Aromatherapie · Namaste Vapes Nederland
FIJNE VAKANTIE!
Spaar voor korting dit vakantieseizoen! 10% korting op alles! Gebruik code: VAPE10
Niet geldig op PAX2, DaVinci IQ, Storz en Bickel en Firefly
Time Left:

Aromatherapie

Aromatherapie is in praktijk het gebruik van natuurlijke oliën gewonnen uit bloemen, schors, stengels, bladeren, wortels of andere delen van een plant om het psychisch en lichamelijk welzijn te verbeteren. Het ingeademde aroma van de "essentiële" olie wordt algemeen aangenomen om de hersenfunctie te stimuleren.
Etherische oliën kunnen ook worden geabsorbeerd door de huid waar ze door de bloedbaan worden opgenomen en het kan gehele lichaamsgenezing bevorderen.

Aromatherapie is in een stroomversnelling terecht gekomen daar het een vorm van alternatieve geneeskunde is. Het wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder pijn, stemmingsverbetering,.... Er zijn een groot aantal essentiële oliën beschikbaar, elk met zijn eigen helende eigenschap.

Contacteer ons voor eventuele vragen: info@namastevapesnetherlands.com

Van het Blog

Koop Vaporizers: Wat u zou moeten overwegen

Jun 14, 2017

Koop Vaporizers: Tips en Trucs Het is algemeen bekend, als je wilt naar een verdamper die vaporizers zijn zeer verschillend,...

Vaporizer tips voor een ultieme vaping sessie

Jun 14, 2017

Wat volgt is een kleine samenvatting met veel vaporizer tips.Iedereen in de Duitse vaporizer-scene weet en houdt ervan dat vaporizers...

Testimonials en beoordelingen bij