0
go to cart

Nieuwe Namaste Accessoires

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 09/06/2015

Hey guys!

Hopelijk heeft u ons heeft gevolgd hier bij NamasteVapes, dan heeft u gemerkt dat we onlangs veel nieuwe producten hebben gecreëerd. Dit is erg spannend voor ons, want we zagen een behoefte, en besloten om te proberen deze te vervullen. Wij maken deze producten omdat we hebben gezien dat jullie producten zoals onze VGrinders, Stir Tools, Water Tools en adapters willen, en we besloten u hier recht op heeft in de hoogst mogelijke kwaliteit glas, plastic en metaal.

NamasteVapes Funnel

We dachten dat er betere grinders op de markt zouden moeten zijn, dus we hebben deze gemaakt. We bezuinigen niet met het maken van zowel onze 2-Part en 4-Part-VGrinder's want beide zijn gemaakt vliegtuig aluminium en ondersteund met een levenslange garantie! We waren niet tevreden over de kwaliteit van de zweepslang die wordt geleverd bij desktop vaporizers en hebben besloten om onze eigen medische kwaliteit siliconen slang te maken! Om de kwaliteit van uw damp verder te verbeteren hebben we een Glas Water Whip Tool Adapter ontworpen zodat u niet alleen een betere damp krijgt uit onze slangen, maar u kunt deze ook aansluiten op hoge kwaliteit water tool met behulp van onze adapter tool!

NamasteVapes Grinder

Een van de accessoires waar wij het meest enthousiast over zijn is onze Water Tool! U hoeft niet beperkt te zijn met het gebruik van uw Pax of Crafty en geen water tool te kunnen gebruiken, omdat wij speciaal hiervoor een toevoeging hebben ontworpen! Onze 14mm Water Tool is snel uitgegroeid tot een populair product en we zijn er blij dat u hem graag wilt hebben!

NamasteVapes Watertool

Als u heeft geprobeerd om grotere hits, dikkere damp, en grotere wolken te krijgen maar niet uw keel wilt raken dan zijn deze Water Tools precies wat u nodig heeft om de perfect damp te filteren en af te koelen. Hier bij NamasteVapes blijven we innoveren op basis van wat we denken JULLIE willen, dus stuur ons gerust suggesties of geef ons feedback over onze accessoires op onze Facebook pagina, Twitter, Instagram or Email!  We horen graag van uw, omdat we alles wat we doen maken met u in gedachten!

 
Keep Calm... Vape on.
- Namaste Matt

Blog tags: