0
go to cart

Vaporizer tips voor een ultieme vaping sessie

Blog Logo
Affiliates Namaste 08/06/2017

Wat volgt is een kleine samenvatting met veel vaporizer tips.

Iedereen in de Duitse vaporizer-scene weet en houdt ervan dat vaporizers ongelooflijk gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn vrijwel onzinloos en laten u genieten van uw favoriete kruidenmixen zonder wanneer en maar!
Vaporizers zijn echter niet ongekompliceerde apparaten; Ze komen vaak met een heleboel instellingen en functies die uw vapingsessie kunnen verbeteren.
Dat is de reden waarom de belangrijkste informatie die uw vaping-ervaring zou kunnen verbeteren is beschreven in dit blogbericht.

Vaporizertipps: 1. De Grinder: Droge kruiden verpletterd

Vaporizers gebruiken verwarmingselementen, ofwel geleiding of convectie, om het droge kruid te verhitten of in de verwarmingsruimte te concentreren. Bekende geleidingsverdamperen zijn bijvoorbeeld de PAX 3 verdamper van PaxLabs, evenals de legendarische DaVinci IQ verdamper.

DaVinci IQ color

Vooral de Plenty Vaporizer van Storz & Bickel, evenals de Firefly 2 Vaporizer zijn bijzonder populair als convectie vaporizers.

Hoe meer gebied het kruid heeft, hoe meer stoom kan worden geproduceerd. Daarom moet je je kruidenkamer niet te veel pakken, anders kan de luchtstroom in de convectieverdamper worden geblokkeerd. Dit laat de actieve ingrediënten niet vrij in uw kruid.
De overbelasting kan leiden tot verbranding in geleidingsverdamperen omdat te veel van uw kruid tegen het verwarmingselement wordt gedrukt. Er zijn ook zeer flexibele vaporizers, zoals de Grizzly Guru, die kan worden gebruikt om zowel droge kruiden als concentraten te verdampen.
Om al deze situaties beter te kunnen beheersen, is de juiste verplettering van bijzonder belang.

Grizzly Guru Vaporizer kaufen

 

In het algemeen moet u uw grinder gebruiken om fijne tot middelmatige materiaalconsequentie te bereiken. We kunnen vooral de Chewy Grinder aanbevelen. De vereiste materiële consistentie hangt af van de grootte van uw kruidenkamer en van het verwarmingselement dat wordt gebruikt.
Een algemene vuistregel is de grove malen van kruiden voor verdampers die convectie gebruiken als verwarmingsmethode en fijn crushing voor geleiding.
Hoe groter het oppervlak, des te beter de stoomkwaliteit.

Vaporizer Tips: 2. Regelmatig reinigen

Kruiden worden geleidelijk en natuurlijk vrijgegeven in de loop van de tijd hars. Het vapingsproces kan dit versnellen en uiteindelijk merk je dat hars in je eenheid op de muren en in de stoombaan vormt.
Deze structuur kan een aanzienlijk onderdeel blokkeren en de luchtstroom blokkeren. Het ergste is natuurlijk dat de smaak negatief wordt beïnvloed.
Regelmatige, maar ook snelle reiniging is genoeg om dit te vermijden. Alles wat u nodig heeft is een reinigingsoplossing of reinigingsalcohol en een kleine, zachte borstel. De oplossing wast de harsvorming en de kleine borstel is perfect voor het schoonmaken van koppig vuil.
Zolang uw verdamper schoon is, kunt u altijd genieten van pure en heerlijke stoom.

Vaporizer Tips: 3. Het is ook te wijten aan de temperatuur.

Naast de gezondheidsvoordelen van vaporizers, is het tweede belangrijke kenmerk van deze apparaten hun precieze verwarmingsinstellingen. De temperatuurregeling biedt u een ongekend niveau van controle over uw Vaping-ervaring. Door de temperatuurinstellingen van uw verdamper te manipuleren, kunt u precies de dichtheid van uw stoom bepalen.
Lage temperaturen produceren een fijnere stoom, terwijl hoge temperaturen zeer dichte stoom produceren.
U kunt ook de kooktemperatuur van de actieve ingrediënten in uw droge kruid gebruiken als gids.

Vaporizer Tips: 4. Leer de eigenschappen van uw vaporizer kennen

Wanneer u voor het eerst uw vaporizer uitpakt, is het ook belangrijk dat u het goed herkent. Het is het beste om te gaan met de verschillende functies en instellingen.

Vaporizers komen met een heleboel extra functies, zoals een trillend alarm dat u op de hoogte stelt wanneer uw verdamper de optimale temperatuur heeft bereikt. Veel vaporizers hebben ook Bluetooth. Met deze functie kunt u de instellingen op uw verdamper nauwkeurig en nauwkeurig regelen.
Hoe meer controle u heeft, hoe beter kunt u uw Vape-sessie aan uw eigen voorkeuren aanpassen.

Maak ook gebruik van de accessoires die bij uw verdamper worden geleverd. In onze accessoires sectie kunt u ook reserveonderdelen en andere accessoires kopen!

Blog tags: