0
go to cart

Vape beoordeling: Arizer Air

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 15/01/2015

Arizer Air Vaporizer | NamasteVapesGemaakt in Canada is de Arizer Air draagbare vaporizer op de markt gekomen met een knal! The Air is een stuk kleiner en stevigere versie van de al bekende Arizer Solo.

Wat is het?

Met de Air, heeft Arizer gekeken naar het verbeteren van de uitstekende en betrouwbare Arizer Solo en een meer draagbare vaporizer te maken. De Solo werkt op batterijen en is geclassificeerd als een draagbare vaporizer, maar het is wat groot in vergelijking met de PAX 2 en DaVinci Ascent die gemakkelijk kunnen in uw broekzak passen. Vergelijkbaar met de Solo, heeft de Air een sterke berhuizing en een goed gewicht, maar heeft de Arizer het formaat aanzienlijk verminderd.

Wat wij willen over The Air

Net zoals alle Arizerproducten, is de Arizer Air robust en goed gebouwd. De Solo is een van onze meest populaire en gedeeltelijk heeft hij dit te danken aan zijn betrouwbaarheid en goede damp productie. Arizer zet deze trend met hun nieuwste release voort. De belangrijkste verandering is dat de Air in kleiner is dan de Solo. Het is iets langer, maar een stuk slanker en iets wat makkelijker in uw zak of tas. past. Elke Air kit wordt geleverd met een siliconen huls om die precies om de Airzer Air past om te beschermen tegen blootstelling aan hitte en daarnaast beschermt deze uw Air.

De Air is voorzien van een keramisch verwarmingselement en een glazen dampweg die nu steeds meer een industriestandaar wordt voor kwaliteit vaporizers. Besparing op de extra kosten, heeft Arizer de Air 5 temperatuursinstellingen gegeven die eenvoudig te navigeren zijn met twee knoppen. U kunt ook kiezen voor een vooraf ingestelde temperatuur die u kunt instellen voor uw sessies.

Wat echt geweldig is van Arizer is dat ze ervoor zorgde dat de Air compatibel is met alle Solo glazen stengels, zodat u gebruik kunt maken van uw Solo stengels als back-up, maar ook hoog rendement stengels en glazen adapters voor water tools zoals onze Solo 14mm water tool adapter. De Air wordt standaard geleverd met één glazen mondstuk en één gedeeltelijk glazen gedeeltelijk plastic mondstuk.

De nieuwe Arizer Air levert stevige damp productie net als zijn grote broer, de Solo. Met het glazen damp pathway is de smaak uitstekend. Een groot voordeel van Air en de Solo is dat je niet nodig om de vulkamer volledig te vullen om de beste resultaten  te behalen bekend onder vele draagbare vaporizers. Dit maakt het uiteindelijk veel efficiënter en bespaart u materiaal en geld!

De Air wordt ondersteund door de 2-jaar Arizer fabrieksgarantie die echt spreekt voor de kwaliteit van deze vaporizer. De Solo en Extreme hebben al een reputatie als zeer betaalbare hoge kwaliteit vaporizers en de Air voldoet aan ook deze reputatie.

Voor wie is de Arizer Air?

Arizer leek te weten dat de enige zwakte van de Arizer Solo de draagbaarheid was en de draagbare en makkelijk  te vervoeren Airzer Air dit probleem opgelost. We zijn erg enthousiast over de Air en iedereen die op zoek is naar een hoge kwaliteit draagbare vaporizer moet deze zeker overwegen.

De Air zal binnenkort ook als DLX versie verkocht worden met een 14mm adapter en de Namaste Vapes water tool voor al onze klanten die op zoek zijn naar de Water Tool versie. Stay tuned voor onze Youtube video review van de Air volgende week!

Bestel vandaag uw Arizer Air bij NamasteVapes!

Blog tags: