0

Waarom een Davinci IQ aanschaffen?

on Nov 07, 2018

De Dry Herb Vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden hebben de markt helemaal overwonnen. Het gaat om een redelijk nieuwe uitvinding die in de afgelopen jaren voor veel positieve reacties hebben gezorgd. En dat is ook niet zomaar want deze portable vaporizers zijn optimaal in gebruik en ze zijn tientallen keren gezonder vergeleken met het traditionele roken of blowen. Portable vaporizers kan je overal naartoe nemen en wanneer je maar wilt aan een sessie te beginnen. Je kan de duur van de sessies zelf bepalen en een pauze hebben naar wens. Bij het beginnen van een sessie zijn de meesten in enkele seconden al klaar voor gebruik en je kan ze gemakkelijk weer op uit zetten.

Het vapen is een veel gezondere optie omdat we natuurlijk bezig zijn met verdampen en geen rook inademen. Niet alleen dat maar bij het roken worden de kruiden verbrand en raken veel belangrijke stoffen die een medicinale werking hebben verbrand. De meeste plantaardige en medicinale materialen die in deze kruiden zitten worden totaal geëlimineerd als we een joint roken. Waarom zouden we dan überhaupt nog terug gaan naar een joint?

Onder veel soorten portable vaporizers hebben we veel opties om te kiezen. Er zijn veel modellen gemaakt in de afgelopen jaren en worden nog steeds gemaakt met de wens om de rest te overtreffen als we het hebben over hun concurrenten en eigen producten. Er zijn een paar modellen die het erg groot hebben weten maken en die veel mensen de meest ultieme ervaring hebben weten geven. Welke nou werkelijk de beste is hangt natuurlijk vaak af van de smaak van de gebruikers zelf.

Maar we kunnen uiteraard wel inzien dat er een paar modellen zijn die de meeste hebben weten overtreffen en die al een paar jaar de beste optie is voor gebruik. Zo hebben we het vaak over de heel erg populaire DaVinci IQ Vaporizer, een draagbare verdamper van erg hoge kwaliteit. Hier zullen we het hebben over waarom precies de DaVinci IQ misschien wel de grootste aanrader is vergeleken met andere modellen.

 

Kenmerken van de DaVinci IQ

De DaVinci IQ heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en is zeer comfortabel voor gebruik. Deze dry herb vaporizer heeft een gladde buitenkant met een mondstuk om de damp in te ademen. De DaVinci IQ heeft 51 led-lampjes die de batterij, temperatuur en intelligente bedieningsmodus aangeven. Via een app die gratis kan worden gedownload, kunnen we vanaf onze mobiele telefoon vele andere opties voor een veel persoonlijkere ervaring wijzigen.

Deze portable vaporizer is van zeer klein formaat, slechts 1,65 "W x 3.54" H x 0,94 "D en een gewicht van 140 gram, gemakkelijk om overal in mee te nemen. Om deze reden is het veel discreter en kan het, behalve dat het zonder mondstuk kan worden gebruikt, praktisch worden verborgen in een gesloten hand. Het heeft afmetingen en een gewicht dat vergelijkbaar is met dat van de Crafty dry herb vaporizer, het is niet zo licht en draagbaar als de PAX 3, maar het is helemaal niet oncomfortabel of zwaar om te dragen.

De DaVinci IQ bevat een krachtige 18650 lithiumbatterij (3500 mAh) die ononderbroken gebruik biedt van tot 1,5 uur, het is praktisch onmogelijk om het op één dag te ontladen, zelfs voor de meest gebruikelijke consument. Het opladen duurt rond 3 uur. De batterij is verwisselbaar dus je kan na het ontladen de batterij verwisselen door een andere. Je kunt het apparaat ook opladen terwijl je het gebruikt. Dit is een kwaliteit die de meeste dry herb vaporizers niet beschikken.

De DaVinci IQ maakt de selectie van temperatuur mogelijk van graad tot graad en beschikt over een automatische modus voor verschillende temperaturen. De temperatuur kan worden ingesteld tussen 177°C en 220°C graden. De componenten van zirkoniummateriaal zoals de kachel zorgen voor een perfecte verbranding en een dikke damp. De garantie is van 10 jaar.

De Davinci IQ vaporizer bevat ook een nieuwe aromatische kamer oftewel de ‘’Flavor Chamber’’. De damp die uit de kachel komt, gaat door deze kleine verwijderbare kamer die twee hoofdfuncties heeft. Als we hem leeg laten, koelt hij de damp af aan de kacheluitlaat om de vape-ervaring aanzienlijk te verbeteren. Maar we kunnen er ook andere aromatische kruiden indoen zodat deze zonder verbranding of verbranding van die kruiden, smaak toevoegt aan de damp die in de kachel wordt geproduceerd.

De componenten zijn gemaakt met zirkonium. Dit is een zeer dicht metaal dat een opmerkelijke verbetering ten opzichte van zijn concurrenten mogelijk maakt in termen van schokbestendigheid en natuurlijke achteruitgang van apparaten. Het heeft ook een opmerkelijke weerstand tegen hoge temperaturen die tot 2400°C graden ondersteunen. Het is niet magnetisch en is een uitstekende isolator. Er moet ook worden opgemerkt dat het gebruik van zirkonium in de mondstukken de ervaring van verdamping comfortabeler maakt. Dit omdat het geen overtollige hitte in aanraking komt met de lippen en de pure essentie van de damp intact houdt.

 

Wat maakt de DaVinci IQ superieur?

In conclusie is het over het algemeen heel handige en leuke portable vaporizer. Het is een zeer goed gebouwde verdamper met het beste design. Deze dry herb vaporizer zorgt ervoor dat we een grote hoeveelheid kwaliteitsvolle damp krijgen. Dankzij de enorme mogelijkheden van personalisatie dankzij de app kunnen we verschillende programma's uitproberen en een optimale verdampingservaring voor naar onze behoefte te krijgen.

Het heeft de voordelen ten opzichte van veel andere portable vaporizers dat het een uniek design heeft die gemakkelijk mee te nemen is. Het is ideaal en zeer minimalistisch maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit hierop daalt, integendeel is het een van de beste dry herb vaporizers. De damp vergeleken met andere portable vaporizers is erg hoog, vrij dik en te combineren met aroma’s en er kan smaak aan worden gebracht. Het heeft een zeer snelle opwarmingstijd van rond 20 seconden. Veel andere varianten doen hier iets langer over. Het heeft buiten een zeer voordelige prijs en lange garantie van 10 jaar. Dit is ook een kwaliteit die in combinatie met andere kenmerken zijn concurrenten heeft weten overtreffen.

mail
Blijf op de hoogte:

Toegevoegd aan Winkelwagen
Betalen