0
go to cart

NamasteVapes heeft nu de VAPMAN super draagbare vaporizer!

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 17/07/2014
NamasteVapes is blij om de nieuwste Europese vaporizer toe te voegen aan het assortiment. Maak kennis met de Vapman Vaporizer, een unieke draagbare vaporizer gemaakt door Zwitserse ingenieurs. De Vapman is voorzien van een herkenbaar ei-vormig ontwerp en geeft een geheel unieke verdampingservaring.
Ik maak geen grap Er is geen andere verdamper zoals de Vapman. Deze vaporizer vereist speciale zorg en aandacht om mee te beginnen maar welke verdamper die de moeite waard is heeft geen leercurve? De Vapman voelt een beetje zoals de Magic Flight Launch Box, maar met een vlam als de energiebron in tegenstelling tot een batterij.
Vapman banner
Om de Vapman te gebruiken, verwijder simpelweg de dop van het mondstuk door naar rechts te draaien, vul dan de verwarmkamer met he mengsel van vers gemalen, droog los blad materiaal met behulp van de meegeleverde trechter buis. Om de beste resultaten te krijgen, is alles wat u hoeft te doen het verwarmen van de onderkant van het apparaat gedurende ongeveer vier seconden, wacht dan 2 seconden voordat u de warmtekamer nogmaals voor ongeveer 2-3 seconde verwarmt.
Nu kunt u zachtjes inademen, en daarna ademt u uit. U kunt de sterkte en de dichtheid van de inhalaties reguleren door het moduleren van de intensiteit van uw ademhaling.  De Zwitserse techniek voorziet ook in verdere aanpassing van uw damp consistentie. Door het bedekken van de kleine luchtgaatjes op de as van het apparaat in de buurt van het mondstuk terwijl u inademt kunt u sterkere trekken nemen. 
Bottom Line: De damp van de Vapman is van zere hoge kwaliteit. De Vapman is handgemaakt met hoogwaardige interne componenten en wordt ondersteund door een fabrieksgarantie van een jaar. Voor verdampliefhebbers die graag de volledige controle over hun damp ervaring willen hebben is deze vaporizer een must-have.

Vapman Classic


Blog tags: