0

Tips voor Vapen droge kruiden!

on May 31, 2017

De Duitse vaporizers scène is relatief nieuw, en als zodanig zijn er veel liefhebbers die misschien niet de meest uit hun verdamper te krijgen.

In andere Komsumtechniken fouten zijn veel duidelijker misschien, maar als een verdamper wordt gebruikt, is het soms moeilijk om een klein foutje in gebruik te merken.

Om u te helpen, hebben we een kleine lijst van technieken samengesteld in om de beste vaporizer ervaring te garanderen!

daVinci IQ kaufen

De kruiden verpletterd

Het is ongelooflijk belangrijk dat uw kruid recht wordt gemalen voordat die van het kruid kamer . Er zijn vaporizers, zoals grizzly goeroe, waarin het neerslaan is slechts gedeeltelijk nodig, maar over het algemeen de kruiden hebben fijn te malen, zodat uw vaporizer heeft voldoende ruimte rondom de luchtvochtigheid
en distribueren van hete lucht.
Maar helaas is er geen standaard formaat voor uw kruidenmateriaal!
Voor Konduktionsvaporizer als de PAX 3 en de daVinci IQ, moet het kruid wel goed grinds, omdat het kruid in direct contact met het verwarmingselement komt.
Dus dat betekent dat hoe groter het oppervlak, hoe beter de kwaliteit van de stoom.
Convectie soort vereisen echter luchtstroming door de kamer, zodat een minder fijn slijpen is voordeliger.
Voorbeelden van convectie type zijn in de Firefly 2 en overvloed door Storz en Bickel.

Overvul niet uw kruidencompartiment

Als u de kamer van uw verdamper te vullen, wordt u geconfronteerd met het volgende dilemma;
Dichte mogelijk stoom, de kamer moet worden relatief dicht gevuld, maar de kamer mag niet te vol! Anders kan dit leiden tot verbrandingen in direct contact met het verwarmingselement van de kruiden. Ook kan de luchtstroom worden beperkt!

Maak jezelf bewust van de temperatuurinstellingen

Dit kan variëren van verdamper tot verdamper! Hoe de temperatuurinstellingen uw kruid beïnvloeden, is een van de belangrijkste dingen die u over uw vape kunt leren. De temperatuur van uw verdamper heeft een direct effect op de dichtheid van de damp die u inademt; Lagere temperaturen leiden tot dunner stoom, terwijl hogere temperaturen dikke stoom produceren. Met de instelbare temperaturen kunt u ook de verschillende kookpunten van de actieve ingrediënten in uw kruid gebruiken!
Daarom kunt u het effect van de kruiden met de temperatuur regelen.

Lang en langzaam trekken

De titel zegt het allemaal! Trek langzaam en langzaam uit om het beste uit je apparaat te halen, vooral in het begin van je wippersessie. Dit geeft de stoomtijd op in de kruidenkamer. Het resultaat is dichtere, betere stoomwolken.

Vervang je kruiden regelmatig

Als je kruid een beetje als verbrande popcorn ruikt, moet je je materialen ruilen. Dure kruiden hebben geen effect!

Regelmatige vaporizer reiniging

Na verloop van tijd, als u regelmatig uw apparaat gebruikt, ontdekt u dat de hars, die natuurlijk door uw kruid wordt vrijgegeven, opbouwt en uiteindelijk uw toestel verstopt.
Dit kan uiteindelijk leiden tot geblokkeerde stoom, een verbrande smaak, en in sommige gevallen kan het zelfs branden!
De beste manier om dit te bereiken is om regelmatig uw vaporizer schoon te maken met een kleine borstel en een reinigingsoplossing.

Gebruik scherm (schermen)

Veel vaporizers komen voorverpakte met meerdere schermen. Schermen zijn erg handig omdat ze ervoor zorgen dat niets van je kruid per ongeluk in de luchtweg van je verdamper is getrokken na een bijzonder krachtige trek! Schermen moeten ook regelmatig worden gewijzigd.

mail
Blijf op de hoogte:

Toegevoegd aan Winkelwagen
Betalen