0
go to cart

Partners

Dank u voor uw bezoek aan onze website en uw interesse om een ​​partner/verkoper van onze producten te worden.

Hieronder ziet u de 4 verschillende programma's die wij aanbieden:

NamasteVape Brons programma

In dit programma krijgt u een gebruikersnaam en wachtwoord waar u banneradvertenties, tekstadvertenties en beeldadvertenties van alle soorten kan vinden. U zult in staat zijn om deze door te geven aan vrienden, vreemden, op Facebook of waar u ook zou willen. Wie op een van deze advertenties klikt en terecht komt op onze website en een aankoop doet, krijgt u 10% van de aankoopprijs. Uitbetalingen worden gedaan via overschrijving op elke 5e van elke maand voor de voorafgaande maand (Voorbeeld - Sales die plaatsvinden in januari 2015 zal worden betaald op 5 februari  2015). Alle links worden geautomatiseerd en we gebruiken een 3rd party programma zodat we op geen enkele manier de verkoop van u kunnen verbergen. Wanneer een klant het produkt terug stuurt, zal het van het totaal worden afgetrokken. Dit is een geweldige manier om wat extra inkomsten te hebben en tegelijkertijd een gemakkelijke manier om lid van ons te worden.

NamasteVape Platinum Programma

In dit programma zullen we de NamasteVapes website voor u creeren. Je maakt je eigen reclame en je mag de site publiceren waar je maar wilt. E-mails komen direct naar u, uw nummer wordt gepost op de site en u bent verantwoordelijk voor alle verkopen. Wij zorgen voor ondersteuning, alsmede de levering en afhandeling. Er komt een hoop werk en kosten mee gepaard gaan voor ons, opstarten van de site kost $ 750,00 maar aan de andere kant verdient u 20% bij elke verkoop daar u de volledige marketing in handen heeft, de volledige afhandeling van de verkoop (dus de commissie gaat onmiddelijk naar u), en u investeert geld in een site die van u is. Uw site zal voortdurend worden bijgewerkt met nieuwe producten en we zullen 7 dagen per week van 09:00-18:00 beschikbaar zijn om u te ondersteunen.

NamasteVape Reseller Program

In aanmerking te komen voor dit programma moet je een minimum van 20 eenheden ineens kopen. Wij bieden verschillende prijzen aan, afhankelijk van hoeveel je koopt. We hebben momenteel een voorraad in 10 verschillende landen, zodat de doorlooptijd zeer snel is. Hebt U momenteel een website en wilt u onze artikelen verkopen op uw site dan zullen wij de verzendingskosten naar uw klanten laten vallen. Dit is een enorm voordeel omdat je geen opslagplaats nodig hebt en hoe meer producten je verkoopt via uw site, hoe beter de prijs wordt.

NamasteVape kleinhandel Programma

Wij juichen mensen toe die een risico willen nemen op in deze innovatieve markt. We hebben kredietaanvragen beschikbaar met 15 tot 30 dagen afbetaling. We zijn hier om te helpen met de kasstroom, een partnership waarin beide partijen voordeel hebben. We hebben fantastische groothandel prijzen. Niet verkochte producten die nog in de gesloten originele verpakking zitten, worden terug genomen door ons.

Jullie zijn de kern van ons bedrijf en wij zullen doen wat nodig is om je gelukkig te maken.

Contacteer ons vandaag om te beginnen met het uitvoeren van onze producten.

Nogmaals bedankt voor uw bezoek aan onze pagina en NamasteVapes kijkt uit naar hun groei samen met al hun leden!

Neem contact met ons op om vandaag te kunnen beginnen:

info@namastevapesnetherlands.com

 

Uw NamasteVapes™Team