0
go to cart

Hulp nodig bij uw keuze?

Welk type vaporizer zoekt u?

Wij raden u aan om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of chat als u vragen heeft. Onze specialisten staan voor u klaar en zijn altijd bereid om u te helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Desktop Vaporizers - Als u het rustig aan wilt doen

Desktop VaporizersDesktop vaporizers zijn verbonden door middel van een stopcontact en zijn zeer efficiënt in het produceren van damp. De meeste Desktop Vaporizers maken gebruik van een zweep systeem waarmee de gebruiker de damp inademt via vinyl of siliconen buisje.

 Klik hier om onze Desktop Vaporizers te bekijken

 

 

Draagbare Vaporizers - Perfect voor als u onderweg bent.

Draagbare VaporizersDraagbare vaporizers zijn precies wat het woord zegt: draagbaar.

Deze compacte en lichtgewicht Vaporizers zijn gemaakt voor damp enthousiastelingen die onderweg zijn. Draagbare vaporizers kunnen bijna overal gebruikt worden en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Deze units vereisen absoluut geen snoeren of kabels. Dus, als u op zoek bent naar verdamping onderweg, is een draagbare Vaporizer uw beste optie.

Klik hier om onze Draagbare Vaporizers te bekijken

Vaporizer Compatibiliteit

Mengsels

MengselsBlend Vaporizers zijn in staat van het verdampen van uw favoriete droge aromatherapie mengsel. Wij raden het gebruik van de Vgrinder aan om het meest efficiënte verdampingsproces te bereiken.

Klik hier om onze Blend Vaporizers te bekijkewn

Olie/ Wax

Olie/ WaxOlie / Wax Vaporizers zijn bedoeld voor elk type van olie, wax of andere concentraat. Sommige van deze vaporizers zijn voorzien van een patroon systeem, terwijl andere gebruik maken van een olie schotel / kom.

Klik hier om een onze Olie/Wax vaporizers te bekijken

Dubbele compatibiliteit (Blends / olie / wax)

Dubbele compatibiliteit (Blends / olie / wax)Dubbele Compatibiliteit Vaporizers zijn gemaakt voor alles. Met deze vaporizers kunt u efficiënt elk type droog mengsel, olie, wax of andere concentraat verdampen.

Klik hier om onze Dubbele Compatibiliteit Vaporizers te bekijken

Levering Methode (Desktop vaporizer)

Zweep stijl

Zweep stijlMet de Zweep stijl vaporizer kan de gebruiker de damp inhaleren via een vinyl of siliconen buisje door de hete lucht over het materiaal te trekken via de warmtebron.

Klik hier om onze Zweep style Vaporizers te bekijken

Geforceerde lucht (Ballon zak)

Geforceerde lucht (Ballon zak)Geforceerde-lucht Vaporizers maken gebruik van een interne ventilator die warme lucht voortbeweegt over uw materiaal, waardoor een gestage stroom van damp vrijkomt die meestal wordt opgevangen in een ballon/zak.

Klik hier om onze Geforceerde-Lucht Vaporizers

Tweevoudig - Zweep-Stijl & Hete Lucht

Tweevoudig - Zweep-Stijl & Hete LuchtDual-Delivery Vaporizers geven de gebruiker verschillende opties. U kunt de damp inhaleren via het vereenvoudigde zweep-systeem of met de geavanceerde luchtcirculatiesysteem (ballon/zak).

Klik hier om de Tweevoudig - Dual Delivery Vaporizers te bekijken

Warmtebron (Draagbare vaporizers)

Butaan

ButaanButaan-aangedreven vaporizers zijn zeer geschikt voor mensen die veel onderweg zijn en geen stopcontact bij de hand hebben.

Klik hier om onze Butaan Aangedreven Vaporizers te bekijken

Vlam / Aansteker

Vlam / AanstekerVlam / Aansteker vaporizers zijn erg handig en zorgen voor een snelle opwarmtijd. Geen snoeren of draden zijn nodig van welke aard dan ook

Klik hier om onze Vlam/Aansteker Vaporizers te bekijken