0
go to cart

Vapir Prima Review

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 24/08/2015
Beste NamasteVapes™ Fans!
Voor de blog post van deze week willen we praten over de gloednieuwe Prima Vaporizer die net is uitgekomen op de markt! De Prima is gemaakt door Vapir die ook de NO2 en Vapirise units maken, die beide zijn goed gebouwde en fantastische vaporizers zijn. De Prima is een nieuwe toevoeging aan deze vaporizers en is een kleine, draagbare droog kruid vaporizer, maar is ook compatibel met oliën en concentraten. We hadden de kans om als eerste bedrijf de Prima te boordelen! Bekijk onze video review met Namaste Kory!


De Prima vaporizer is voornamelijk een geleiding gebaseerde eenheid die werkt door het verwarmen van de kruiden binnen een roestvrij stalen verwarmingskamer en de damp die wordt geproduceerd gaat door een roestvrij stalen traject dat zorgt voor een mooi koeleffect en zuivere smaak van de de damp.


Prima Vaporizer Verwijderbare RVS Luchtpad
Prima Vaporizer Verwijderbare RVS Luchtpad

Een interessant ding om op te merken is dat wanneer u het verwarmingsdeksel verwijdert om de kamer zelf bloot te leggen, is de Prima wordt geleverd met een roestvrij stalen concentraat pad die in de vulkamer op de bodem ligt. Dit betekent dat u direct uit de doos kunt genieten van de Prima met oliën of wassen en droge kruiden in de kamer kunt gebruiken met de filters op hun plek. Dit is de aanbevolen wijze van gebruik van de fabrikant. Zoals met veel geleidingsvaporizers is het zeer belangrijk om de vulkamer volledig te vullen met droge kruiden om de beste resultaten te behalen. Als u meer conservatief met uw materiaal wilt omgaan kunt u een ander concentraat scherm aan de bovenzijde gebruiken om de kruiden naar beneden te drukken en om goederesultaten te krijgen, maar met een kleinere hoeveelheid materiaal!

Prima Verwarmingskamer met RVS Concentraat Kussen
Prima Verwarmingskamer met RVS Concentraat Kussen

De bediening van de Prima vaporizer is eenvoudig met één druk op de knop. Om de vaporizer aan te zetten houd u gewoon de knop vijf seconden ingedrukt. Merk op dat een tijdelijke druk op de knop de Prima huidige levensduur van de batterij wordt weergegeven. Zodra het apparaat aan staat kunt u een van de vier temperatuurinstellingen selecteren. Voor mijn review vond ik de derde instelling de meeste comfortabele temperatuur met goede kwaliteit van dampproductie. De Prima warmt snel op en in de meeste gevallen minder dan een minuut. Op de LED display zullen de lampjes eerst knipperen en vervolgens continu groen zijn dat het apparaat de ingestelde temperatuur heeft bereikt. Zodra de LED's zijn gestopt met knipperen kunt u beginnen met uw sessie! Uit testen van het toestel vonden we een lange langzame trek of snelle 'trekjes’ uit de Prima het meest effectief (vergelijkbaar met de twee manieren aanbevolen voor de Pax of Pax 2). Over het algemeen is de damp geproduceerd met dit toestel vol en smaakvol en iets aan de warmere kant, maar ze hebben hier een oplossing voor! Vapir zal binnenkort een 14mm mondstuk leveren dat compatibel zal zijn met onze NamasteVapes 14mm Water Tool. Het effect van de Water Tool zal een koelere soepelere damp zijn wanneer de vaporizer wordt gebruikt bij hogere temperaturen.

De Prima heeft een pre-set van vijf minuten automatische uitschakelingstijd om de batterij te sparen. De Prima schakelt zichzelf uit ongeacht of u hem gebruikt na 5 minuten. Er is een optie om de automatische uitschakeling te verlengen door te dubbelklikken op de knop. Dit zal uw sessie verlengen tot een maximum van 7 minuten voordat het toestel wordt uitgeschakeld. 5-7 minuten gebruik, gezien de grootte van de vulkamer van de Prima is logisch.

Het reinigen van de Prima is zeer eenvoudig omdat de kamer kan worden gereinigd met het borsteltje dat is voorzien en het hele roestvrij staal damppad kan uit het toestel worden verwijderd om te laten weken in een schoonmaakoplossing of u kunt onze Namaste Vapes reinigingsmiddel gebruiken voor de beste resultaten te gebruiken.

Het Prima luchpad reinigen met het schoonmaakborsteltje
Het Prima luchpad reinigen met het schoonmaakborsteltje

Onze algemene feedback over de Prima is dat het een hoge kwaliteit unit is die goed is gebouwd en het is duidelijk dat veel van aandacht is besteed aan het ontwerp. De Prima presteert op hetzelfde niveau als veel premium vaporizers en is geprijsd in dezelfde categorie. De Prima is een stijlvolle draagbare vaporizer die geweldige resultaten heeft. Wat de Prima vaporizer geweldig maakt is dat hij te gebruiken is met droge kruiden, maar ook met concentraten en wassen. We hebben de eenheid getest met diverse aromatherapie mengsels evenals onze nieuwe CBD olie met verbluffende resultaten!

De Prima Vaporizers van Vapir is een grote kleine unit die nu beschikbaar is (voor Pre-Order) met NamasteVapes. Als u vragen heeft over de Prima of andere vaporizers kunt u altijd contact met ons opnemen!

Blog tags: