0
go to cart

Over Ons

Welkom bij NamasteVapes!

Onze Belofte aan onze klanten

Bij NamasteVapes™ beloven wij om de best mogelijke klant ervaring te verstrekken. Van het gemak van aankoop tot de verwerking en vervulling van bestellingen, maken we deskundige klant ondersteuning en after-sales service onze prioriteit. Ons doel is om een wereldwijde leider in de vaporizer industrie te blijven en dit is hoe wij van plan zijn om dit te doen. Hier bij NamasteVapes™ is de ervaring van de klant erg belangrijk en we zijn blij om de beste producten op de markt aan u aan te kunnen bieden!

NamasteVapes International™ is 's werelds grootste online vaporizer retailer. Wij voeren het grootste assortiment van draagbare en tafel vaporizers om tegemoet te komen aan de vele behoeftes van onze klanten. Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikant en zijn er trots op om de best mogelijke prijzen aan te bieden voor onze producten. In de kern, bestaat NamasteVapes™ uit een team van vaporizer enthousiastelingen met een passie voor ons bedrijf. Onze ervaren sales en support medewerkers weten alles wat er te weten is over elk product aangeboden op deze website.

 


De Beste Vaporizers in de Wereld!

NamasteVapes Portable and Desktop VaporizersBij NamasteVapes™, onderzoeken en testen we elk product vermeld op onze sites. Elk product dat niet aan onze strenge richtlijnen voor kwaliteit en prestaties voldoet zal niet worden gevoerd in ons sales netwerk. Wij streven ernaar om alleen de nieuwste modellen van de beste producten op de markt te leveren. Wij streven ernaar om sterke relaties op te bouwen met alle fabrikanten bij wie wij inkopen. Dit betekent dat u altijd de nieuwste versie, de nieuwste firmware, de meest recente modellen krijgt in combinatie met de beste ondersteuning wanneer u bij ons besteld.


Gegarandeerd de Laagste Prijzen

NamasteVapes Portable and Desktop VaporizersNamasteVapes™ verkoopt aromatherapie vaporizers in meer dan 15 landen over de hele wereld. Wij zullen overeenkomen met de prijs of de prijs verslaan van elk van onze concurrenten van hetzelfde product in een van onze regio's. Als u over een lagere prijs tegenkomt twijfel alstublieft niet om de link te gebruiken om contact met ons op te nemen.

Geweldige Customer Service

NamasteVapes Portable and Desktop VaporizersOns team van sales en support medewerkers ondersteunt veel landen en talen. Wij bieden verkoop en productondersteuning in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Nederlands en Hebreeuws. Ongeacht waar u bestelt, wordt u ondersteund door onze lokale contacten in elk land. Al onze medewerkers zijn getraind op elk product, en zij bieden ondersteuning op het gebied van verzending tot technische problemen en garantie. Wij maken het onze prioriteit om alleen tevreden klanten te hebben, dus als u vragen heeft laat het ons weten!

 

Snelle en betrouwbare levering

NamasteVapes Portable and Desktop VaporizersEen van de meest belangrijke aspecten van onze business omvat verzending en logistiek. Het onderhouden van een wereldwijd netwerk van hoogwaardige vaporizer website is geen gemakkelijke job! We hebben geavanceerde verzendsystemen ontwikkeld, die alle bestellingen voor elk land controleren en registreren. We beloven u dat wanneer u een bestelling bij ons plaatst dat uw bestelling de snelst mogelijke doorlooptijd heeft. Dit omvat een bevestigings e-mail wanneer uw bestelling is geplaatst, een trackingnummer via e-mail zodra uw bestelling wordt verstuurd, en de beste after-sales ondersteuning mogelijk. 

 

NamasteVapes™ Team Members

Sean D

Sean D
Co-Founder
CEO

Kory Z

Kory Z
Co-Founder
CTO

Justine A

Justine A
Director of
Operations

Michael R

Michael R
Customer
Relations

Kevin B

Kevin B
Logistics
Support

Cory M

Cory M
Warehouse
Manager

Ready to get started?

Ons Nederlands support team staat klaar om u te helpen via telefoon, Live chat of email.

Wanneer u begint raden wij u aan een kijkje te nemen bij de meest populaire vaporizers voor een lijst van de best verkopende, top-rated modellen of vergelijk de functies van draagbare versus desktop vaporizers. Als u een grondige beoordeling van een vaporizer waar u geïnteresseerd in bent wilt bekijken neem dan een kijkje bij sommige van onze Vaporizer Video Reviews voor gedetailleerde informatie over de eigenschappen en voordelen van elke unit.

NamasteVapes Nederlands
Keep Calm, and Vape on!