0
go to cart

Vaporizer in Nederland

Blog Logo
Affiliates Namaste 11/05/2016

Het thema Vaporizer wordt steeds populairder over de hele wereld - ook in Nederland.

Het feit dat steeds meer mensen zich bewust zijn van de schadelijkheid van sigaretten en hun ingrediënten en voor een alternatief of beter te worden op zoek naar een manier om te stoppen met roken, de basisrente voor een uitgebreide Vaporizernutzung heeft gewekt. Tot slot is er ook een groeiend aantal mensen die geïnteresseerd zijn in de relatief onschadelijke genot van oliën zijn en concentreert zich smaken.

De combinatie van deze factoren verdamping (in plaats van verbranding)
kan van kruiden, oliën en concentraten, van een meer "nerd-achtige" of "cool" -technologie (The verdampen als een middel voor aromatherapie of Phytoinhalation er al vele jaren) zijn om een "cool" en volledig geaccepteerd levensstijl, het meer en meer fans en liefhebbers opgewonden rechts over de hele wereld. Men moet slechts één keer in de sociale media rond te kijken om te zien hoe populair de "vaping" al is. Ook het feit dat 's werelds grootste Vaporizer en shisha Fair vindt plaats in dit jaar in Frankfurt toont aan hoe groot het probleem al is geworden voor ons.

Het bezitten van een Vaporizer en het gebruik is niet langer "iets voor zieke mensen" - nee, is het cool geworden.

Nederlandse Vaporizer

De weinige slimme mensen hebben wereldwijd erkend en begon te maken meer en meer nieuwe en technisch verbeterde Vaporizer voor het grote publiek beschikbaar zijn. De meerderheid van de toonaangevende fabrikanten met namen als "DaVinci", "Arizer", "PAX" of "Vapir" is de tijd van de VS of Canada, maar een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld komt uit Duitsland: "Storz & Bickel" Al deze fabrikanten hebben al bewezen zich niet alleen in de mondiale markt, maar nu al iets van een legendarische status als gevolg van uw bewezen top Vaporizer.

Natuurlijk, deze markt is nog relatief jong - er zijn altijd nieuwe ideeën, technologieën en apparatuur die zich moet aanpassen aan de toenemende eisen van de klanten. En dat is een goede zaak. hebben "kinderziektes", zoals altijd met technische hulpmiddelen, worden weggenomen, maar de apparaten moeten gaan hoog tijd, het blijft altijd een aantrekkelijke prijs voor de klant.

Voor een aantal van de Vaporizer markt is te duur - dat kan bij afzonderlijke apparaten ook wel zo zijn, maar zal in de toekomst worden geregeld, zelfs als het al (gelukkig voor de consument) te veel en steeds meer voor steeds meer concurrentie tussen fabrikanten en de markt is zeer concurrerend. Het toont het feit dat de fabrikanten in de VS en Canada, zoals "Pax Labs" (PAX en PAX 2 Vaporizers) geopend voor de Europese markt en bied uw apparatuur daar.

Wij bij NamasteVapes hebben altijd een vriend van het ondersteunen en deze verbazingwekkende nieuwe trend wereldwijd apparaten, waaronder voor Europese klanten tegen goede prijzen ter beschikking gesteld geweest. NamasteVapes zelf is ervan overtuigd honderd procent door het idee van deze technologie en wordt daarom niet alleen wereldwijd gestegen één van de grootste online retailer, maar ook gegaan in de ontwikkeling en productie in een zeer korte tijd, en heeft onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Grizzly originele Grizzly Guru Vaporizers op op de markt gebracht. Met dit apparaat kunt u verdampen kruiden, oliën en concentraten, en met aanzienlijk minder dan € 200,00 betaalt u een relatief zeer aangename prijs. De feedback van onze klanten maakten al veel meer dan moed en we zijn verheugd om te zien waar de reis ons zal leiden.

We hopen dat u met ons mee!


Blog tags: