nieuwe blogpost elke week in het nieuwe jaar! Al het beste voor 2016 en ik wens je veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar.

Namaste Sean


Blog tags: