0
go to cart

Vaporizer beoordeling: Arizer Solo – Een makkelijk te gebruiken, stevige draagbare Vaporizer

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 18/08/2014

Arizer Solo

Als u al meer heeft gelezen over vaporizers, heeft u waarschlijnlijk al veel gehoord over enkele van de meest populaire vaporizer modellen - vooral van de draagbare modellen. 
Hieronder valt de Arizer Solo draagbare vaporizer, niet een van onze meest flashy modellen maar zeker een van de meest betrouwbare modellen.

Wat is het? 
De Arizer Solo is een no-nonsense draagbare vaporizer van dezelfde ontwerpers die ons de Extreme Q  hebben gebracht - een van onze best verkochte desktop modellen. Het is een enkele bus-stijl vaporizer met een oplaadbare Lithium-Ion batterij, verwijderbaar glazen stam, en een breed scala aan verwarmingsopties. 

Het Goede 
Er zijn een heleboel redenen de Solo's altijd hoor bij onze best verkopende vaporizers. Het is een solide, betrouwbare stoom vaporizer. Deze vaporizer levert uitstekende damp - mede dankzij het ​​grote temperatuurbereik evenals het hebben van een volledig glazen lucht pad. 
Vanwege de glazen steel kamerbehuizing van het apparaat, is het makkelijk om de vaporizer vooraf op te warme terwijl u uw aromamengsel voorbereidt; niet iets wat u kunt doen met de meeste draagbare vaporizers. De constructie van de vulkamer maakt ook het geheel erg makkelijk schoon te houden, wat een must is als u de vaporizer intensief gebruikt.
De solo is ook bijzonder goed vanwegen de lange duur van de baterij - ongeveer de helft zo lang als sommige andere populaire vaporizers. 

Het minder goede
Er zullen bij elke model dingetjes zijn waarover men zich zorgen kan maken - maar het hoe belangrijk deze zijn is een kwestie van persoonlijke voorkeur.
Een van de meest voorkomende dingen is dat deze vaporizer of oplaadt of dat u hem gebruikt. Voorheen ws het met de Solo niet mogelijk om hem te gebruiken tijdens het opladen maar dit is inmiddels ook mogelijk met de Solo. 
Airflow is ook een beetje strak als gevolg van de manier waarop de glazen steel in et orgaan van de de Solo steekt.  Dit kan een lichte vertraging betekenen, maar dit is niet echt een probleem als je sowieso van plan bent het rustig aan te doen.

Voor wie is de Arizer Solo?
De Solo is een geweldige vaporizer voor iedereen die een draagbare eenheid nodig heeft, op elk niveau van ervaring. Hij is makkelijk te gebruiken, makkelijk schoon te maken, en zorgt voor een uitstekende kwaliteit van damp. 
We horen graag wat u vindt van de Arizer Solo. 
Bestel uw Arizer Solo bij NamasteVapes en alvast Happy Vaping!

Blog tags: