FIJNE VAKANTIE!
Spaar voor korting dit vakantieseizoen! 10% korting op alles! Gebruik code: VAPE10
Niet geldig op PAX2, DaVinci IQ, Storz en Bickel en Firefly
Time Left:

Garantie & Veelgestelde vragen

Wat is een vaporizer/verdamper?

Een vaporizer/verdamper is een apparaat dat wordt gebruikt om de actieve bestanddelen van uw mengsel of olië / concentraten zonder verbranding vrij te geven (wat een damp geeft). Dit wordt bereikt door ofwel geleiding of convectie (zie hieronder). Waarom is verdampen gezonder dan traditionele methoden?

In plaats van het materiaal te verbranden, wordt uw product verwarmd bij een veel lagere temperatuur. Dit maakt het mogelijk om alle voordelen uit de mengsels te halen zonder dat er kankerverwekkende stoffen en andere vervelende bijproducten vrijkomen wat gebeurt bij verbranding met behulp van traditionele methoden.

Hoe weet ik welke vaporizer het beste is voor mij?

Wilt U een draagbare of desktop-vaporizer? Digitaal of niet digitaal? Wat is het verschil? Klik hier

Wat is het verschil tussen geleiding en convectie?

Met Geleiding verdamping komt uw megsel direct in contact met de warmtebron. Aan de andere kant, convectie verdamping ontstaat wanneer warme lucht over uw mengsel gaat, maar nooit in contact komt met het verwarmingselement / bron.

Maken vaporizers lawaai?

De meeste vaporizers maken helemaal geen geluid. Echter, sommige van de geforceerde-lucht units (Volcano, Extreme Q, enz.) is er een licht ventilator geluid wanneer de ballonnen worden gevuld of lucht door de zweep gaat.

Wordt mijn vaporizer geleverd met garantie?

Elke vaporizer heeft een garantieperiode afhankelijk van het garantiebeleid van de fabrikant. De meeste van onze vaporizers worden gelevererd met ten minsten een 1 jaar garantie.

Is er een geur geassocieerd met een vaporizer?

Er komt een lichte geur vrij bij het uitademen (vergelijkbaar met verbrand popcorn), maar het is zeer mild in vergelijking met andere traditionele methoden.

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen met uw credit card, PayPal account, via iDeal, SOFORT banking of Bancontact/Mister Cash. 

Kan ik met iDeal betalen?

Ja, het is mogelijk om bij NamasteVapes met iDeal te betalen. Bij stap 2 van 2 van het uitchecken kunt iDeal kiezen als betaalmethode. 

Hebben jullie ook gratis verzending?

Ja, elke bestelling vanaf 100 Euro wordt gratis verzonden naar Nederland en België.

Hebben jullie ook groothandel prijzen?

Ja, wij hebben een groothandel programma waarbij u uw vaporizers en accessoires met speciale korting koopt. Voor meer informatie over ons groothandel programma (wholesale) kunt u onze Wholesale pagina bekijken. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen per email, LiveChat of telefoon. 

 

Heeft u meer vragen? U kunt ons altijd telefonisch bereiken, per chat of per email. Wij beantwoorden graag al uw vragen. 

Van het Blog

Koop Vaporizers: Wat u zou moeten overwegen

Jun 14, 2017

Koop Vaporizers: Tips en Trucs Het is algemeen bekend, als je wilt naar een verdamper die vaporizers zijn zeer verschillend,...

Vaporizer tips voor een ultieme vaping sessie

Jun 14, 2017

Wat volgt is een kleine samenvatting met veel vaporizer tips.Iedereen in de Duitse vaporizer-scene weet en houdt ervan dat vaporizers...

Testimonials en beoordelingen bij