0
go to cart

PAX 3 Handleiding

Blog Logo
Affiliates Namaste 03/12/2018

Een stap voor stap Pax 3 handleiding die je moet lezen


De dry herb vaporizers, portable vaporizers, draagbare verdampers, hoe je ze ook wilt noemen. Dit is een van de meest handige apparaten voor het roken van concentraten en droge kruiden. Ben je nog niet op de dry herb vaporizer overgestapt? Wacht dan niet langer en begin met vapen.

Er zijn veel ontwerpen die veel succes hebben gehad overal ter wereld. Dit dankzij verschillende redens. Sommige hebben voorkeur voor specifieke apparaten omdat deze goed voor hun uitkwamen. Als we op zoek gaan naar een vaporizer dan is een van de eerste namen die we zullen tegenkomen waarschijnlijk de Pax 3 Vaporizer. Deze bekende Pax 3 Vaporizer is een dry herb vaporizer die door velen wordt beschouwd als misschien wel de beste. Hij staat bekend als een van de meest praktische portable vaporizers grotendeels door zijn geweldige batterij, zijn discrete ontwerp en de mogelijkheid om zowel droge kruiden als concentraten te vapen.


PAX 3 Handleiding


Kenmerken van de Pax 3 Vaporizer

De Pax 3 Vaporizer is een redelijk nieuwe variant van de portable vaporizer modellen. Het is tot nu toe mogelijk de beste uitvinding van Pax Labs Inc. Ook al zijn er veel critici die een grote waardering hebben voor zijn vorige variant, de Pax 2. Toch is het een feit dat de Pax 3 een completer model is die als perfect kan worden beschouwd. De Pax 3 is erg innovatief met een groot aantal kwaliteiten die hem weten te definiëren als een uniek model.

De Pax 3 slaagt erin om op een hygiënische manier het beste uit zowel droge kruiden en concentraten te halen. Het apparaat is gericht om het maximale uit deze kruiden te halen van een medicinaal perspectief. De Pax 3 Vaporizer heeft een speciale verdampingstechnologie die is ontworpen om plantaardige stoffen zoals o.a. cannabinoïden juist niet te elimineren. Deze komen vrij in een zachte, smakelijke en bevredigende damp.

Deze dry herb vaporizer wordt herkend als een slim, intuïtief en direct apparaat met veel mogelijkheden voor gebruik. Het is een van de weinige dry herb vaporizers die alle soorten gemaalde kruiden zoals droge kruiden en fijne concentraten kan verdampen. Het design is zeer dun en compact met afmetingen van 9,8 cm x 3 cm x 2,16 cm, en een gewicht van 93 gram. Het heeft een metalen afwerking die in verschillende kleuren is te verkrijgen. Bij het ontwerpen van dit model is aandacht besteed aan een goede weerstand tegen schade als krassen. Tegelijkertijd is er aandacht besteed aan duurzaamheid. Het is de bedoeling dat dit model oneindig lang goed blijft dankzij het ontwerp met de juiste materialen. Zijn kachelcapaciteit is van 0,3 - 0,4 gram. Met de extra deksel heeft het een extra capaciteit van 0,15 - 0,2 gram.

Lading en temperatuur

De Pax 3 Vaporizer bevat een knop en een ledlamp die de lading en temperatuur in graden aangeven. Om de staat van de batterij van onze verdamper te zien moeten we het apparaat schudden en we zullen zien dat de lichten wit worden. Elk lampje staat voor een hoeveelheid van 25%.

De capaciteit van de batterij is met 17% verhoogd vergeleken met die van zijn vorige variant, van 3.000 mAh tot 3.500 mAh, met een prestatie van rond tussen de 95 en 105 minuten. Het opladen duurt slechts 90 minuten voor een volle lading. Het apparaat is warm en klaar voor gebruik binnen 15 seconden, in een fractie van een vingerknip. Dit is een groot voordeel waardoor velen hun voorkeur aan de Pax 3 geven boven andere apparaten.

De Pax 3 Vaporizer bevat vier knoppen voor de temperatuurregeling om hem handmatig gemakkelijk te wijzigen en hem op de gewenste temperatuur te zetten. Het heeft vier hoofdtemperaturen van 182, 193, 204 en 215 ºC die kunnen worden aangepast door de downloadbare app. Hier kun je handmatig gemakkelijk je gewenste temperatuur instellen.

Je kunt kiezen uit vier vooraf bepaalde standen die bestaan uit de Boost mode, deze houdt de hete kachel zonder af te koelen tussen hijsen en trekjes, dit is geschikt voor snelle sessies en om een dichtere damp te krijgen. De efficiency mode is er om de sessie te maximaliseren, het verhoogt geleidelijk de temperatuur van de kachel om de essentie van onze kruiden te verhogen. De Flavor mode verwarmt de kachel alleen wanneer we dat graag willen om de beste smaak en de zachtste damp te krijgen, dit speciaal voor degenen die de voorkeur geven aan smaak en zachtheid in plaats van dichte wolken. En ten slotte de Stealth mode, deze zorgt voor het snel afkoelen voor spaarzaam gebruik.


PAX 3 Handleiding


Accessoires en nieuwe applicaties

Er zijn veel accessoires die de Pax 3 Vaporizer bevat die dit model een grote verbetering maakt vergeleken met zijn vorige versie. De deksel speciaal voor concentraten, dit is het accessoire dat deze portable vaporizer het meest verandert, het stelt ons in staat concentraten te introduceren om te verdampen. Dit deksel werkt perfect, na veel keren verschillende soorten concentraten te hebben gebruikt wordt het er niet minder op.

Het half-pak oven deksel is een handig accessoir aangezien de helft de cannabis in de kachel kan worden geïntroduceerd zonder de kwaliteit van de stoom in gevaar te brengen. Dit was een van de grootste klachten van de gebruikers van de PAX 2, aangezien de capaciteit van de kachel erg groot is en soms overdreven voor individueel gebruik. Een bijkomend voordeel van het gebruik van dit mondstuk is dat door het verminderen van de hoeveelheid kruiden, de weerstand tegen verdamping wordt verminderd, waardoor het bijzonder nuttig is in individuele sessies.

De mondstukken zijn verbeterd. De Pax 2 Vaporizer omvatte ook twee soorten mondstukken, een platte en een meer langwerpige. Velen gaven de voorkeur aan de platte omdat de andere te snel te warm raakte en ongemakkelijk was voor gebruik. De Pax 3 Vaporizer heeft dezelfde soorten mondstukken maar geen van beiden geeft enkele problemen zoals bij de vorige variant.


Blog tags: