0

Stoomgeur: Vaporizer met ultieme stoomproductie

on Jun 06, 2017

Stoomproeven: Smaken zijn verschillend. Niettemin hebben we hier 3 van de (naar onze mening) de beste verdamper geproefd. Vaak beschikt het over een digitaal display en een digitale controle, evenals het ontwerp is van groot belang voor klanten.

Maar nog belangrijker is de kwaliteit en textuur van de stoom die uit het apparaat komt
Is geproduceerd. De buitenkant kan soms groot zijn, maar de smaak is nogal middelmatig. De beste zijn de vaporizers, die zowel een cool ontwerp met praktische eigenschappen als een geweldige stoomproductie kunnen bieden. De verwarmingskamer is een zeer belangrijk onderdeel voor stoomproductie. De verwarmingskamer van een verdamper kan worden vergeleken met de motor van een auto.

Belangrijke componenten van Vaporizers

Dus wat verhoogt de productie van een grote stomende smaak?

Een hoge kwaliteit verwarmingssysteem

Bijna alle vaporizers werken met een of twee verwarmingsmethoden: geleiding of convectie.

De methode die gebruikt wordt om de materialen te verhitten speelt een belangrijke rol.
Geleidingsmethoden zorgen voor direct contact tussen kruiden / concentraten en het verwarmingselement.
Er is geen direct contact met de convectie, maar de materialen worden verwarmd door hete lucht.
Zoals reeds vermeld, hebben sommige vaporizers beide verwarmingsmethoden. Bijvoorbeeld kan de geleidingsmethode worden gebruikt voor voorverwarmen, terwijl de convectiewerkwijze daarna stoomproductie vergt. De materialen die de lucht omhullen, spelen ook een stoompad. Materialen zoals glas en keramiek produceren een hoogwaardige smaak omdat ze de stoomproductie smaak niet beïnvloeden. Plastiek kan daarentegen de smaak van de damp nadelig beïnvloeden.

De temperatuurinstellingen en -regeling veranderen ook de stoomuitgang. Het is daarom uiterst belangrijk,
Om de juiste temperatuur te vinden. Bij zeer lage temperaturen krijg je niet de beste aroma's en stoomwolken en bij te hoge temperaturen kan je kruiden bijvoorbeeld verbranden.

De grinder die u gebruikt heeft ook invloed op de productie van stoom. Een zeer goede grinder is bijvoorbeeld de Chewy Grinder, aangezien hij de kruiden niet verplettert maar snijdt.

3 van de beste vaporizers

Natuurlijk hebben we ook de meningen van onze klanten opgemerkt voor dit blogbericht. De volgende kleine series werden gemaakt:

De edele PAX 3

PAX 3 Vaporizer kaufen

De Pax 3 vaporizer van PAX Labs is een wereldklasse verdamper met behulp van de geleidingsverwarmingsmethode.
Dit toestel heeft ook opties voor stoomtherapie en aromatherapie. De PAX 3 is te vinden in vrijwel elke lijst van vaporizers van de topklasse, omdat het een prachtig stoom aroma produceert.

De Firefly 2 vaporizer

Firefly 2 Vaporizer kaufen

De Firefly 2 is een andere handige, draagbare verdamper, bekend om zijn uitstekende productie van kwaliteitsstoom wereldwijd. De stoom is bijzonder puur. Het stoompad bestaat uit borosilicaatglas. Bovendien heeft de Firefly 2 in totaal 6 temperatuurinstellingen, die kunnen worden aangepast aan de app of de sensoren aan de zijkant van het apparaat.

De krachtige Mighty Vaporizer

Mighty Vaporizer kaufen

The Mighty verdamper die wordt geproduceerd door het Duitse bedrijf Storz en Bickel, produceert een hoge kwaliteit stoom ervaring op zijn best. De buitengewone kwaliteit van het apparaat gaat hand in hand met de stoomproductie.

Tafelverdamper: Vulcano

Volcano Tisch Vaporizer kaufen

Ook de Vulcano tafel Vaporizer is vervaardigd door Storz en Bickel. Het biedt de gebruiker unieke stoom die nauwelijks kan worden overschreden. Als u op zoek bent naar een verdamper voor uw huis, is de Vulcano tafelverdamper het perfecte apparaat voor u!

Dus .....

Bovenstaande zijn slechts een paar vaporizers die onder de beste zijn. De lijst is eindeloos!

mail
Blijf op de hoogte:

Toegevoegd aan Winkelwagen
Betalen