0

Storz & Bickel - een Duitse fabrikant leidt de wereldwijde markt voor Vaporizer!

on May 17, 2016

De Storz & Bickel GmbH & Co. KG, Tuttlingen (tussen Villingen-Schwenningen en de Bodensee) in Duitsland met hun top Vaporisers "Crafty", "Mighty", "Plenty" en "Volcano" niet alleen een aantal van de beste apparatuur bracht de stoomproductie op de markt, heeft de gebruikte technologie ook nieuwe standaarden in elk geval, waarop de andere fabrikant ter wereld moest eerst oriënteren.

Wat begon in 1996 met de ontwikkeling van vaporizers en 1998 met de octrooiaanvraag van de verwijderbare ventielballon voor Volcano vaporizer, geleid tot een verdere verkoopkantoor in Oakland, USA. Vandaag de dag, Storz & Bickel is een van de meest prestigieuze en meest gerespecteerde fabrikant van TUV gecertificeerd vaporizers, ISO en staat bekend om haar uitzonderlijke klantenservice - vooral na de verkoop. Je hoort altijd van de klanten die een geweldige klantenservice te krijgen, voordat het gaat om een ​​eenheid te kopen en dan wordt het moeilijker - niet zo met Storz & Bickel. Uit onderzoek en ontwikkeling van kwaliteitsborging, productie, verkoop en levering allemaal onder één dak. Dit maakt het bedrijf ook een geloofwaardige leverancier in de markt, vooral voor Duitse klanten.

storz & bickel
Over de individuele producten zo veel mogelijk woorden te verliezen, want er zijn genoeg waardering teksten of video's en recensies van klanten in omloop die herhaaldelijk opnieuw getuigen van de kwaliteit bezorgen.

Of de beroemde vulkaan Vaporizer met de afneembare inademing ballon die zelfs door de koks wordt gebruikt om groenten te koken, en is een van de beste aan tafel vaporizers die ooit werden geproduceerd.

Of Plenty Vaporizer, die in theorie draagbare vaporizer van klanten, maar wordt bij voorkeur gebruikt in huis en is te vinden in alle test in de voorste posities.

De Crafty en de Mighty Vaporizer: Daarnaast heeft Storz & Bickel twee nieuwe draagbare vaporizer in 2015, die ook op zoek zijn in termen van kwaliteit ongeëvenaard vrijgegeven.

Crafty wordt beschouwd als de kleinere, beter beheersbaar versie van de Almachtige, die is uitgerust met een extra batterij en daarom is iets groter. Beide apparaten kunnen worden ingesteld met een smartphone app en zijn altijd glashelder winnaar of op zijn minst podium mededinger in allerlei testen, voor zover de kwaliteit van de stoomopwekking en temperatuurregeling.

Bovendien kunnen de apparaten zowel worden gebruikt voor kruiden, evenals oliën en concentraten, waardoor ze zeer flexibel maakt.

Aangezien de Europese markt (de Duitse special) ook worden steeds belangrijker voor Namastevapes en we willen alleen absolute kwaliteit producten aan te bieden, we zijn erg blij om zo'n sterke leverancier in ons aanbod.

We zijn zo enthousiast over de producten die we hebben een extra additionale waterfilter adapter vervaardigd met onze 3D-printers om onze klanten te helpen met een waterfilter als zogenaamde DLX of DLX + deze grote Vaporizer - gebruik kits als u dat wilt.


We kijken uit naar de volgende ontwikkelingen van Storz & Bickel!

mail
Blijf op de hoogte:

Toegevoegd aan Winkelwagen
Betalen