0
go to cart

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

-----

MRX Wireless Limited is geregistreerd als de eigenaar van de site NamasteVapesnetherlands.com 

 

MRX Wireless Limited Registered 

145 -157 St John Street, 

Londen EC1 V4PW 

Verenigd Koninkrijk 

Kapitaal van £ 99 999,00 

Registratie in Engeland, Company Number 8673960 

Inschrijving in Engeland BTW nummer: GB175 1251 22 

IBAN: GB62MIDL40021791632035 
SWIFT / BIC: MIDLGB22
WAARSCHUWING Dit adres is niet bevoegd om pakketten in ontvangst te nemen. 

 

Nederland: +31 (0)20 241 0566

[email protected] 

Hosting: Rackspace VS 

 

OVERZICHT


Deze website wordt beheerd door Namaste Vaporizers. Op de hele website, verwijzen de woorden “wij”, “ons” en “onze” naar Namaste Vaporizers. Namaste Vaporizers biedt deze website aan, inclusief alle informatie, tools en diensten die beschikbaar zijn vanaf deze website om u, de gebruiker, op voorwaarde van uw aanvaarding van alle bepalingen, voorwaarden, beleid en mededelingen hier vermeld.

Door het bezoeken van onze website en/of het aanschaffen van een van onze producten, gebruikt u onze services en stemt u in gebonden te zijn aan de volgende bepalingen en voorwaarden(Algemene Voorwaarden, Voorwaarden), inclusief de aanvullende voorwaarden en het beleid waarnaar wordt verwezen en/of beschikbaar door middel van een hyperlink. Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de website, inclusief maar zonder beperking gebruikers die browsers, leveranciers, klanten, handelaars, en/of medewerkers van de inhoud zijn.


Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat u toegang neemt tot onze website of de website gebruikt. Door de toegang te nemen tot de website of de website of een gedeelte hiervan te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn door deze Algemene Voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met alle bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst, dan kunt u geen toegang nemen tot de website of gebruik maken van de website of diensten. Indien deze Algemene Voorwaarden worden beschouwd als een aanbod, is de aanvaarding uitdrukkelijk beperkt tot deze Algemene Voorwaarden.


Alle nieuwe functies of tools die worden toegevoegd aan de huidige webwinkel zijn eveneens onderhevig aan de Algemene Voorwaarden. U kunt de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden te allen tijde op deze pagina bekijken. Wij behouden ons het recht een deel van deze Algemene Voorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door het plaatsen van updates en/of wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. Uw voortgezet gebruik van of de toegang tot de website na bekendmaking van eventuele wijzigingen betekent acceptatie van deze wijzigingen. Onze winkel wordt gehost op Shopify Inc, zij geven ons het online e-commerce platform dat ons toelaat om onze producten en diensten aan u te verkopen.ARTIKEL 1 - WEBWINKEL VOORWAARDEN

Door akkoord te gaan met deze gebruiksvoorwaarden, verklaart u dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van verblijf of, of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats of en u ons toestemming geeft om eventueel minderjarige die van u afhangen toegang te geven tot het gebruiken van deze website. U mag onze producten niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden noch mag u, in het gebruik van de diensten, in strijd gaan met de wet in uw rechtsgebied (inbegrepen maar niet beperkt tot het auteursrecht). U mag geen wormen of virussen of code van een destructieve aard versturen. Een inbreuk op, of schending van een van de voorwaarden zal resulteren in een onmiddellijke beëindiging van uw diensten.


ARTIKEL 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij behouden ons het recht voor op elk gewenst moment om diensten te weigeren aan iedereen om welke reden dan ook. U begrijpt dat uw inhoud (creditcardgegevens niet inbegrepen), ongecodeerd kan worden overgedragen en omvatten (a) overdracht via verschillende

netwerken; en (b) wijzigingen en aanpassingen aan de technische vereisten van aangesloten netwerken of apparaten. Credit card informatie wordt altijd gecodeerd tijdens de overdracht over netwerken. U stemt ermee in geen enkel deel van de Diensten, het gebruik van de Diensten, toegang tot de Diensten of een contact op de website via welke de dienst wordt verricht te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, wederverkopen of exploiteren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons. De titels die in deze overeenkomst zijn opgenomen zijn alleen gebruikt voor gemaksdoeleinde en zullen deze Voorwaarden niet aantasten of beperken.

ARTIKEL 2.1 - RETOURBELEID

Niet alle bestellingen op deze website kunnen teruggestuurd worden en in aanmerking voor een terugbetaling. Wij accepteren alleen retours voor een vervanging of cadeaubon. Indien een bestelling wordt geretourneerd zonder toestemming en zonder RMA code dan zullen we een Restocking kosten van 20% in rekening brengen en de oorspronkelijke verzendkosten.

Houd er rekening mee dat als een onjuist adres tijdens uw bestelling is ingevoerd en als gevolg daarvan onze koerier niet in staat is om het pakket te leveren, dan zal het product worden teruggestuurd naar de afzender. Indien het pakket wordt teruggestuurd naar de afzender en het wordt opnieuw verscheept naar de klant, dan zal er een toeslag van € 19,95 in rekening gebracht worden voor een nieuwe levering.

Als u merkt dat u een verkeerd adres na het plaatsen van uw bestelling hebt ingevoerd. Neem dan direct contact met ons op. Als u een adreswijziging doorgeeft nadat het pakket is verzonden dan zal er €9,95 in rekening gebracht worden.

Eventuele verzendkosten na de eerste 30 dagen worden door de klant betaald.

ARTIKEL 3 - JUISTHEID, VOLLEDIGHEID EN ACTUALITIET VAN INFORMATIE

Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie beschikbaar gesteld op deze website niet juist, volledig of actueel is. Het materiaal op deze site is bedoeld als algemene informatie en mag niet worden ingeroepen of worden gebruikt als de enige basis voor het nemen van beslissingen zonder overleg met primaire, nauwkeurigere, meer volledige of meer actuelere bronnen van informatie. Het vertrouwen op het materiaal op deze website is op eigen risico.

Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. Historische informatie, is noodzakelijkerwijs, niet actueel en is uitsluitend bedoeld voor uw referentie. Wij

behouden ons het recht voor de inhoud van deze site te allen tijde te wijzigen, maar we hebben geen verplichting om alle informatie op onze site bij te werken. U stemt ermee in dat het

uw verantwoordelijkheid is om wijzigingen aan onze site te monitoren.


ARTIKEL 4 - WIJZIGINGEN VAN DE SERVICE EN PRIJZEN

De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

We behouden ons het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving op elk moment de Diensten te wijzigen of stop te zetten (of een deel van de inhoud daarvan). Wij zijn niet aansprakelijk jegens u of een derde partij voor een wijziging, prijswijziging, schorsing of intrekking van de Diensten.


ARTIKEL 5 - PRODUCTEN OF DIENSTEN (indien van toepassing)

Bepaalde producten of diensten kunnen uitsluitend online beschikbaar zijn via de website. Deze producten of diensten kunnen in beperkte aantallen beschikbaar zijn en zijn onder voorbehoud van ruilen of retourneren alleen volgens ons Retourbeleid. We hebben alles in het werk gesteld om de kleuren en afbeeldingen van onze producten die in de webwinkel staan zo nauwkeurig weer te geven. We kunnen niet garanderen dat weergave van elke kleur van uw computer monitor nauwkeurig zal zijn.Wij behouden ons het recht voor, maar zijn niet verplicht, om de verkoop van onze producten of diensten aan personen, geografische regio’s of jurisdicties te beperken. Wij kunnen dit recht uitoefenen op een per geval basis. Wij behouden ons het recht voor om de hoeveelheden van producten of diensten die wij aanbieden te beperken. Alle beschrijvingen van producten of de prijsstelling van producten zijn onderhevig aan veranderingen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving, naar eigen goeddunken van ons. Wij behouden ons het recht voor om ten alle tijde het aanbieden van een product stop product te zetten. Het aanbieden van een product of dienst is niet geldig indien deze verboden zijn. Wij garanderen niet dat de kwaliteit van producten, diensten, informatie of ander materiaal gekocht of verkregen door u aan uw verwachtingen voldoen, of dat eventuele fouten in de diensten zullen worden gecorrigeerd.

ARTIKEL 5.1 - WINST 
Zullen we terug voor ongebruikte producten binnen 7 dagen na leveringsdatum en dat ze moeten worden met een RMA-code en traceerbare diensten naar het opgegeven adres te accepteren. Terugbetaling of vervanging bestellingen worden binnen 2 werkdagen. Neem contact op voor een RMA code. Als er een nieuwe wet gevolgen met betrekking tot klanten heeft genomen recht op terugkeer, zullen we altijd aan de eisen van deze nieuwe wet.
 

ARTIKEL 6 - NAUWKEURIGHEID VAN FACTURATIE EN ACCOUNTINFORMATIE

Wij behouden ons het recht voor om elke bestelling die u plaatst bij ons te weigeren. We kunnen, naar eigen goeddunken per persoon, per huishouden of per bestelling bestelde aantallen annuleren of aanpassen. Deze beperkingen kunnen invloed hebben op bestellingen geplaatst door of onder dezelfde klant-accountnaam, dezelfde creditcard, en/of orders die gebruik maken van hetzelfde factuur en/of verzendadres. In het geval dat we een verandering maken of een bestelling annuleren, kan het zijn dat we proberen u hiervan op de hoogte te brengen door contact op te nemen via het e-mail en/of factuuradres telefoonnummer dat is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Wij behouden ons het recht om bestellingen te beperken of te weigeren die, naar eigen oordeel, lijken te zijn geplaatst door dealers, wederverkopers en distributeurs. U stemt ermee in om uw huidige, volledige en nauwkeurige aankoop en accountgegevens voor alle aankopen in onze webwinkel te gebruiken. U stemt ermee in om direct uw account en andere gegevens, waaronder uw e-mailadres en creditcardnummers en vervaldata te updaten zodat wij uw bestelling kunnen voltooien en contact met u op kunnen nemen in het geval dat dat nodig is. Kijkt u voor meer informatie alstublieft naar ons Retourbeleid.


ARTIKEL 7 - OPTIONELE GEREEDSCHAPPEN

Wij kunnen u voorzien van toegang tot hulpprogramma's van derden waarover wij geen controle hebben noch beheren wij deze. U erkent en aanvaardt dat wij de toegang tot dergelijke tools aanbieden en beschikbaar stellen zonder enige garanties, toezeggingen of voorwaarden van welk type dan ook. We zullen geen enkele aansprakelijkheid hebben die voortvloeit uit of verband houdt met uw gebruik van de optionele hulpprogramma's van derden.

Elk gebruik door u van optionele instrumenten aangeboden via de site is geheel op eigen risico en discretie en u moet ervoor zorgen dat u bekend bent met en goedkeuren van de voorwaarden waaronder hulpmiddelen worden verstrekt door de desbetreffende derden leverancier(s).

We kunnen ook, in de toekomst, nieuwe diensten aanbieden en/of functies via de website (met inbegrip van, de introductie van nieuwe instrumenten en middelen) dergelijke nieuwe

functies en/of diensten zijn tevens onderworpen aan deze gebruiksvoorwaarden.


ARTIKEL 8 - LINKS NAAR DERDEN


Bepaalde inhoud, producten en diensten die via onze Diensten kunnen materialen bevatten van derden. Links van derden op deze site kunnen u naar websites van derden brengen die niet bij ons zijn aangesloten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de behandeling of

het evalueren van de inhoud of nauwkeurigheid en we garanderen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enige materialen websites van derden,

of voor andere materialen, producten of diensten van derden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of schade met betrekking tot de aankoop of het gebruik van goederen, diensten, middelen, inhoud of enige andere verrichtingen in

verband met websites van derden. Lees zorgvuldig het beleid en de praktijken van de diensten van derde en zorg dat u ze begrijpt voordat u deel neemt aan een transactie. Klachten, vorderingen, verschillen of vragen met betrekking tot producten van derden moeten worden gericht aan de derde-partij.


ARTIKEL 9 - COMMENTAAR VAN GEBRUIKERS, FEEDBACK EN COMMUNICATIE

Indien u, op ons verzoek, bepaalde specifieke inzendingen stuurt (bijvoorbeeld wedstrijdinzendingen) of u al dan niet zonder verzoek uw creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen, of andere materialen stuurt, of ze nu online, per e-mail, per post of anderszins (gezamenlijk 'opmerkingen'), gaat u ermee akkoord dat we te allen tijde, zonder beperking, bewerken, kopiëren, publiceren, distribueren, vertalen en anders deze kunnen gebruiken in elk medium. Wij zijn onder geen enkele omstandigheden verplicht (1) Om een reactie geheim te houden; (2) tot vergoeding voor eventuele opmerkingen; of (3) te reageren

geen commentaar. Wij kunnen, maar zijn niet verplicht inhoud te bewerken of verwijderen die we in onze eigen goeddunken onwettig, beledigend, bedreigend, smadelijk, lasterlijk, pornografisch, obsceen of anderszins verwerpelijk of inbreuk maakt op iemand’s intellectuele eigendom of deze gebruiksvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat uw commentaar geen inbreuk op enig recht van derden, waaronder het auteursrecht, handelsmerk, privacy, persoonlijkheid of andere persoonlijk of eigendomsrecht. Daarnaast aanvaardt u dat uw commentaar niet lasterlijk of anderszins onwettig, beledigend of obsceen materiaal zal bevatten, of enig bevatten

computer virus of ander malware die op eniger wijze de werking van de Dienst of gerelateerde website kunnen beïnvloeden U mag geen vals e- mailadres gebruiken, doen alsof u iemand anders bent, of op een andere manier ons of een derde-partij misleiden wat betreft de oorsprong van eventuele opmerkingen. U bent als enige verantwoordelijk voor de opmerkingen die u maakt en de nauwkeurigheid hiervan. Wij nemen geen verantwoordelijkheid en zijn niet aansprakelijk voor eventuele reacties gepost door u of een derden.

 

ARTIKEL 10 - PERSOONLIJKE INFORMATIE

Het plaatsen van persoonlijke informatie in de webwinkel valt onder ons privacybeleid. Om ons privacybeleid te lezen.

 

ARTIKEL 11 - FOUTEN,  ONJUISTHEDEN EN ONVOLLEDIGHEDEN

Af en toe kan er informatie op onze website of in de diensten staan die typografische fouten, onjuistheden of omissies bevatten die betrekking hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, product verzendkosten, transittijden en de beschikbaarheid.

Wij behouden ons het recht voor om fouten, onjuistheden of onvolledigheden te corrigeren, en  wijzigingen te maken of informatie te actualiseren of bestellingen te annuleren indien de gegevens in de diensten of op gerelateerde websites onnauwkeurig  zijn (inclusief nadat u uw bestelling geplaatst hebt). Wij zijn niet verplicht om gegevens in de diensten of op een gerelateerde website te updaten, waaronder, zonder beperking, prijzen, het wijzigen of verduidelijken van informatie behalve zoals vereist door de wet. Geen specifieke bijwerking of vernieuwing die is toegepast in de Diensten of op een gerelateerde website, moeten worden gezien alszijnde dat alle informatie in de Diensten of op een gerelateerde website is aangepast of geactualiseerd.ARTIKEL 12 - VERBODEN GEBRUIK

In aanvulling op andere verboden, zoals uiteengezet in de Algemene Voorwaarden, is het verboden de website of de inhoud ervan te gebruiken voor: (a) voor onwettige

doeleinden; (b) om anderen aan te sporen tot het uitvoeren of deel te nemen aan onwettige handelingen; (c) om internationale, federale, provinciale of staat

voorschriften, regels, wetten, of overige plaatselijke verordeningen te schenden; (d) om onze intellectuele eigendomsrechten of de intellectuele eigendomsrechten van

anderen te schenden; (e) om te kwellen te misbruiken, belediging, kwaad te doen, belasteren, schande te maken, laster, te kleineren, te intimideren of discrimineren op basis van geslacht, seksuele geaardheid, religie,etniciteit, ras, leeftijd, afkomst of handicap; (f) om valse of misleidende informatie te verstrekken; (g) het uploaden of verzenden van virussen of andere

type schadelijke code die kunnen of zullen worden gebruikt op een manier die de functionaliteit of de werking van de Diensten, een verwante website,

andere websites, of de inhoud zullen beïnvloeden; (h) het verzamelen of tracken van de persoonlijke gegevens van anderen; (i) activiteiten als spammen, phishen pharmen, pretexten, spideren, crawlen, of scrapen; (j) voor elk obsceen of immoreel doeleinde; of (k) om zich met de veiligheidskenmerken van de Diensten, gerelateerde website, andere website of het Internet te bemoeien of deze te omzeilen. Wij behouden ons het recht voor om uw gebruik van de Diensten of een gerelateerde website te beëindigen voor het overtreden van een van de verboden

gebruiken.

 

ARTIKEL 13 - AANSPRAKELIJKHEIDSVERKLARING; BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

We kunnen niet garanderen of verklaren dat uw gebruik van onze diensten ononderbroken, tijdig, veilig of foutloos zal zijn. We garanderen niet dat de resultaten die kunnen worden verkregen uit het gebruik van de diensten accuraat of betrouwbaar zullen zijn.

U stemt ermee in dat we de diensten van tijd tot tijd kunnen verwijderen voor onbepaalde tijd of de dienst te allen tijde kunnen opzeggen zonder kennisgeving aan u.

U accepteert dat het gebruik van of de onmogelijkheid tot gebruik van de diensten op eigen risico is. De service en alle producten en diensten geleverd aan

u via de diensten zijn (tenzij uitdrukkelijk door ons vermeld) verstrekt 'als is' en 'zoals beschikbaar' voor uw gebruik, zonder enige verklaring,

garanties of voorwaarden van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met inbegrip van alle geïmpliceerde garanties of voorwaarden van verkoopbaarheid, handelskwaliteit, geschiktheid voor een bepaald doel, duurzaamheid, titel en niet-inbreuk.

In geen geval worden Namaste Vaporizers, onze bestuurders, functionarissen, werknemers, filialen, agenten, contractanten, stagiaires, leveranciers, dienstverleners of

licentiegevers aansprakelijk gesteld voor enig letsel, verlies, claim, of enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade van welke aard dan ook,

inbegrip van, maar niet beperkt tot gederfde winst, verloren inkomsten, gemiste besparingen, verlies van gegevens, de kosten van vervanging, of een soortgelijke schade, hetzij in

contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), risicoaansprakelijkheid of anderszins, voortvloeiend uit uw gebruik van een van de diensten of de producten aangeschaft met behulp van de diensten, of voor enige andere claim die op enigerlei wijze verband houden met uw gebruik van de dienst of een product, inbegrepen maar niet beperkt tot, fouten of weglatingen

in de inhoud, of enig verlies of schade van welke aard die het gevolg is van het gebruik van de dienst of de inhoud (of product) gepost, verzonden of anderszins beschikbaar gesteld via de dienst, zelfs als geadviseerd is over de mogelijkheid hiervan. Aangezien sommige staten of rechtsgebieden de uitsluiting of de beperking van aansprakelijkheid voor gevolgschade of incidentele schade niet toe staan, is in dergelijke landen of jurisdicties, onze aansprakelijkheid beperkt tot de maximale omvang toegestaan door de wet.

 

ARTIKEL 14 - VRIJWARING

U gaat ermee akkoord Namaste Vaporizers en onze moedermaatschappij, dochterondernemingen, gelieerde bedrijven, partners, functionarissen, directeuren, agenten,

aannemers, licentiehouders, dienstverleners, onderaannemers, leveranciers, stagiaires en werknemers te vrijwaren, verdedigen en schadeloosstellen te stellen van elke claim of eis, inclusief redelijke honorariums van advocaten, gemaakt door derden als gevolg van of voortvloeiend uit uw schending van deze Algemene Voorwaarden of de documenten die ze nemen door referentie, of uw schending van enige wet of de rechten van een derde partij.

 

ARTIKEL 15 - VERMOGEN TOT VERBREKEN

In het geval dat enige bepaling van deze Algemene Voorwaarden onwettig, niet afdwingbaar is of nietig, is verklaard zal deze bepaling niettemin uitvoerbaar zijn voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, en het niet-afdwingbare gedeelte dient geacht te worden gescheiden van deze Algemene Voorwaarden. In het geval van vaststelling van onwettigheid van een gedeelte heeft dit geen afbreuk op de geldigheid en afdwingbaarheid van alle overige bepalingen.ARTIKEL 16 - BEËINDIGING

De verplichtingen en aansprakelijkheid van de partijen die vóór de datum van beëindiging zijn gemaakt zullen de beëindiging van deze overeenkomst voor allen doeleinde overleven.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van kracht tenzij en tot dat deze worden beëindigd door u of door ons. U kunt deze Algemene Voorwaarden te allen tijde beëindigen door ons te melden dat u niet langer gebruik wenst te maken van onze diensten, of wanneer u wilt stoppen met het gebruik van onze website. Als in ons eigen oordeel u niet, of we vermoeden dat u heeft gefaald om te voldoen aan een voorwaarde of bepaling van deze Algemene Voorwaarden, kunnen we ook op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving deze overeenkomst beëindigen waarbij u aansprakelijk blijft voor alle nog te betalen bedragen tot en met de datum van beëindiging van de overeenkomst; en/of op grond hiervan kunnen wij u de toegang ontzeggen tot onze Diensten (of een gedeelte daarvan).

 

ARTIKEL 17 - VOLLEDIGE OVEREENKOMST

Het falen van ons om enig recht of bepaling van deze Algemene Voorwaarden uit te oefenen of af te dwingen betekent geen verklaring van afstand van dit recht of deze bepaling.

Deze Algemene Voorwaarden en alle beleidsregels of werkingsregels geplaatst door ons op deze site of met betrekking tot de Diensten vormt de gehele overeenkomst en

afspraken tussen u en ons en regelen uw gebruik van de diensten en vervangt alle eerdere of gelijktijdige afspraken, communicatie en voorstellen, mondeling of schriftelijk, tussen u en ons (inclusief maar niet beperkt tot, alle voorgaande versies van de Algemene Voorwaarden).

Eventuele onduidelijkheden in de interpretatie van deze Algemene Voorwaarden zullen niet worden verklaard tegen de opstellende partij.ARTIKEL 18 - TOEPASSELIJK RECHT

Deze Algemene Voorwaarden en alle afzonderlijke overeenkomsten waardoor onze Diensten worden beheerst en geïnterpreteerd zijn in overeenstemming met de wetten van Amsterdam.

 

ARTIKEL 19 - WIJZIGINGEN IN ALGEMENE VOORWAARDEN

U kunt de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden op elk gewenst moment op deze pagina vinden. We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken, een ARTIKEL van de Algemene Voorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door het plaatsen van updates en veranderingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om onze website regelmatig te controleren op veranderingen. Uw voortgezet gebruik van de website of toegang tot onze website of Diensten na de bekendmaking van eventuele wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden betekent dat u deze wijzigingen accepteert.

 

ARTIKEL 20 - CONTACT INFORMATIE

Vragen over de Algemene Voorwaarden kunnen worden gericht aan ons op [email protected]

NamasteVapes is een dochteronderneming van Dollinger Enterprises Europe Limited

  

ARTIKEL 21 - Affiliate websites / partners

http://www.namastevapesfrance.com/

http://www.namastevapesespana.com/

http://namastevapesitaly.com/

http://namastevapesgermany.com/

http://www.namastevapesnetherlands.com/

http://www.namastevapessweden.com/

http://namastevapesbrasil.com/

http://www.namastevapesrussia.com/

http://www.namastevapesportugal.com/

http://www.namastevapesaustria.com/

http://www.namastevapesdenmark.com/
http://www.namastevapesmexico.com/