0
go to cart

Vraag & Antwoord voor de Pinnacle Pro

Blog Logo
NamasteVapes Netherlands 09/07/2014

NamasteVapes beantwoordt een paar van de meeste gestelde vragen over de Pinnacle Pro draagbare vaporizer.

Vraag & Antwoord voor de Pinnacle Pro

Kan ik gebruik maken van etherische oliën en wax met de Pinnacle Pro?

Ja! Dankzij het volledig metalen olie kannetje wat wordt meegeleverd, kan de Pinnacle Pro zowel vloeistof aromatherapie als gedroogde materialen verdampen. Wij raden aan om warmte instelling 4 of 5 te gebruiken voor essentiële oliën en concentraten. 

Hoe lang gaat de batterij mee van de Pinnacle Pro?

Dit hangt af van welke warmte instelling u gebruikt, maar met een gemiddelde warmteinstelling (3 of 4) gaat de lading van de batterij mee voor een gebruik van 50-60 minuten.

Welke versie van de Pinnacle Pro levert u?

NamasteVapes levert het nieuwste Pinnacle Pro model van mei 2014 of later. Door onze exclusieve overeenkomst met de fabrikant, biedt NamasteVapes gratis ondersteuning en kan de garantie verzorgen.

Hoe lang duurt het om de Pinnacle Pro op te laden?

Nadat de batterij volledig leeg is, duurt het gemiddeld 90 minuten tot 2 uur om de Pinnacle Pro volledig op te laden. 

Is de Pinnacle Pro makkelijk te reinigen?

Met dank aan de bullet chambers (kogel kamers), is de Pinnacle Pro makkelijk te reinigen. Zodra u klaar bent laat u de kogels afkoelen gedurende ongeveer 3 of 4 minuten en verwijdert u deze. Door middel van het gebruik van het meegeleverde reinigingsgereedschap blijft er geen residu achter.

Moet ik mijn Pinnacle Pro upgraden met de water tool?

De meeste gebruikers vinden de Pinnacle Pro uitstekend zoals hij is, maar het wordt in het algemeen geaccepteerd dat de DLX water tool de verdamingservaring naar een nieuw niveau brengt. Voor degene die een voorkeur hebben voor een koelere zachtere damp in combinatie met een compact design raden wij een upgrade aan naar met de DLX.

Mocht u nog andere vragen hebben over de Pinnacle Pro of een van de andere top vaporizer merken, dan kunt u altijd telefonisch, via E-mail of LiveChat contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar!


Blog tags: