0
go to cart

Pax Vaporizer - Pax2 van Ploom - Vaporizer Hype heeft een naam!

Blog Logo
Affiliates Namaste 09/05/2016

Zoals u wellicht al weet, het thema van "verstuivers" wereld geniet een steeds groeiende populariteit - ja, het onderwerp is zelfs ervaren een boom en is waarschijnlijk nog maar het begin!

Dit is te wijten aan de uitstekende producten van de Amerikaanse fabrikant PAX Labs: Omdat de twee premium modellen PAX en PAX 2 onthouden, niet alleen door het ontwerp voor Apple-apparaten (een EX ontwerper van Apple betrokken was in feite bij de ontwikkeling) maar ze kunnen ook een stuk te zijn!

Ploom's Pax 2 Vaporizer

Pax Vaporizer Kaufen

Een van de kleinste Vaporizer in de wereld die echt ziet er slim en heeft een technologie die was zo was nog niet gegeven - om een duurzaamheid die de fabrikant verleid om de gedurfde uitspraak tot en met 10 jaar garantie op deze kleine technisch wonder te geven.

In een mum van tijd kon je in forums zien alleen vragen over de PAX Vaporizer of (later gebeurde hetzelfde bij PAX 2) - de hype was geboren!

En de Vaporizer bleef echt leveren wat ze beloven. PAX 2 vaporizers wordt nog steeds beschouwd als een van de top drie apparaten wereldwijd beschikbaar draagbare vaporizers zijn.

Mensen zijn enthousiast over de relatief grote kruidencompartiment en uitstekende productie damp. Daarnaast heeft de PAX 2 heeft ook vele kleine functies, zoals de "Party Mode", kunt u zelfs een spelletje spelen met de LED-verlichting.

Het enige punt van kritiek voor een tijdje door de Europese klanten die PAX PAX Labs zijn twee eerste in Europa officieel aangeboden. Natuurlijk, veel vaporizers fans in Europa wilde het nieuwe apparaat te hebben en probeerde daarom om online markten, zoals Ebay te kopen, zoals het was in eerste instantie niet in het Duits beschikbaar online winkels. Echter, deze klanten moesten vervolgens bepalen teleurgesteld dat PAX Labs voorzag niet in de 10 jaar garantie voor u en sindsdien verscheen nog meer en meer vervalsingen van PAX 2 op dit moment, de frustratie was relatief groot.

Namaste Vapes Nederland brengt de PAX 2 Vaporizer

Toen kwam NamasteVapes in het spel: Met een verkoopkantoor in de Verenigde Staten en directe contacten, NamasteVapes begonnen met het aanbieden van de PAX 2 verdamper in zijn Europese online winkels om haar klanten in Duitsland en het omliggende gebied. De garantie werd overgenomen door NamsteVapes zodat zijn klanten geen fundamentele nadeel gehad. Sindsdien heeft de PAX 2 ons ook gevestigd als een van de best verkopende producten.

Het past heel goed bij ons assortiment van exclusieve top verdampers, die zal binnen 3 werkdagen na onze Europese centraal magazijn discreet worden verzonden vanuit ons in Engeland, natuurlijk aan onze klanten
.


Blog tags: