0
go to cart

Waarom je niet moet twijfelen om een DynaVap M te kopen in 2019

Blog Logo
Affiliates Namaste 17/01/2019
Waarom je niet moet twijfelen om een DynaVap M te kopen in 2019

Het is een feit dat de dry herb vaporizers (verdampers van droge kruiden) het erg goed hebben gedaan in de laatste jaren. Het was nadat het op de markt werd gebracht meteen een hit. Binnen weinig tijd waren er al veel mensen die zo snel mogelijk voor een portable vaporizer gingen. Na een korte periode zijn er veel verschillende varianten op de markt gekomen die allen proberen te voldoen aan verschillende eisen en kwaliteiten. Zo is er een model voor elke behoefte, of je nou alleen houdt van sessies in huis of dat je juist veel op weg bent en graag een geschikte portable vaporizer voor deze omstandigheid wilt.
Er is steeds meer vraag naar deze apparaten en zo komen er steeds meer modellen tevoorschijn die de concurrentie alleen maar groter maken. Er zijn veel modellen die het al een paar jaar zeer goed doen die nog steeds bovenaan staan, maar dit zal niet voor lang zijn aangezien er steeds meer technologieën naar boven komen om de belevingen steeds completer te maken.
Zo zien we per periode steeds meer nieuwe dry herb vaporizers met onweerstaanbare kwaliteiten om het maximale uit je ervaring te halen. Onder deze nieuwe portable vaporizers kunnen we de populaire en veel besproken DynaVap M niet missen. Hier zullen we het hebben over waarom je niet te lang moet denken om voor de DynaVap M te gaan in 2019.

De DynaVap M en kwaliteiten
De DynaVap M is de nieuwste variant van de serie VapCap vaporizers van het Amerikaanse merk DynaVap. Deze variant heeft voor veel populariteit gezorgd sinds het is uitgebracht, net zoals de andere DynaVap modellen. Deze modellen hebben een zeer klein penvormig ontwerp die aan te steken zijn met een vlam/aansteker. Ze zijn uiterst efficiënt en produceren een vrij smakelijke damp.
Het heeft geen stroomtoevoer voor het verwarmen van de kruiden die we in de kachel introduceren, ze vallen binnen de categorieën van niet-elektrische dry herb vaporizers. Ze werken niet met elektrische voeding. In plaats van een verwarmingsunit, moeten we de kachel verwarmen met een vlam/aansteker voordat deze begint te verdampen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een rare manier van vapen, maar deze techniek is vrij efficiënt. Zodra je eraan bent gewend zal het zorgen voor geweldige belevingen.
Deze versie, de DynaVap M, is ontworpen met de bedoeling om de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en ervaring te leveren voor een redelijk goede prijs. Het model is puur gemaakt van roestvrij staal van medische kwaliteit. Het heeft de exacte afmetingen van de originele en eerdere versie. Zoals de meeste modellen van dit merk is de DynaVap M uitgerust met de karakteristieke temperatuurindicatiekap dat zorgt voor veel efficiëntie. De kap maakt een geluid bij voldoende verwarming tijdens een vaping-sessie. Eén van de grootste kwaliteiten van dit model is dat de prijs zeer laag ligt voor uitstekende prestaties die de DynaVap M levert.

Ontwerp, design en draagbaarheid van de DynaVap M
De DynaVap M samen met de andere VapCap varianten worden gekenmerkt door het zijn van de kleinste portable vaporizer modellen die we op de markt kunnen vinden. Ze hebben een cilindrische vorm en diameter vergelijkbaar met een traditionele joint in de vorm van een pen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, dat een aanraking en een gevoel van uitstekende kwaliteit geeft.
Zoals we al noemden, een positief kenmerk van de DynaVap M is het ontwerp van de bovenkant van de kachel die een ‘’klik’’ geeft wanneer het de juiste temperatuur heeft bereikt en opnieuw bij afkoeling om ons te laten weten dat het nodig is om opnieuw te verwarmen voordat we doorgaan met onze sessie. Deze portable vaporizer zelf is vrij discreet aangezien je op het eerste gezicht niet zou denken dat het gaat om een verdamper. Dit is een groot voordeel voor de gebruikers die voor discrete sessies houden.

Gebruik, opwarming en damp van de DynaVap M
Zoals we al zeiden, de DynaVap M beschikt niet over een stroomvoorziening. Om de dry herb vaporizer te gebruiken moet de deksel worden verwarmd met een vlam. Kruiden of oliën moeten worden geïntroduceerd die we in de kachel willen verdampen. Het is niet nodig om ze heel erg fijn te malen aangezien de kleine kachel zorgt dat de kruiden altijd behoorlijk gelijkmatig verwarmd worden. De kachel heeft een capaciteit van tussen de 0,05 en 0,1 gram.
Als de kachel eenmaal gevuld is met de kruiden die we willen verdampen, doen we het deksel dicht en verwarmen het met de vlam/aansteker terwijl we de portable vaporizer iets draaien. Dit om de hele kachel gelijkmatig te verwarmen. Wanneer de juiste temperatuur wordt bereikt om te verdampen, zullen we een ‘’klik’’ horen, het is belangrijk om alert te zijn om naar de klik te luisteren, want als we oververhitten, kunnen de kruiden snel verbrand raken.
Zodra de temperatuur is bereikt, moeten we stoppen met verwarmen met de vlam/aansteker en inhaleren door het mondstuk, we moeten lange trekjes geven om een ​​goede dampwolk te krijgen. Wanneer de DynaVap M de temperatuur verlaagt, klinkt er een andere ‘’klik’’ om ons te laten weten dat als we willen blijven verdampen, we opnieuw moeten verwarmen. De tijd die de verdamper nodig heeft om de juiste temperatuur te bereiken, hangt af van de vlam/aansteker die we gebruiken.
De damp die de DynaVap M produceert is van zeer hoge kwaliteit. De dampwolken zijn zeer dicht, vooral vergeleken met de damp die soortgelijke modellen produceren. Het gebruik van dit apparaat is zeer vergelijkbaar met normaal roken, dit is een pré voor de liefhebbers van het traditionele roken.

In conclusie:
De DynaVap M is een zeer origineel maar toch kwaliteitsvol model. Het gebruik is erg interessant voor beginners dankzij dat je hem moet opwarmen met een vlam. Ook is het erg origineel vanwege het geluid dat het maakt als het apparaat warm genoeg is voor gebruik en opnieuw als het apparaat te veel is afgekoeld. De afmetingen zijn uniek, je moet alleen altijd op de hoogte zijn dat je een vlam/aansteker bij je hebt om het op te warmen.

Blog tags: