0
go to cart

Wat zijn de beste Dry Herb Verdampers?

Blog Logo
CSR Namaste 07/11/2018

Velen kennen ze ondertussen al, de Dry Herb Vaporizers oftewel verdampers van droge kruiden. Dit is een draagbaar apparaat dat je overal naartoe kan nemen na een goede oplading en je kan waar je maar wilt. De uitvinding is nog redelijk recent maar vlak na de ontdekking en op het markt brengen van deze wonderbaarlijke draagbare verdampers is het meteen een hit geworden. Waar je maar bent, je ziet overal promoties over dry herb vaporizers en overal waar je komt waar oud-rokers zich bevinden zullen ze het hebben over de dry herb vaporizers verdampers. Het heeft veel kwaliteiten aangezien ze het consumeren van cannabis en droge kruiden veel gemakkelijker maken, niet alleen dat maar misschien wel het grootste voordeel is dat het tientallen keren gezonder is dan het traditionele roken van een joint, sigaret of blunt.

Bij het vapen adem je damp in plaats van rook in, daarbuiten bij het klassieke roken worden er veel plantaardige en medicinale materialen verbrand die goed voor je zijn. Dus bij het klassieke roken ben je alleen maar ongezond aan de gang. Draagbare verdampers hebben daarentegen een positief effect, je bent veel gezonder bezig, ze zijn comfortabel en hygiënisch. Je kan de draagbare verdampers overal naartoe nemen een sessie beginnen en handmatig de intensiteit in graden veranderen, de manier van dampen en je kan een pauze brengen aan wanneer het nodig is. Vandaar dat ze de nummer 1 rating zijn van nu. De laatste jaren zijn er veel verschillende dry herb verdampers gemaakt en momenteel wordt er alles gedaan om de ervaring steeds perfecter en meer compleet te maken. De afgelopen jaren zijn er veel succesvolle verdampers uitgebracht zoals de Pax 2, Pax 3, DaVinci IQ, Courtesy, Pulsar APX, Mighty Vaporizer, Firefly 2, Crafty, en meer. Velen vragen zich af, wat zijn de beste dry herb verdampers als we al deze draagbare verdampers vergelijken?

Er zijn veel verschillende portable vaporizers oftewel draagbare verdampers die van hoge kwaliteit zijn. Zo kunnen we ze vergelijken in hun duurzaamheid, batterijcapaciteit, wat voor soort batterijen ze gebruiken, hun grootte, verschillende opties, prijzen, garanties, inhoudscapaciteit, de snelheid van opwarmen, en meer.

 

Wat zijn kwaliteitsvolle en bekende Dry Herb Vaporizers?

Met succesvolle draagbare verdampers hebben we het vaak over de Pax 2, Pax 3, DaVinci IQ, Firefly 2, Mighty, Crafty, Arizer Solo 2, Courtesy, G-Pen Elite en anderen. Velen hebben hun eigen eigenschappen die bij sommigen in de voorkeur staan en waar anderen een andere mening over hebben. Hier gaat het vaak over de mening van de gebruiker van verschillende van deze draagbare verdampers. Toch zijn er in het geheel een paar die meer succes hebben weten te bereiken en veel positieve reacties hebben gekregen na het op de markt brengen van de verdamper. Hier zullen we een paar vergelijkingen doen van dry herb vaporizers die verschillende kenmerken in gemeen hebben en ook de dry herb vaporizers in het algemeen.

 

Verschil tussen Pax 2 en Pax 3

Voor een groot aantal mensen zijn de Pax 2 en Pax 3 de beste varianten. Pax 3 is zogenaamd een vernieuwde versie van de Pax 2, maar velen waarderen nog steeds de Pax 2 vanwege zijn unieke kwaliteiten. Het gaat hier een beetje om mening. De Pax 3 heeft uiteraard een hogere kwaliteit als het gaat om het opwarmen, hij is klaar voor gebruik in slechts 20-30 seconden, de helft van de vorige variant. Beiden verschillen in garantie. Pax 3 heeft 10 jaar garantie en het nieuw bestellen van de Pax 2 heeft vaak alleen maar 2 jaar garantie. Pax 3 is bestuurbaar met een app via bluetooth. De Pax 2 is iets goedkoper dan de Pax 3 aangezien de Pax 3 een geavanceerd model is. De twee varianten lijken erg op elkaar en er zijn geen grotere verschillen buiten de opgenoemde kenmerken. Er zijn liefhebbers die de voorkeur aan de Pax 2 geven ook al is er geen groter verschil en is de Pax 3 een vernieuwde versie van de Pax 3.

 

Pax 3 en de DaVinci IQ

De DaVinci IQ is een redelijk nieuw en veel gewaardeerd model. Hij is te vergelijken met de Pax 3, beiden zijn erg populair en twee van de meest gekochte draagbare verdampers. Beiden bieden vergelijkbare functies en prijzen, naast een damp van hoge kwaliteit. We kunnen ze vinden met een prijs lager dan 260 euro en hebben allebei een merkgarantie van 10 jaar. Een van de belangrijkste verschillen is dat de Pax 3 zowel kruiden als concentraten kan gebruiken, terwijl het IQ uitsluitend voor kruiden is. Een van de belangrijkste voordelen van de DaVinci IQ boven de Pax 3 is het gemak van laden. De DaVinci IQ biedt een enigszins hol oppervlak rond de kom, dat functioneert als laadgebied, waardoor de marihuana zonder veel moeite naar binnen kan glijden. De DaVinci IQ warmt op in 45 seconden en de Pax 3 in 20-30 seconden. Het gaat hier ook puur om meningen. De Pax 3 zowel als zijn voorganger de Pax 2 worden nog steeds heel vaak gekozen boven andere Dry Herb Vaporizers.

 

De Crafty en Mighty

De Crafty en Mighty draagbare verdampers zijn ook erg gewaardeerde verdampers. Beiden zijn ze varianten van hetzelfde merk. Het is heir een beetje hetzelfde geval als de Pax 2 en Pax 3. Het verschil tussen de Crafty en Mighty portable vaporizers is dat de Mighty rond de 70-90 euro duurder is vanwege verschillende kenmerken. De Mighty heeft een grotere omtrek voor de liefhebbers. De Crafty is bestuurbaar via een app en de Mighty via een LED. De Mighty probeert zijn gebruik simpel te houden en direct bestuurbaar. Beiden hebben een garantie van 2 jaar. Beiden zijn van hoge kwaliteit en is zeer relevant voor de liefhebbers van deze kenmerken.

 

 Conclusie:

Dit zijn de meest voorkomende dry herb verdampers van hoge kwaliteit. We kunnen niet precies schatten welke het beste is aangezien dit altijd afhangt van verschillende meningen van gebruikers. We kunnen wel concluderen dat de Pax 2 en Pax 3 twee van de meest gewaardeerde draagbare verdampers zijn voor hun unieke kenmerken en uitsluitende kwaliteit. De DaVinci IQ wat een redelijk recent model is wordt steeds populairder en heeft ook meerdere bijzondere innoverende kwaliteiten.

Blog tags: